Jullov

Igår var det julfest vilket betydde att vi var lediga på dagen. Klockan 8 på morgonen ringde Lukas och sa att jag skulle titta ut genom fönstret och där stod han! Gulle hade fast han skulle ha fått sova kommit hela vägen in till stan för att va med mig innan han skulle åka iväg över julen! Han är så underbar så det finns bara inte!!
Sedan en sväng på stan med mamma och handla de sista julklapparna.
På kvällen var det dags för julbord i skolan och sedan julfest. Efteråt tog Milla, Krille och jag oss till strandnäs för fest hos Simon. Blev nog lyckat!
Idag har jag, min syster och mamma julbakat och nu ska jag in till stan och träffa Annette och Linnea för att fixa lite inför nästa stora fest, nämligen vår 18årsfest som närmar sig.

Mer nytt

Hittade faktiskt vinterskor i Stockholm också i lördags! Trodde jag skulle få gå i mina slitna converse hela vintern. Men hittade ett par som både var snygga och varma!

Golden feathers

Earcuffs som jag fick av Lukas som är guldfärgade med tre små fjädrar. Jättesöta!

Black

Här är skorna jag köpte i lördags. Dom är ashöga men ändå rätt bekväma. Har förrästen fått igång min andra kamera så bilderna blir inte lika korniga nu.

Sista skoldagen!

Idag är sista skoldagen innan jul eller ja imorgon kväll är det julfest men det räknas inte som skoldag heller! Hade en timme matte i morse från 8 till 20 över 9 så for jag hem och nu ha jag och mamma just ätit tomtegröt till lunch. Ska tillbaka till skolan 1 och ha en timme engelska så jag kan inte klaga på en jobbig sista dag iallafall med bara två timmar och massor med håltimmar. I helgen var ju jag, Lukas, Milla och Krille till Stockholm. Det var en mysig dag och det snöade massor!
Resten av helgen var jag med Lukas eftersom imorgon åker han till Närpes och är där över julen. Så inatt sov han här. Men jag ska försöka hinna träffa honom imorgon efter hans julfest som är på dagen.
Borde även gå ner på stan och fixa de sista julklapparna nu också någon dag. Har de flesta klara redan!

Svart spets

I lördags i Stockholm blev det mest julklappar som jag fick med mig hem, men även en klänning som jag troligtvis tänker använda på julfesten imorgonkväll. Till den köpte jag ett par svarta höga pumps som jag hoppas jag klarar av att gå i!

16 December

Godmorgon alla! Ska just iväg till skolan och hinner därför inte skriva så mycket.
Såhär ser jag ut idag.




Natti Natti!

Ska krypa ner i sängen nu och se lite på tv. Har en lång dag imorgon. Så blir sova tidigt!
Och så tänker jag på min pojke som är ute i mörkret och kylan och kör mörkerkörning med bilskolan till kl. 23. Hoppas han har det bra och att allt går bra.


Själv sitter jag och kurar med julstjärnan i fönstret.
Godnatt allihopa och sov gott!


Lång dag

Jag har endast haft 3 lektioner idag men tiden har gått så otroligt långsamt!! Och så hatar jag att sluta 4 eftersom det redan är kolsvart ute vid 4! Man blir ju lite deppig och när det aldrig kommer snö heller..
Imorgon går jag från 8-4 full dag. Räddningen då är ju att det är fredag så jag ska väl överleva.
Kvällen kommer väl antagligen att ängnas åt läxor eftersom jag varit så sjukt dålig med att göra dom de senaste dagarna. Jag känner verkligen att jullov skulle sitta på sin plats just nu alltså.




Godmorgon!

Torsdag är det idag och det betyder sovmorgon! Börjar 11 på torsdagar så. Men jag gick och lade mig så tidigt igårkväll så jag vaknade ju såklart astidigt ändå.. Har faktiskt sovit 9 timmar inatt!! Så nu ska jag orka de sista skoldagarna innan helgen och såklart en hel dag i Stockholm på lördag!


Såhär ser jag ut idag!


14 december

Har varit på studiehandledning till bilskolan. Eftersom det ju snart är dags för mig att ta mitt körkort. Vi fick testa göra ett teoriprov två och två. Vi blev underkända haha.. Så bara dags att börja plugga nu satan! Ska plugga så hårt så jag kan allt! Kommer aldrig att hända... Men vi får bara hoppas på det bästa.
Annars knallar väl dagarna på som vanligt och jullovet närmar sig. På lördag ska jag och Lukas till Stockholm och handla alla julklappar och Milla och Krille ska också dit på samma gång som oss! Det ska bli kul! Var i somras jag var dit sist! Sjukt!


Luciatåget

Har några, dock väääldigt suddiga och dåliga bilder från Luciatåget igår kväll.
















Till skillnad från förra året fanns inte en droppe snö på marken iår.


13 December - Lucia

Kom just hem från skolan. Var och kollade på Lucian nu på morgonen. Väldigt fint var det måste jag säga! Nu fick jag hjärtattack när posten damp in genom dörren. Är förfan inte van vid det ännu!
Nu ska jag fixa lite läxor innan jag ska tillbaka till skolan kl. 1 och ha en engelskatimme.


Såhär ser jag ut idag!

Kära tomten.. en ny kamera skulle sitta fint!


12 December

Hejsan! Snart jul och vi har flyttat till staden! Känns riktigt bra när man kan gå hem på hål och är hemma tidigt efter skolan och så får man ju soooovaa på morgonen! Känns bra! Men jag har inte hunnit blogga tyvärr men det gör väl inget?


Har inga lampor i mitt rum ännu så det är mörkt..