Måndag

Nu var vi äntligen inne på sista skolveckan för det här skolåret då! Jag har två prov kvar men det ska väl fixa sig.. är bara lite för trött för att öva på dem. Men förhoppningsvis är de inte allt för svåra. Det är bara matten som oroar mig lite grann. Idag bestod min skoldag av en 45 min lång mattetimme. Skönt!
I helgen har jag varit i Lemland och haft det trevligt. På fredagen for vi ut med Simons båt till en ö och grillade och hade trevligt. På lördagen tänkte Lukas och jag ta en båttur någonstans och solade så vi försökte hitta nåt ställe men det var så himla kallt på alla ställen där vi kom iland så vi gav upp och for hem. På kvällen kikade vi på esc men jag somnade och missade halva... och på söndagen for vi till hopptornet och solade och på kvällen var jag, Lukas, Milla och Krille till Lilla holmen och spelade lite beachvolley och sen gick vi och köpte glass i en kiosk och hängde på Bellissimo ett tag.
Har fått lite färg i helgen och bränt ig på vissa ställen men det känns fräscht att va lite brun till sommaren!

Grattis Sverige!

Till vinsten i Eurovision song contest! Loreen var asgrym!!

Snart sommar!

Nu är det redan mindre än 2 veckor kvar till sommarlovet!! Snacka om ofattbart!! Det kommer bli ett otroligt skönt sommarlov fullt med massa roliga saker, det känner jag på mig! Bara den riktiga sommarvärmen skulle ta och laga sig hit snart. Det har varit hyfsat varmt dom senaste dagarna men jag skulle ändå vilja känna att sommaren faktisk är här. Idag va det sjukt varmt men så spöregnade det också...
Längtar längtar längtar...