Slut på sommarlovet

Shit vad fort det gick alltså! Tyckte just vi slutade skolan. Men iallafall så imorgon inleder jag mitt 2a år i Ålands lyceum med nytt system och allt. Sitter och tänker tillbaka 1 år då jag skulle börja 1an. Herregud vad tiden går snabbt! Jag minns hur nervös jag var kvällen innan jag skulle börja.
Imorgon är det inte bara första skoldagen. Det är den 16 augusti vilket betyder att det är min och Lukas 5månadersdag! Så på kvällen har vi planerat att gå och se den sista harry potter filmen på bio :)

En bild på mig samma dag som jag började 1an förra året!



Nu ska jag försöka sova! Godnatt alla!


Godmorgon lördag!

Vaknade redan för någon timme sedan. Brukar alltid sova nästan ända tills jag ska på jobb vanligtvis.
Just nu är jag ensam hemma och jag har INGENTING att göra. Det är så tråkigt här. Och mitt fucking abonnemang har stängts av IGEN!!! :(


AUGUSTI

Nu var vi redan framme i mitten av augusti! På tisdag börjar skolan igen och jag vet inte hur jag känner inför det riktigt men jag tror att det kommer bli ett bra år. Vad har jag gjort hittills den här månaden då? Jag har jobbat, kört bil, varit med vänner och min underbara pojkvän. Haft en del riktigt trevliga kvällar och sköna dagar. Var ledig en onsdag då Lukas och jag bara låg och stekte på öra-klipporna en hel dag. Fick lite färg! :)
Förra helgen spenderade jag hos Lukas i Lemland. På lördagen åkte vi ut med Simon och Molly i Simons båt och hade riktigt trevligt. Sen sov vi i båten och åkte hem på söndag-morgon. På söndagen mådde man som man förtjänade så Lukas och jag låg bara och kollade på film hela dagen och hade det mysigt.
På måndagen började jag jobba igen och var ledig igår (torsdag) så på onsdagen var det lite fest hos Milla som gällde! Har lite bilder från det också som jag kan lägga upp.

Idag är allt rörigt och lite konstigt. Men om några timmar ska jag iväg på jobb och sen jobbar jag resten av helgen så då får jag lite annat att tänka på.
 HEJDÅ!


Sista Rockoff kvällen

Halloj! På tiden att jag uppdaterar här eller vad?? Har lite bilder från sista rockoff kvällen som jag inte har visat ännu. Ni får ursäkta för jag orkar inte redigera dem så kvalitén är som den är alltså åt helvete.