Dagen

Dagen har väl varit ganska tråkigt. Men jag var till stan och fick glans mousse från tresemme! :) Då blev jag glad.
Jag sitter lite och funderar på vad jagg ska göra på projektveckan. Jag vill göra om mitt rum men jag får inte göra det för mamma! :(
Så har någon några andra ideer? Vad ska ni göra?
Om någon annan inte heller vet så kan vi ju göra något tillsammans!
Men jaja imorgon har vi matteprov. Matte är det värsta ämnet att ha prov i. Sen kommer nog typ hissa. För jag är inte jättebra på matte så det kan gå hur som helst för mig. Jag har fått allt från 7-10 i matteproven i högstadiet... Så jag vet aldrig vad jag ska få :/

Men imorgon är det sista dagen i skolan innan påsklovet och jag är så glad för det :)


Tresemme har absolut dom bästa hårprodukterna enligt mig!

Nu ringde Milla och ville att jag skulle komma och öva på matteprov med henne, så jag drar dit.
Ha det fint


Snabbt inlägg innan skolan

Godmorgon! Nu är klockan 8 och jag ska snart ner till bussen. Bara ett snabbt inlägg nu innan jag går.
Ja jag har väl inte så mycket att säga. Men vi har massor med läxor tills idag :(
Men ha det bra idag så hörs vi senare!




Det här är jag för 1 och ett halvt år sedan. Varför klippte jag av håret?!?!?!?!?

Dagens funderingar

hallå, jag e tillbaka! ;)
Jag sitter här framför datan med Nero som sover på mina fötter :) Han e så gullig så!
Nerosen e blev tre i februari. Tänk om man skulle vara tre igen, vilket liv! Eller typ fem, det skulle vara perfekt! Ens största promblem skulle vara när man ska välja gummistävlar! Vara på dagis och sen när man kommer hem sitter man och leker med dockor. Okej, dags att komma tillbaka till verkligen? Öh jag tror väl så. Idag har det väl inte hänt så mycket och mycket kommer inte att hända heller.. eller jo för faaaaaaan! Här sitter jag och ljuger! Det har ju kommit ett nytt 2½ men avsnitt!! Herregudars vad det e bra! Jake e ju bara för cool! ;) Eller jag vet inte om det har kommit :o här sitter jag och försäger mig!! Oj oj oj, inte alls bra för bloggkariären... haha!
Men iaf så det e bara för jäkla roligt i ett avsnitt när Jake ska uppmuntra Charlie
Han ba: There's  two muffin sitting side by side in the oven,
one of the muffin says to the other: Oboy!  hot in here!
and the other says: OMG! A talking muffin!
Det var väl allt för mig för den här gången, see u!


300310

Tisdag idag då. Vi hade biologi två första timmarna. Sen hade vi musik. Då var vi i datasalen och gjorde någon musik fråge grej sen skulle vi skicka svaren till Rande. Det gick bra. Sen hade vi engelska prov, det gick säkert inte bra. Sen hade vi gy och vi skrinnade och spela något mmed en ring. Helt ok tycker jag.
Men idag ska jag på core. Den börjar 6 tror jag. Och min blogg börjar kännas tråkig.

På påsklovet ska jag arbeta och tjäna lite pengar :)
Men näej jag bara skriver massa som ingen vill läsa så nu slutar jag här.


Inte så aktiv

Hej hörni! Idag har jag inte bloggat på hela dagen förrän nu. Men när jag kom hem från skolan så satt jag bara och pratade med mamma i flera timmar så jag glömde bort tiden. Men sen ringde Milla och sa att jag skulle komma till skolan, alltså lågstadieskolan som jag bor nära. Så jag gick dit och Milla kom dit med sin moppe som hon har fått igång. Vi övade på prov. Sen messade Linnea och frågade om hon kunde komma till Milla. Men vi var ju i näfsby. Men jag gick hem och fick skjuts till Kattby av mamma. Så var vi där med Linnea :)
Inte blev det mycket öva på prov. Men jag ska lära mig alla ord nu ikväll och gramatiken är väl ganska lätt så det borde gå bra eftersom vi inte har några andra läxor tills imorgon.

Men i skolan idag så var det någon elev från vårdinstitutet som kom och föreläste om hur det var att leva med en pojkvän som knarkade. Det var jätteintressant. Men det lät som om hon bara hade knarkar vänner. Så jaag blev ganska förvånad över hur många det finns på Åland som knarkar!
Men hon var jätteduktig :)

Sen sista timmen då killarna var och lyssnade på henne så hade vi historia och virta var jätterolig :D Vi gjorde några frågor som några killar före oss hade gjort till oss. Det var frågor om vinterkriget. Milla och jag fick frågan: VAD ÄR MENINGEN MED LIVET..........
Sen gjorde vi hänggubbe med virta också.

Det här blev ett långt och ganska tråkigt inlägg. Men jag måste ju berätta vad jag har sysslat med idag!
Nu ska jag öva på ORD som vi har massor av till provet. Det är ju bara ord!
Godnatt sov gott!

Hemma

Nu kom jag just hem från coren. Mamma var jättesnäll och lagade wraps till mig med makrill, ägg, sallad och majonäs i. För jag har inte hunnit äta någon mat på hela dagen. Mums vad gott det var :)


Söndag

Idag vaknade jag kl. 8.. Sen kollade jag på step up. Sen kom jag på att jag måste ställa om mina klockor! Så jag gjorde det. Sen var jag på kalas till pappa som fyller år idag. Jag åt lite tårta fast det är fatcamp men jag tränar bort det på coren senare idag :)
Men inte har jag väl så mycket mer att säga än att det inte är kul att det är skola imorgon.. Och jag måste öva på engelska prov som vi har på tisdag..
Jaa men hoppas er dag har varit bra även om vi förlorade en timme.
Nu ska jag väl gå och byta om till coren. Vi hörs senare!

Bilden är tagen hos min moster. För jag längtar till sommaren!


Bilder från kvällen

Här kommer lite bilder från kvällen med Ellen, Totte och Milla :)
Vissa är svartvita och vissa är vanliga. För det blev så.


Milla


Totte och Ellen


Jag


Hahah fråga inte vad detta handlade om!


Värsta rockstar


Jag, Totte och Milla


Ja, och sen när jag hade fört ner alla till vägen så när alla hade blivit hämtade så måsta jag gå hem helt ensam och det var typ kolsvart! Det var skitläskigt men jag kom på att jag skiter i vem som ser och hör men jag sjunger whatcha say så är det inte lika läskigt :) Det funkade!

Lördagens middag

Nu sittter vi och kollar på sommaren med göran och det är någon tant med där som gör något konstigt hela tiden.
Vi har ätit kyckling och ris eller bullar eller vad det hette. Och det vart bra :)
Men vi har varit ute också och så kollade vi på new moon också. Sen minns jag inte något mer av vad vi har gjort. Men det kommer upp bilder sen tror jag när jag har fått in dom.

Lördag

Hallå! Jag vaknade halv 8 imorse.. Inte bra. Men nu har jag varit i duschen och sen ska vi väl till stan. Klockan 4 kommer Ellen, Totte och Milla hit skulle jag tro :)
Men egentligen vet jag inte vad jag ska skriva just nu så ett kort och onödigt inlägg kanske det här blir men det är ju något i allafall.

Nu är det natt

och jag ska sova! Nu har jag städat, eller så inte... Nä det får bli imorgon i stället.
Godnatt!


Bloggmiddag

Imorgon är det bloggmiddag! Den som vill ta med datorn får gärna göra det :)
Jag snodde en bild från totte och jag är fotografen! haha .. ÄÄ har den tagit nu? Nä. Men nu då? Nä....
Jag ska nog bli proffsfotograf :D


Fredag

Hallå alla! Visst är det bra att ellen gästbloggar här? :) Jag tycker det är jättekul.
Men iallafall så var jag till stan med Totte idag och så joina massa människor och hit och dit men ja jag köpte New moon dvdn! Den ska jag se ikväll. Men sen var vi och kollade på när Linnea och Milla sprang runt och  letade kläder till Linnea och Sen gick vi och kollade på Rebecka som var på Klippupp och skulle klippa pannlugg!
Sen hittade vi Elin på gatan och vi tog med henne till KappAhl där Milla och Linnea var och letade. Så köpte Totte nya byxor och Linnea hittade  ingenting. Sen skulle Milla och Linnea  med bussen. Elin frågade om vi kunde komma med henne och köpa nåt till hennes bror. Och vi bara aa. Och då hon bara hejdå och så gick hon...hahah!
Ja men sen blev Rebecka klar!


Visst blev hon jättefin! :)

Sen skulle hon hem och vi hade massa tid kvar så det vart lite photoshoot men med Tottes kamera då. Så tyvärr har jag inga bilder just nu.
Men sen var det dags att handla mat till morgondagen. För vi ska laga mat då! Hoppas Ellen och Milla blir nöjda nu :)
Sen fick vi för oss att vi skulle åka hissen ner i nya garaget. Så vi gjorde det och den var patetisk haha :D
 I det stora garaget fanns endast 2 bilar... -.-
Men sen kom vi upp typ på andra sidan vägen av där vi hade farit ner.
Bussen gick halv 6 och chaffisen letade skatter när vi kom sa han och jag bara: mm! hahah!
Så åkte vi hem!

P diddy is back!

Hallå!!!!
gästbloggarN e tillbaka! Efter mycket väntan och förfråging , haha!
Jag har funderat och funderat legat vaken om nätterna (bokstavligt talat) och funderat över vad jag ska säge i detta inlägg.. För att vara helt ärlig så kom jag inte fram till någonting, fail.. Så jag improviserar lite kranna!
Det verkar vara ganska pop bland wannabe-kissie:n, wannabe fjollor/fjortisar (herregudars vad jag skulle kunna rabbla upp namn) att klaga på folk! Så nu tänker jag klaga på klagarna, ba håll tjäften! Jag menar det lönar ju inte sig speciellt mycket! Folk har ju för faaaan känslor!
Jävlar det satt djupt ;)
Nu till något konstigt och kanske inte lika viktigt, det beror väl på hur man ser på det.
Jag har kommit på om inte google och spindelharpan skulle finnas, så damn vad livet skulle vara tråkigt! Google och spindelharpan you're always in my heart<3 Inte riktigt men nästan ;)
Det var i lördags som jag införskaffa den nya new moon dvd! Jag säger bara så här, om du inte har sett filmen GÖR DET NU!!! Så tusans bra!!
Nej men det var det jag hade att säga för stundets ögonblick. Nu ska jag och min BFF Robert Pattinson, se på gårdagens Bella och Tyras show! Rob e lite nere för att han har hört att folk säga att han e ful. Jag förnekar detta jätte mycket, han kan lita på mig! Dagens människor ser ju så jäkla dåligt, jag har glasögon som gör att jag vet sanningen :D

Rob och jag en gång i tiden ;) hahah

Här har man tjuvstartat

Nu ikväll har jag varit hos Milla. Imorgon börjar ju Fatcamp hörni, så vi tog en LÅÅNG promenad. Duktigt av oss tycker jag! Mer än en timme gick vi. Först från Milla till en väg genom skogen så kommer man ut en bit före "plattan" och sen ner till Marsund och upp igen och till Milla igen. Mamma var hos pappa så hon tog hem mig sen.
Men jag var så kall så jag måsta direkt i duschen för jag fryste så mycket.

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av provfriheten tills det är dags för engelskaprov på tisdag.
Annars blir det en kul helg om allt blir enligt planerna :)


Jackan som Milla har på bilden är det bästa köp hon någonsin har gjort. Hon köpte den i somras.
Den kostade bara 20 euro på JC.
Den hade kostar typ 60 euro. Hon tänker ha denna jacka i vår och i höst och nästa vår och så vidare.
Hon tänker inte köpa ny förrän hon blir vuxen.
Men hon skulle vilja ha en jacka som har den färgen ungefär som jag har på min jacka på bilden.
Hennes syster har en jacka i den färgen.

Med det sagt så säger jag godnatt och hejdå! :)

Torsdag

Idag är jag glad för nu är provet över! Men det gick nog  inte bra. Jag skrev så mycket jag kunde. Massa sånt som säkert inte har med frågan att göra men skit samma för virta sa skriv så mycket ni kan.
Annars har väl dagen varit helt ok. Förutom att mi musikspelare på datorn har fått något fel så den är helt cp...
Den blev det igår redan. Jag är nog lite arg på den nu :(
Men att imorgon blir det kul för då ska jag till stan med Totte och Ellen :) Jag tror iallafall att Ellen ska med.
Men vi ska iallafall gå på promenad och jag ska köpa new moon :)

Men jag har väl inte så mycket mer att skriva. Jo att när vi skulle ha matte så var Ellen i datasalen så Totte, Milla och jag satt och tittade på hennes mattebok som låg på bordet. Så drog vi ut en pinsam saga som hon hade  i matteboken som inte ska publiceras i någon blogg.
Så var det dags att gå in till matten och Ellen kom utstörtandes ur datasalen och tog sin mattebok och vi bara kollade på den pinsamma sagan som blev liggande på bordet. Vi skrattade lite och sen gick vi in.
Sen när alla hade gått in och dörren hade stängts så sa jag till ellen att hennes saga ligger där ute. VAD SATAN! skrek Ellen och skenade ut  efter den. haha.

Ja och sen på lördag tror jag att Ellen och Totte kommer hit. Får se vad vi hittar på då :)
Men nu ska jag städa.. Hejdå

Jag hatar historia prov

Jag kan ingenting! INGENTING! Vad kan man göra förutom att läsa det om och om igen och inte fattar man ändå.
Men jag har ju varit hos Milla. Vi satt först i en busskur och övade men sen gick vi in. Så läste jag 14 sidor med det viktigaste som Milla hade skrivit upp, det läste jag högt medan Milla satt och klippte en massa pappers djur till mig. Sen kunde alla djuren stå på varandra :)
Sen gick vi ut och det vart kallt. Men vi kom på att vi kunde ju filma lite filmer på skoj när vi ändå var ute. Jag klarade av att göra masken eller ormen eller vad fan det nu heter! Stolt är jag.
Sen for jag hem och nu har jag läst igenom provet en gång till.



Onsdag idag

Och vi har varit till folkis. Det var inte så fint där nej. Men jag ska inte dit så. Men ímorron har vi hissa prov :(
Jag kan ingenting, därför ska jag nu fara till milla så vi kan öva tillsammans! För det är ju så tråkigt att vara själv och plugga på prov. Och virtas prov är svåra att öva på. För man vet aldrig vad som kommer för frågor.
På tyskan var vi tre stycken... Milla jag och simon. Vi hade  Anna-greta. Olyckligt nog så kan hon tyska så vi måste ha vanlig lektion..
Jag vet inte vad jag ska säga riktigt mera utom att jag inte längtar tills imorgon. Massor med läxor plus prov.

Men nu ska jag väl börja fara till Milla. Vi ska vara ute och öva tror jag :)


Jobbigt

Har börjat lite smått att öva på hissa provet som är på torsdag. Egentligen vet jag inte hur man ska öva på det så jag tänker nog bara försöka läsa igenom det några gånger. Jag lär väl klara mig.
Men nu har jag bandage runt foten. Gick inge bra på coren med den. Kan vara något i lederna, senorna eller musklerna var vad mamma sa. Och sen sa hon att jag måste få i mig mjölk... Jag dricker ju inte mjölk så nu ska jag äta fil och ost och sånt varje dag. Jag tycker inte om fil och inte ost heller :(
Men det ska nog gå!

Den 17 april åker jag till stockholm igen :) Men jag har lovat mamma att hålla mig till detta:
- En jacka
- Ett par skor
- En väska
- En klänning
Och sen har jag bestämt själv att jag får köpa ett par byxor och en tröja!
Hahah detta kommer aldrig att gå.
Jag längtar massor!


23 mars

Idag var Rosmari "sjuk" så vi hade monika. Alltså inget läxförhör! Men alltså det var två tråkiga timmar. Sen hade vi musik så Rande hade kommit tillbaka. Vi spelade blinka lilla stjärna på gitarr. Också rätt tråkigt. Men Ellen for hem idag :( Då vart jag ledsen och arg. Men sen gick det över. Så hade vi engelska och det var tråkigt. Så var det dags att skida.
Vi skulle spela rugby med skidor på! Flickorna mot pojkarna och flickorna vann ju självklart. Och det låg en död kråkfan mitt på planen, som alla skulle peta på. Usch!
Sen skidade vi i spåren. Tråkigt var det.
Sen for jag hem och snart är det core. Orkar inte. Egentligen borde jag inte göra någonting med min fot  som är förstörd. Mamma sa att vi får vänta ett tag och se, och sen åker vi till sjukhuset.

Men på fredag blir det staden. Med Totte åtminstone och Ellen men hon är väl sjuk... Men kul iallafall :)
Ikväll kommer house. Blir väl att kolla på det då.

Hejdå


Tisdag morgon

Godmorgon alla fina! Idag har vi ganska slapp dag. Fast vi kanske har bioliogi förhör. Så ska vi skida på gy. Tråkigt tycker jag. Men aa, drömde inatt igen... Om att vi flyttade, men det hände  massa läskiga saker i huset. Sen var det en robot med också, som man lyste med en blå lampa framför den så började den gå.
Idag blir väl en rätt tråkig dag. Men imorron ska vi till folkis. Kul kul för vi missar timmar.

Jo juste att idag har vi bott i det här huset i exakt 3 år. Vi flyttade in den 23 mars 2007.

 
Igår fick jag äntligen fram vad klockan kostade. 99 euro. Om någon bryr sig.

Fatcamp

Nu ska jag skriva lite efter Ellens debut här som gästbloggare hos mig :)

Fatcamp alltså som jag, Totte och Ellen ska börja med, det börjar på fredag. Lite tips skulle inte vara helt fel. På hur man ska äta och träna osv. Jag tänkte godis och chips strejka. Men jag litar inte riktigt på migg själv.. Men jag ska göra mitt bästa. Sen vet jag väl inte annat. Några tips?

På fredag ska jag till staden. Någon som vill komma med? Kanske tar en promenad i stan då för att komma igång :) Men inte om jag är ensam.
Ha en fin måndagkväll!


Ellen gästbloggar!

Hallå hallå!
Ellen här som skriver (:
Henni och jag kom på den smarta iden att jag skulle gästblogga (eller okej Henni kom på den iden!) Eftersom några figurer som vill att jag ska börja blogga (totte,becka,henni och milla känn er träffade). Men jag orkar inte att skaffa en egen blogg :b så jag gästbloggar på hennis jättebraiga blogg :D så jag kommer skriva här lite då och då! Om ni kommer på något ämne som jag kan snacka om, so speak!
Jag ska försöka att göra det här till en rolig stund eller nått! För att det finns så mycket elaka saker i världen, så ska jag säga det som jag tkr e bra! :)
Ursäkta mig nu för världens mest tråkigaste inlägg MEN jag ska bli bättre, jag lovar! Vem vet, jag kanske skaffar mig en egen blogg någon gång ;)
Ha det chill, don't take a pill!
//Ellen


Måndag morgon

Usch en helt vanlig måndag... Men nu har Ellen och Totte åtminstone joinat fatcamp! Det kommer bli kul :)
Nu kommer bussen snart, första timmen har vi YV. Sen har vi bara tråkiga timmar.
Jag vill inte gå ut i det här vädret! Fy!
Jag har väl inte så mycket mer att säga, förutom att jag drömde en sjuk dröm inatt. Surprise..


Någon som hänger på?

Jag ska tammefan börja med fatcamp, som Ellen och Totte kom på förra året! :) Någon som hänger på? Det är ju inte kul att vara ensam. Eller har ni åtminstone några tips?
Det blir bra nu till våren. Fast nu blev det vinter igen idag... Inge kul. Man blir insnöad så fort man kommer utanför dörren.
Men nu har jag varit på core. Jag ska övertala Milla att börja på boxercise. Kommer aldrig att lyckas..
Nu ska jag duscha och sen göra läxor. Det var längesen.
Och imorrn är det skola.
Ha det bra!

Nu core


Söndag

Usch vad jag är tråkig när jag inte bloggar lika mycket mera! Jag måste skärpa mig. Men ingen läser ändå så.
Men nu SNÖAR det fyfan! :(
Och inatt drömde jag att jag var med i ghost whisperer...
haha jag har aldrig drömt såhär mycket förut :)
Men ja, snart är det core. Nu ska jag äta. Hejdå

Dagen var bra

Har bara slappat hela dagen, och senare var jag ute med Milla för det var så soligt och fint idag.
Vi gick mest runt. Tog lite filmer. Och sen gick vi in till Milla efter att ha hämtat min dator och så kollade vi på gamla filmer! Det är alltid roligt :)
Det har faktiskt varit riktigt varmt idag. Det var typ 8 grader i skuggan!


Var med den här fröknen idag! :)

Lördag

Hellu mina vänner! Inatt drömde jag 2 drömmar. Sjuka som fan var dom.. Ni får fråga mig vad dom handlade om om ni vill veta. För jag tänker inte orka skriva dom här och nu.
Men slapp och fin har morgonen varit. Vaknade av att solen sken så fint! Men nu är den borta :(
Jag hoppas på att snön smälter. För det är jobbigt att gå när det är halt..
Jag älskar lördagar!
Jag fixade headern. Nu ska jag se om jag ska fixa resten av bloggen.

Ha en mysig lördag :)

Bibeln

Jag lyfte på pappas travtidning. Då var pappa snabb och sa: Rör inte min bibel!
-.-


Pappas bibel

Prao dag 5

Sista praodagen då. Det började väl med samma som alltid. Jag var med på minnesstimulans på avdelning 2. Sen var det mat och det var rökt lax! mums!
Sen var det väl fika. Sen gick vi igenom massa papper. Så var det sittdans. Och jag fick skriva rapporterna på datorn idag igen :)
Sen gick jag och hämtade fika från köket och så dukade jag medan dom skrev min denhär prao pappret. Sen fick jag pappret och så kunde jag gå och byta om så jag skulle hinna till bussen och så fick jag varsin kram av dom i personalen :) De sa att jag hade varit jätteduktig!
Sen gick jag till bussen och väntade på milla. Sen kom hon och visade massa papper med hus på.
Så åkte vi hem.


Godmorgon!

Ja hörni, självklart drömde jag en skum dröm inatt igen.. Vi köpte 2 hästar och 2 lillebrorsor... Vad är det för fel på mig? :)
Men idag är det sista praodagen. Lite sad är det. Men skönt med helg. Ikväll ska jag till pappa. Ska se om han vet något om lägenheten. Spännande.
Sen är det några andra saker som jag ska prata med han om. Också spännande.
Men i helgen händer väl inte så mycket.
Men nu ska jag läsa bloggar och sen gå ut till bussen.
Hejdå

Godnatt

Ska sova nu. B&t show hackar fortfarande. Dock inte lika mycket men det är jobbigt att missa massor. Idag var de stuntmän och Amir var där och gästade. De tiggde pengar och bella nämnde nils lite i förbifarten.
Det var väl allt.
Godnatt!

Nu



Amir gästar

Prao dag 4

I morse var det som vanligt. Sen kom jag dit, bytte om, satte mig och väntade och sen när alla kom så hade vi sittgymnastik. Och då måste vi hämta alla i rullstol och jag fick åka hiss med två rullstolar ensam så det var lite svårt att få ut dom. Man är ju så rädd att krocka dom där gamlingarna. Men allt gick bra. Sen var det mat och då åt jag väl. Sjömansbiff.
Sen efter maten så skulle fysioterapeuten ha något info möte hos oss så jag satt med och lyssnade. Det var intressant. Hon pratade om balans och koordination.
Sen fick jag skriva rapport om alla gamlingar som var där idag. Så då lärde jag mig det.
Sen började jag planera morgondagen tillsammans med en annan men sen var klockan så mycket så jag gick till bussen och väntade där med Milla och Totte.

Drömmen

Nu var det så att Ellen tycker att jag ska skriva om en dröm som jag  hade i tisdags natt. Det var så jag sa till Ellen att jag visste var nils och blondinbella bor. Då sa Ellen att vi far dit! Jag bara jaa!
Så for  vi dit och hälsade på dom och då hade dom ett stort hus. Fast det har dom ju inte i verkligheten. Ja så pratade vi med dom ett tag och sen skulle vi ta bussen hem och då körde den jättefort så vi måsta lägga oss ner på golvet så vi inte skulle dö... :)

Jag har drömt jättesjuka drömmar typ hela veckan. Hoppas jag gör det inatt också!


Prao dag 3

I morse stod milla och jag somvanligt och pratade för att fördriva tiden. Sen gick jag och bytte om. Sen väntade jag. Så när dom andra kom så kom det en till, hon har varit bortrest till usa så hon berättade en massa. Sen gick jag med en som heter monica till avdelningarna och sen skulle vi plantera blommor och måla krukor med de gamlingar som skulle komma till dagverksamheten. Jag fick måla en kruka.
Sen var det mat. Hönssoppa var det. Det var inte så många rullstolar idag som skulle till maten så jag behövde inte skuffa någon sådan.
Efter maten kl 12 så gjorde vi ingenting till klockan 2 då jag följde jag med en tant och en personal på  en kort promenad. Sen fick jag sluta halv 3 idag igen.


Min kruka..
:)

Prao dag 2

I morse åkte jag buss med Milla först. Sen klev vi av och pratade så att vi inet skulle komma för tidigt. Sen gick jag in och bytte om. Så gick jag till dagverksamheten. Sen kom hon som jobbar där och vi började med att ta en runda på avdelning 1. Det var någon byggjobbare där så vi följde med han ner i källaren och kollade på något frisör rum som han höll på i. Sen gick vi och hälsade på en farbbror. Sen kokade vi kaffe och ringde runt till alla som skulle komma. Så började dom komma.
Dagens tema var musik. Vi ahde så att man spelade en låt och dom skulle svara på grågor om låtarna. Så var det mat. Blodbröd och fläsk tror jag det var. Jag fick skuffa den svåraste rullstolen. Den svängde bara hit och dit av sig själv. Krångligt i hissen. Men det gick bra.
Sen blev det typ snöstorm en stund. Sen var det fika och lite arbete på  datorn som dom visade mig. Så sittgymnastik. Sen skulle dom fika igen men jag fick sluta då sa dom och då var klockan halv 3.
Sen blev det en kort promenad på stan. Men det vart så kallt så jag gick till mammas jobb en stund.

Blev ett kortare inlägg för jag ska på core, men jag vet inte när den börjar..

Men vi hörs :)

Snart iväg

Snart ska jag iväg till bussen. Sen blir det trobergshemmet. Kul kul :)
Jag somnade sent igår, för jag glömde bort tiden när jag kollade på film.. Men jag är iallafall inte trött.
Jaja men såhär ser jag ut idag.


Ha en bra dag!

Step in the place and people like damn

Ok rubriken har inget med saken att göra. Men jag är så jäkla trött. Nu ska jag gå och duscha, man vill ju va fräsch...och sen ska jag lägga mig och se på gossip girl till jag somnar!
Igår ville jag inte ens stänga av fast klockan blev 12 och jag måsta sova.. Så bra är det :)
Jag blev lessen.


Gonatt mina vänner!

Say aah

Grymt bra låt!


Prao dag 1

I morse tog jag först bussen till stan. Milla åkte samma buss. Sen kom bussen så tididgt så Milla och jag stod bara och prata tills det blev dags att gå. Lite nervöst var det, haha. Sen gick jag till trobergshemmet. När jag kom dit fick jag gå ner med en och så fick jag kläder. Det var typ som sjukhuskläder. Det var lite kul tycker jag! Det kändes mycket proffsigare :)
Sen fick jag vänta tills dom som jag skulle vara med kom. Sen när hon ena kom så berätta hon lite hur dom jobbar där. Och så kom det en annan dit, och hon frågade vilken skola jag gick i och jag sa att jag gick i khs. Då hade hon en son som går i 9E, och det var tydligen connys mamma.
Sen kom alla åldringar som skulle vara på dagverksamheten. Sen hade vi lite frågesport. Sen var det mat. Fisksoppa. Jag fick köra massa åldringar i rullstol! Först var det läskigt, för jag trodde att jag skulle krocka dom. Men det var kul! Fast lite krångligt i hissen.
Sen efter maten hade vi kaffepaus och då fick jag vara med och planera morgondagen. Sen fick jag gå med och vara på avdelningarna. Det tycker jag var roligt att jag fick vara med där. För det är ungefär som på ett sjukhus. Vi gick runt i rummen och såg till alla åldringar. Sen var det dags att ha sittdans, för er som inte vet vad det är så sitter man och håller på till musik. Jag har gjort det många gånger förut, för mamma gör det på sitt jobb också så det var inget nytt. Men alla gamla är så söta tycker jag :)
Men sen var klockan 2. Då fick jag på datorn skriva frågor om olika låtar. För imorgon ska vi ha musiktema. Men dom i personalen tyckte att jag skrev så snabbt på datorn så jag fick göra det :b
Sen gick jag och bytte om och gick in mot stan till mammas jobb. För jag åkte hem med henne.

Dagen har varit fantastiskt rolig! För jag fick göra så himla mycket mer än vad jag trodde. Liksom som att jag på riktigt skulle ha jobbat där. Så det var riktigt roligt. Och jag älskar den där miljön på typ sjukhus och vård och åldringshem. Och alla är så himla trevliga och pratar och är glada och snälla!
Dagen blev mycket bättre än jag trodde! :)

Jag är trött nu! Hur har eran dag varit?


Prao idag

Godmorgon! Idag blir första dagen på praoen. Ska bli spännande :)
Jag är inte nervös, ännu iallafall, för jag vet vart jag ska gå och sånt där! Men ja vad ska jag säga? Kul ska det bli. Nu ska jag läsa bloggar och sen är det väl dags att gå ut till bussen.
Hejdå!


Funderar

Sitter här och funderar om det var något vettigt jag skulle skriva. Kanske hinner se ett avsnitt av gossip girl innan jag går och lägger mig, för inga läxor till imorgon. Inga läxor till hela veckan :)
Antagligen var det inget jag skulle skriva. Iallafall inget vettigt. Jag menar, hur ofta kommer det något vettigt ur min käft..
Ni kanske blir uttråkade av att jag bara kastar ut en massa inlägg hela tiden. Men jag tycker att det är så kul jöh :)
Fast jag hatar hur min blogg ser ut. Måste man ha photoshop för detta eller?
Jag ska fråga Linnea snällt om hon kan ta en bild på mig till headern någon dag då hon kan ta hem sin nya kamera!

Jag vill bli rik och fara till London och köpa en väska för typ 20 000 kr. Eller hur ellen?
Äh nu ska jag sluta prata om ingenting, och dra till sängen och glo på gossip girl.

Godnatt alla fina!

Frågor?

Har någon frågor, eller bara vill höra av sig till mig? Skicka ett mail till

[email protected]

Nu duschen

Har just kommit hem från coren. Nu blir det att hoppa i duschen.

Har det här någon gång hänt er? Att man sover och sen i en dröm så typ faller man och så vaknar man med ett ryck?
Eller att ni har sovit och sen vaknat och det känns som om ni glömt bort att andas och så måste man andas jättemycket? :)
Har hänt mig ett antal gånger.. Haha :D

Men ja, vi hörs väl efter duschen då!

Bara en sak

DET ÄR KLART JAG SKA HA KVAR MITT BLONDA HÅR :)

Jag vill inte ha någon annan färg. Jag trivs bäst i blont.


Fixat bloggen.

Nu har jag äntligen fått dit en header. :) Fast det var egentligen inte den här jag skulle ha.. Jag vill ha en med en bild på mig själv, men jag har inte nån sån bra kamera. Så tyvärr får den här duga.
Men nu är det ju lätt att byta, sen när jag vill göra det. Vilket jag kommer göra så snart jag kan.
Men jag måsta göra om allt från början. För jag måsta byta tema.
Men nu är det färdigt.
Jag vet att headern inte passar för jag har mest rosa och sånt shitt på resten av bloggen. Men nu får det vara.

BEP

Här kommer EN av låtarna som jag måsta ta bort förut.

Electric City




Söndagmorgon

Och jag är inte deppig för att det snart är måndag! För hela nästa vecka är prao-vecka. Det betyder inga läxor eller prov! Wahah! :D
Inatt drömde jag att jag bröt ena revbenet... Och det  gjorde jätteont. För jag kände hur det kändes. Jag vågade inte röra på mig genom hela drömmen för jag var rädd att revbenet skulle vrida sig och punktera min lunga....
Sjuk dröm iallafall.
Men det händer väl inte så mycket idag, jo jag ska på core.
Men annars är allt bara frid och fröjd för det är praovecka! :)
Jag tycker det är jätteskönt att vakna av att solen skiner.

Hejhej

Time for a change?

Vet ni? Jag har funderat på en sak, som jag aldrig trodde att jag skulle fundera på :)
Ska jag färga mitt hår mörkare?
Vill höra vad ni tycker. Fast det är ju bara något jag funderar på. Jag vill ju ha ljust blont hår. Men det är så jobbigt när det växer ut, för då måste jag färga det hela tiden. Och mitt hår blev nästan förstört när jag plågblonderade det förra sommaren.
Om jag låter det vara blont så kommer jag blondera det igen till sommaren.
Det plågas med andra ord!

Kommentera vad ni tycker. Ska det vara blont eller ska jag byta till en mörkare färg och låta det växa ifred?


Jag för lite mer än ett år sen.


I somras.


Nuvarande färgen. Som jag gillar mest.

Jag idag

Såg att det var ett tag sen jag la upp bilder på mig själv.
Så här är jag just nu. Kanske inte ser så pigg ut halv 12 på natten.



Melodifestivalen

Jaha.. Anna tror jag hon hette. Kommer hon ha någon chans i Norge?
Jag tycker låten är tråkig. Vad tycker ni?

Bilder från kvällen


Linnea och Milla :)


Linnea störtade ner från en snöhög :)


Linnea var så söt för precis på den snöhögen som hon råkade sätta sig på, så låg
det en hundbajs.


Läs

Haha nu kommer jag köra dagens händelse här!! :)
Jag var just ute med Linnea och Milla. Och då skulle Milla visa en låt till mig, som jag "hade skickat" åt henne.

Dagens händelse: eller historia kanske man ska kalla det. För det var en sak som Milla berätta. Linnea och Milla satt i bussen. Dom lyssnade på musik ur Millas telefon. Så började en låt. Milla tänkte amen den här verkar bra. Så satt dom där och sen kom refrängen. Det var Whatcha say med jason derulo, fast dom sjunger Russia's gay...
Milla skratta lite nervöst och kolla på Linnea. Linnea reagerade inte. Milla tänkte: men hon förstår säkert inte vad dom sjunger. Sen tänkte hon: men man kan ju säkert sjunga gay. Sen blev det brara värre och värre ord. Så sa dom men va är det här. Milla: DET VAR HENRIETTA SOM SKICKA DEN!

Men det är det inte. Jag hade aldrig hört den förut... -.- Men sen när jag hörde den så skratta jag tills så jag fick ont i magen och jjag kunde nte andas längra!! :D hahaha

HAHA!

Middagen

Till middag idag åt vi räksallad och kex och massa olika ostar :)







Gott var det! :)

BEP


Party All The Time



Uppdatering: Hade flera låtar i det här inlägget, men sen blev det något fel så man inte kunde lyssna på dem längre, så jag tog bort dem och lägger in dem i ett nytt inlägg senare.

Har lite tråkigt

Hej, jag sitter här och har lite lagom tråkigt. Men jag håller på att ordna en sak. Som inte gick!! :(
Men nu har jag kommit på ett annat sätt, så det kanske ordnar sig iallafall! För att jag är så smart ;) Fast nä det var mammas ide...
Men det visar sig om några dagar.
Asså nu ska jag försöka sluta med alla saker som ni blir nyfikna på! Nä men det är inge kul. Inge som ni tycker är kul..
Men jag måste prata med pappa om lite saker, så jag borde åka dit någon dag.

Ikväll är det melodifestivalen. Vem tror ni att vinner?
Och vad ska ni andra göra idag?


Linnea 16

Lite bilder på vår nyblivna 16åring! :D











 
<3

Födelsedagsbarn

Grattis till fina Linnea och Josefine som fyller 16 år idag!


Fredag

Hej! Nu har jag kommit hem från stan. Har varit till trobergshemmet, min praoplats som jag kommer att vara på hela nästa vecka. Jag skulle kolla så jag visste vart jag ska gå och sånt. Hon som jag ska vara med var jätte trevlig!
Jag älskar när man kan göra gamla människor glada bara genom att ta dem i handen och le mot dem! Man blir så glad när man ser hur glada dom blir! Min mamma är jättebra med alla gamla. Hon är alltid så glad och trevlig och hälsar på alla och är så snäll mot dom.

Det var riktigt mysigt där tycker jag.
Alla gamla säger alltid att jag har ett vackert namn :) hih

Men ni kanske är nyfikna på vad jag skulle göra idag. Jag har gjort det, men jag ska inte avslöja ännu för det är inte klart än. HA

Men idag ska vi  äta tacos, mums! :)

Okej, men idag på fysiken hade vi Kent.
Elin: Är du förlovad?
Kent: Ser du någon ring på min vänstra ringfinger?
Elin: Näää
Kent: jag har ju min på höger. Då är man inte gift eller förlovad.
Conrad: men om man har den på tummen då?
Kent: A då.. då är man bara cool.

Hahahaha xD


B&T show

Har nu sett på live sända bella & tyra show. Var ganska tråkigt för det hacka så mycket, vet inte om det beror på att jag är på Åland eller om det är så för alla. Såg nån mer på det?
Men iallafall så var Kenza där och sen var dom hemma hos kenza. Och kenzas hund slickade bella i arslet.
Och kenza bara : blablabla så vi tänkte fuck it! Oj Förlååt!

Ja och sen skulle bella och tyra testa brandmansyrket. Och tyra bara : ja det är ju ganska riskfyllt.
Bella: JA MAN KAN JU DÖÖÖÖÖÖ!

Och sen skulle dom rädda en människa, fast det var lixom en sån därn docka. Och bella släpade den i huvvet och sen tappade hon den i golvet (Y) -.-

hahahahahah men godnatt!

Bara därför att.

Nu har jag laddat ner hela The E.N.D med Black eyed peas. Fyfan va bra alla låtarna är!
Men ja, imorgon blir det bra , för vi har 2 bild timmar. Då känns allt mycket lättare.

Men bara därför att vi pratade om hur vårt hår blir efter att vi har duschat så blire bilder på det... wöw
För jag kom just ur duschen.


Ja, ganska lockigt iallafall.


Kanske mera rufsigt :P

Torsdag

Hej alla fina människor!
Har varit till stan med Milla, och kom just hem. Jag köpte present till Linnea, som fyller år i morgon!
Men idag skrev jag finska prov. Jag vet inte hur det gick. Men ingen tia iallafall, tror jag...
Har väl egentligen inte så mycket att säga men... Vi fick potatis till lunch idag.

och ellen och elin nådde 100 liter mjölk idag. Jo nu vet jag!

Dagens händelse: Idag på matten så hade vi Kent! Och Ellen brukar till varje mattetimme rita "dagens teckning" till Diana. Och idag ritade hon också en teckning. Vi höll på att diskutera hur många kuddar vi sover med. Alla sover tydligen med 1 eler 2 kuddar. Men jag sover med 5! Så Ellen ritade en prinsessa och skrev: Prinsessa som sover med 5 kuddar. Och sen ritade hon en "vanlig människa" och skrev: Vanlig människa som sover med en kudde. Och sen började Milla snacka om sin pappas flint. Så då ritade Ellen en hårtuss och  skrev: Love your hear before it leaves! hahahah xD
Och sen så lämnade hon ju in den teckningen med läxan. 

så sen i slutet på timmen så sa Kent: Jag har 2saker att säga. För det första vad är det här!?  
Och så höll han upp Ellens teckning. Alla vänder sig om och kollar på Ellen! Ellen: EEE INGET HIHII!
och så skäms hon ihjäl!

hahahhahahahah den va ba den bästa ida! xD

Så på Virtas timme så skulle han visa hur en muslim ber, så han läggde upp sig på en bänk och satt och bad ett tag och alla ba: scccccchhprr... hihi...
 
men hejdå!

Jag ska skärpa mig

Jag har inte börjat öva på finska provet ännu. Och här sitter jag på datorn. Jag som tänkte att jag skulle höja till 10 igen i finska... Kommer aldrig att hända.
Men nu skriver jag det här bara till mig själv: Vi har ju hållt på massa med det på lektionerna, så jag undrar om jag kan det fast jag bara tror att jag inte kan. Det brukar vara så...

Men nu ska jag tammefan ta tag i det och öva lite iallafall. Tur att min tv är sönder igen :)

Gamla bilder

Jag hittar massa gamla bilder hela tiden.De här är från i höstas.



Jäklar vilka slirstreck Linnea gjorde med min moppe!
Haha näj det är inte hon som har gjort dom :) Det är nog tottes moppebil.
Men visst ser det ganska häftigt ut!



Kolla vilken konstig hårfärg jag hade!



Onsdag

Hej, idag har det varit kaos i skolan. Kändes lite som lågstadiet igen..
Allt började med att ellen, milla, linnea, elin och jag skulle leka kurragömma. Haha :)
Och elin och jag skulle gömma oss. Och vi fick bara gömma oss i toaletter, men vi satte oss under en trappa. Så milla, ellen och linnea hade sprungit runt och knackat på alla toadörrar!! Haha
Mm men sen när dom hittade oss så blev dom skitsura. Och så fortsatte det hela dagen. Fast det blev mer än bara den där kurragömma leken..
Men nu är alla vänner igen.. tror jag!

Ja, men ikväll är det core. För det var idag.

Men nu till andra grejjer. Totte och jag har ett projekt på gång! MEN det är hemligt än så länge ;)

Nu kanske det är dags att börja öva lite. Finska prov i morron. Milla säger att det är lätt att lära sig. Lätt för henne och säga.

Hejdå

Redan trött

Nu är jag redan trött. Och klockan är inte ens 9. Men det kanske beror på att vi simmade idag.
Men nu ska jag börja öva på finskaprovet. Sen senare ska jag se på House. Hoppas min tv funkar då. Annars får jag kolla i vardagsrummet.
Jag längtar sååå himla mycket till fredag. För då ska jag och min mamma se om vi kan fixa en sak ;)
Men vad undrar ni? Juu men sinni jag säjär inge ja ;) Fast jag suger på att hålla något hemligt...
Ni får ha tålamod, och det får jag med :(

Men nästa vecka är det prao hela veckan! Ska bli kul :)

Hejdå!


Oj jag glömde...

Ellen är ett hjärtegull :)

(Fast om hon vill leva upp till det så ska jag ha historien som hon INTE har skrivit)

Tisdag

Tjena! Nu ska jag berätta om dagen.. Ja först i bussen så när vi åkte förbi en korsning så stod det 2 ambulanser där. Och en bil som var lite bucklig där framme. Och den hade fortarande blinkersen på. Och så stod dens ägare där antar jag att det var. Och senn på en bår så låg det en gubbe! Och jag tror att bilen hade kört på han.
Usch det var hemskt.

Ja och sen hade vi inte biologi förhör. BRA!
Ja men jag skulle lägga opp en bild på nån fena som Totte gjorde, men jag glömde den i skolan.
Och sen så var vi och simma och rädda oss upp i en flotte och så satt dom på regn och vågor och grejer! Det var nog ganska kul.
Sen fick vi diplom :)
Ja och när vi skulle äta lunch så måsta vi äta på papperstallrikar och dricka ur plastmuggar -.- Fattigt!

Men idag kom ett kort från Gran Canaria! Hihi :D

Det var ifrån Schtekarn Totte. Och i havet simmar det gulliga hajar på Gran Canaria :D

Hejdå!

Snart skola

Ja snart ska jag iväg till skolan. Först har vi biologi. Säkert skriftligt förhör, om gener och sånt som man inte fattar något av.. Sen musik, sen engelska och sen ska vi fara och lära oss rädda varran i vattnet.
Ska väl bli kul hoppas jag.
Så idag blir det bara vattenfast maskara som gäller.

Kort inlägg

Nu ska jag se på familjen annorlunda och städa. Jag ska vara snäll och lydig och duktig nu så kanske det lönar sig på fredag ;) Men jag tänker inte berätta vad det handlar om föräns det är säkert.

Men jag skulle bara berätta vad jag brukar göra. Jag brukar tvätta min morgonrock jävligt onödigt ofta :D
Bara därför att jag tycker att efter att den har tvättats så luktar den så himla gott och så är den mjuk! Men de försvinner tyvärr efter bara några dar. Så jag måste ju tvätta den ofta!
Brukar ni göra så?


Haha min morgonrock. Jag bjuder på att jag inte ser så pigg ut..

Måndag 8 mars

Hallå. Inte har det väl hänt så mycket idag. Så egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Vi hade svenska förhör. Jo och nu är min mobil helt konstig igen så inget finns kvar i den. Och sist vi förde den till stan för att dom skulle fixa den, så kunde dom inte. Så nu tänker jag ta och övertala min mor och min far att jag ska få en ny. För jag orkar inte med att den håller på sådär!!!


:(

Fransk manikyr

Har fixat naglarna. Jag hatar att göra högerhanden. Men det går bättre för varje gång.
Undrar om jag skulle kunna byta nu och bli vänsterhänt??
Nä men såhär blev det.


Haha tog nu bild på vänster handen. Har ändå så korta naglar på höger
för jag använder den mest och då går dom av.


Använder French Manicure Pink.

Sen har jag duschat och lagt ansiktsmask. Mysigt värre.
Godnatt.

Snart iväg igen

Var ju på Zumba förut idag. Det var väl ganska kul, men det var alldeles för mycket folk. 484 människor i en liten gympasal. Hela tiden var någon i vägen. Den där dansen var inte ens jobbig. Det ända som vart jobbigt var bara att det blev så himla varmt i det där rummet, för det var så packat med people.
Jag vill nog fortfarande börja på Shake It på Träningsverket, men när jag inte får någon med mig så...
För det var mycket roligare och mycket jobbigare.

Men nu ska vi iallafall snart iväg på core också. Blev mycket idag.
Nu ska jag avsluta med en bild på Milla från i somras. Bara för att jag längtar till sommaren så mycket!


Idag blir det att träna

Jo hörni. Idag blir det först att fara på Zumba med Milla, vilket ska bli riktigt kul att testa :) och sen ska vi ju på core också! Det blir nog bra.
Men nu sitter jag och kollar lite på vasaloppet. Ganska tråkigt tycker jag.
men jag har väl inget annat att skriva så det här blev ett kort inlägg.
Ha det bra

Pappas kommentarer..

Ja, min syster skulle rita en katt på paint för hon skulle visa pappa hur en katt som hon sett på tvn i morse såg ut. Eftersom den hade guldtänder.
Så hon ritade såhär:


Så sa hon att pappa skulle komma och titta.
pappa när han såg den: Amen det där ser ju ut som tessi när hon är nyduschad!
(pappa kallar mej tessi)

-.-

Lördag

Hallå! Idag har jag varit med Milla :D Vi var först ute men sen gick vi in och såg på Ellens Björn Gustafsson film som Milla har fått lånat! Hahah han är så himla rolig! Men iallafall  så deras Misse har börjat håra.


Det var fint väder idag :)


Snöhögarna var stora som träden.


På sommarn är lyktorna ju mycket högre än man själv.

Chris Brown - I Love You

Man måste ju bara älska början hörni! :)


Godmorgon!

Jag vaknade klockan 8!! Tidigt ju för att vara jag! Men nu är jag hos pappa. Han har ansökt om lägenheten vi var och kollade på förut om ni minns! Så får se nu om vi börjar flytta här snart :D

Jag måste bara berätta en sak vad jag såg på tv just! Det var en stor svart hund som gick och så släpade han på en chihuahua! Alltså han hade chihuahuans svans i munnen och så släpade han runt på den!!! xD
Och den bara åkte! hahahahah jag skratta så jag dog nästan!

Millas blogg har hon lagt upp massa gamla bilder så jag blev också sugen på att göra det!!


Milla och jag :D Detta var i somras!


När vi var med Totte och Ellen :D


Ellen Ellen Ellen!


Milla på Kloten-resan! Vi måsta köpa massor med godis för vi fick inte så mycket
mat så alla typ levde på godis, chips och läsk hela resan xD


Här var jag då. Vi hade just klättrat!

Detta var ju kul!
Blir kanske fler sen då. Men hejdå!


Fredag

Äntligen är man ledig hörni!
Men idag lekte vi kurragömma i skolan :D Ja man får vara lite barnslig ibland! Först räknade ellen och sandra, och milla, elin, fanny och jag skulle gömma oss. Men dom hittade alla ganska snabbt. Sen var det min och Millas tur att räkna. Och vi hittade Elin och Fanny ganska snabbt. Men Ellen och Sandra var borta!!! Vi letade och letade men sen orkade vi inte mer och så började lektionen. Så vi ba: ÄÄÄÄh.
Men sen fick vi dålig samvete ifall dom skulle komma försent så vi sprang och letade igen. Då hade dom kommit fram för dom palla inte sitta och trycka längre! :D

Sen skulle vi göra något i bildkonsten så jag skärde mig 3 gånger.

Men nu vet jag inte om jag ska orka fara till pappa eller inte. Den som lever får se helt enkelt.
Hejrå

040310

Tja bloggen.. Nu har jag just kommit hem från skolan. Sitter här och tänker att på lördag ska jag kollla på
World trade center. Har sett den förut någon gång också. Men den är bra.
Idag fick jag låna första säsongen av Gossip Girl av Ellen :) Så ska säkert ägna helgen åt att kolla på den. Ska kanske börja redan ikväll.
Skönt med fredag imorgon. Bildkonst två timmar. Då ska jag rita på Ellens pärm något fint för att jag fick låna filmen.

AAAAAH just trodde jag min klocka var död för den sekundvisarn rörde sig inte på jätte länge!! Men det kändes som något lättade fråån mig när den började igen. Den fick nog bara en spasm.


Blogglista

Tja människor! Vill ni hjälpa mig att få poäng?
Klicka på knappen :)

Blogglista.se

Musiken

Ja vad ska jag säga. Hör själv


Nudlar i mitt hjärta

Nu har jag lagat nudlor hihi! Det vart nudlor med räksmak. Min nästan favorit, fast nudlor med sjögräs är nog det bästa.



Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom

Isväder

Haha jag kände mig lite som en polar människa som bor på norraste delen av mount everest i NORR! Med min stora  feta vinterjacka som jag hade dragit upp över ansiktet och sen på med huvan. Man såg nog bara mina ögon. Plus mina fina varma korvbröd också. Sen måsta jag dra mig genom jättedjup snö för snöhögar har blåst över våran lilla väg till huset. jag trodde aldrig att jag skulle komma fram.

Men hörni! Har ni hört att det finns små små grodor som låter sig frysas ner under vintern? Deras hjärtan stannar och deras ögon blir till isbitar!
Jag är seriös. Jag såg det på tv.








Hejdå people

3 Mars

Hallå, ska snart iväg till skolan. Dagen börjar med geografi... Vi har läxa men ingen vet vad det är så spy på den.
Houses pinne heter lilla greg. Som ni som såg kanske vet.
Matteläxan... jag får bara att roten ur 130 är 11 men den ska tydligen vara 10.......................................
Ja på tal om ingenting så det snöar massor här, och det är mars och om det fortsätter såhär så kommer ju inte snön att hinna smälta förrän i sommar någon gång.

Men såhär ser jag ut idag om någon bryr sig.


Tröja från bikbok och sen har jag jeans och de är också från bikbok.
Och my hair is back to normal.

Vad gör jag nu?

Jo jag ser på tv, på halv åtta hos mig :) Kul pogram tycker jag ibland! Idag är det kalle som lagar mat, han bor i en koja i skogen och han verkar va en kul kille...
Men jag tycker att handär som håller på och kommenterar hela tiden, jag tycker han är ganska cool.

Menn i alla fall så köpte Kalle nån sås för 76 000 kronor... eller något sånt.
Och Bengt är på besök. Ä men  ni kan kolla själv. Jag orkar inte berätta allt!

Haj

Behöver era åsikter

Jag är sugen på att förändra något/lägga till något på min blogg. Men det är bara det att jag är tom i huvvet och har inga ideer. Så jag behöver lite tips på vad jag kan göra. Vad vill ni att ska finnas på min blogg eller vad vill ni att jag ska ändra på?
(Säg vad som helst utom en header...)

:)

Jason Derulo - In My Head


Hemma

Hallå! Nu är jag hemma och har lite tråkigt. Haha såg just på ett pogram om såna vildgrisar som bor i skogen. Bruna med ränder på sig och raka knorrar.
Men nu funkar min tv igen! :) Yes då kan jag se på House ikväll.

Ja men vi var ju på teater idag. Och när dom hade spelat en stund skrek hondär ena människan; Nej nu måste vi avbryta här för dom sitter bara och pratar här framme och då kan jag inte spela teater!!  o_O
Sen måste vi vänta och hondär höll på att skrika att det var doms som pratas fel...
Sen var alla rädda för hon.
Teatern handla om en som hade föräldrar som drack och sånt och sen vann hon en medalj.

Sen spelade vi volleyboll några minuter när vi kom tillbaka till skolan.

Det var väl ungefär det.
Hejdå!


Tisdag

Idag ska vi på teater. Jag hinner inte skriva så mycket, eftersom jag snart ska gå ut och först m¨åste jag hitta gy-kläder.
Men såhär ser jag ut idag.


Randig tröja från h&m och sen tights har jag från gina.

Ha det bra alla! :)

Mina kattor

Ålänningar... *tittar ut över er*   Nämen jag använder bara det jag lärt mig av Virta.
Mitt ansikte är torrt. Dags för ansiktsmask kanske. Men imorgon är det teater i alandica lekt 3-5. Skönt att missa timmar. Men annars har vi biologiläxa som jag måste läsa på nu.
Men jag ville nog bara säga godnatt, sov gott, dröm söta drömmar osv. :)


Sen var det en sak till. Jag brukar rita kattor. Men det finns en som jag är extra stolt över.
Berätta vad ni tycker. Ärligt. Från ert innersta.


Milla

Eftersom Milla döpte sitt inlägg till Henrietta så.. Men nu har jag kommit hem från Milla. Vi var ute och byggde en snögubbe. Världens finaste enligt mig. Han hette Svenne.


Dissa mig. Jag brukar inte se ut sådär i verkligeheten.. Nej jag skoja


Nå efter ett tag kände sig Milla kall och blöt. Undrar varför..?


Och detta var jag.


010310

Hallå medmänniskor! Dagen har varit helt ok, fast har haft lock i örat så jag ha ba : VA? VA? VAAA? hela tiden men men.
 Nu ska jag väl äta, pizza blirdet. Sen ska jag vidare till Milla och dra ut i snön tror jag  nog.
Men vad skulle jag mera säga..? Äm jo jag skulle berätta något som hände i skolan idag hade jag tänkt men jag vet inte vad.
Men seriöst jag ska gå och äta nu och skriver mer när jag kommer hem från Milla.

Häjdå

Jättegammal bild på mig och Milla


Såhär ser jag ut idag

Det blir bara bilder med webbkameran hela tiden. Alltså inte särskilt bra bilder.





jeansskjortan är från gina tricot och sen har jag ett par svarta tights som är veckade
på knäna som också är från gina.

Måndag morgon

Godmorgon allihop! Är tröööött. I dag är det skola yey...

Ser ut som en rödhaj..