Torsdag var det idag

Godkväll folk! Nu var det torsdag och imorgon är det fredag! Fyfan vad skönt! Nu är jag hemma igen och kvällen har spenderats med Milla och Linnea i Kattby. Dom är fina dom flickorna :)
Annars idag så har jag haft biologi där vi odlar bakterier. Mysigt! Nä men ganska iallafall.
Ska bli så otroligt skönt med helg måste jag säga! Imorgonkväll blir det myskväll med min älskling och på lördag, valborg var det tal om att fara någonstans och grilla. Låter som en väldigt fin helg tycker jag :)


Milla och Linnea nu på kvällen


Hemma en snabbis

Nu sitter jag hemma för tillfället. Ikväll ska jag på bodyjam och efter det tillbaka till Lemland och älskling.
Dagen har varit seg och jävligt lång men annars har det varit kul. Eller näe. Vi måsta gå från Baltic hallen och sen var det äcklig korvsås till mat! Jaja men nu är dom jobbigaste dagarna över. Fast imorgon har vi äckelförhör på finskan men jag slutar iallafall tidigt. Och så har jag för mig att jag har lite håltimmar också.
Men snart är det helg och på lördag är det valborg! Får se vad som händer då :)







See you later!


Tja!

Nu sitter jag och chillar lite framför Lukas dator. Han leser och är jätteduktig! :)
Hittade en liten kul bild från i söndags på Millas blogg.


Snart iväg...

Alldeles strax ska jag åka till min älskling i Lemland och se om han har vaknat ännu. Kan därför bli lite dålig uppdatering här. Men vi hörs!




Syns det hur mycket mitt hår har blekts av solen förrästen?


Filmkväll

Igår på kvällen kom Milla och Ellen hit och senare kom även Krille. Vi såg på film. Först såg vi Charlie St Cloud och sen Burlesque. Båda filmerna var riktigt bra!




Projekt

Hejsan! Hela morgonen har spenderats ute i skogen i bovik. Har nämligen ett projekt i biologin där man ska följa ett skogsområde genom hela kursen. Jobbigt eftersom mitt område ligger så himla långt bort. Men nu har jag lite koll på hur det ser ut där och vad som finns där.
När jag kom hem sen så var jag ute i solen en stund. Nu ikväll så blir det väl lite film med Milla och Ellen.


Min syster följde med


Sunny day

Har varit en sväng till stan med mamma och syster. Där träffade jag Lukas och Anton, så jag var med dem :)
Nä nu jävlar ska jag gå ut och lägga mig i solen!! UNDERBART!


Godmorgon!

Vad tusan gör jag uppe redan? jag vet inte jag.. Har varit vaken sen typ halv 8. Men just kom mamma in och ville ge mig frukost på sängen men så var jag ju redan uppe. Att somna ensam är jobbigt, men det är nog ändå lite värre att vakna ensam.
Fast fruktansvärt härligt att vakna upp till strålande sol! Jag är på så jävla bra humör nu alltså! :)


Godmorgon!


22:43






Några bilder som jag tog just. Bara för att jag inte har något annat att skriva.


Fredag 22 april

Hallå! Dagen har varit så otroligt skön. Vi sov ganska länge imorse och så såg vi på "på rymmen med pippi långstrump". Haha sjukt rolig! Efter att Lukas farit hem så gick jag ut och satte mig i solen några timmar så nu har jag faktiskt fått lite färg!
Efter maten for jag till näfsby skola med Milla och efter en stund kom även Ellen dit.


Vi åt lite påskägg som Milla hade med sig.








Grillkväll del 2

Mer bilder...













Sen åkte vi till näfsby när vi grillat färdigt!







Det var en riktigt trevlig kväll! :)


Grillkväll del 1

Lite bilder från grillningen i stälpan igår!




















Påsklov!

Hallå! Har inte hunnit skriva på ett tag, men har varit hos Lukas från måndag till onsdag då han kom till mig efter skolan. Så har vi fått påsklov också. Så skönt! Igår tog vi det ganska lugnt på dagen och jag var efter min moppe! Så nu ska det väl börja köras när jag fått allt fixat på den. Men annars går den riktigt bra nu :)

Annars så låg vi mest och kollade på tv och så bakade vi en riktigt lyckad kladdkaka även fast det blev lite fel men den blev asgod iallafall!




Gulle :)

På kvällen drog vi ner till stälpan med ett helt gäng och grillade! Mycket trevligt!


Cocunut Tree :D

Hej Hej Hallå! :D
Detta Är Lukas/ Luckeboii/ Rebar som medelar :D
Idag hade vi samhälla, då pratade vi om stenar i Finström och sönderbombade gamla kanonbatterier i norra hammarland :D
Det var jätteroligt!!!!
Nu ligger jag i Heriettas säng och bloggar!!!!!!!!!!!! Jaaaaaaaaaaaaaaa vad de e kuuuuuuuulllll!!!!!!!!!!!!
Eller??
Henrietta ska snart åka på body jam med Milla och lämna mig och GRIZEN ensama :'(
Imorgon blir det till stälpan och grilla med goda vänner, kommer säkert att bli kul! :D


New





Linnet är från H&M och bandeau toppen från Gina tricot


Söndag

Hallå! Nu är det söndag igen och helgen har varit jättefin. Lukas har varit här och igår blev det lite shopping i Stockholm. Trevligt trevligt och idag har vi bara latat oss och efter att han farit hem så kom Milla hit och vi gick till Hammarvallen och satt på läktaren och njöt av värmen! Helt sjukt varmt har det varit hela helgen! Härligt!

Fastän det är söndag så känns det inte alls jobbigt med måndag imorgon. En av anledningarna är att vi bara går 3 dagar den här veckan eftersom vi sen har påsklov torsdag-måndag! Har planerat in lite grillning med fina människor och sen händer det väl säkert något mer också.

Annars så far jag till min älskling i Lemland imorgon efter skolan och blir där, så det blir väl säkert ingen större uppdatering här direkt skulle jag tro. Vet inte hur länge jag blir där men vi hörs väl inom den närmaste framtiden! :)




Fredag 15.4

Efter skolan medan vi väntade på att Lukas och Sandra skulle sluta så gick vi ner till hamnen för det var så soligt och fint väder.


Jag


Ellen


Krille



Sen när vi hade hämtat dom andra så gick vi ner till Hesburger och åt glass och efter det tog Lukas och jag bussen hem till mig. På kvällen färgade jag Lukas hår lite ljusare och sen var vi och träffade Milla, Ellen och Krille och åkte på lite roadtrip med dem :)


I'm aiming right at you



Godnatt.


Torsdag

Hej på er! Vädret idag har varit så himla fint! Har varit jättevarmt och skönt. Synd bara att man måste sitta inne i skolan och fick nöja sig med att titta ut genom fönstret.. Men när jag kom hem satte jag mig direkt ute i solen och hade det jättemysigt!





Annars så har jag varit ute och krattat på gården. Det känns, särskilt när man plussar på min övriga träningsvärk. Härligt!


Jam!

Hallå! Nu ska jag just iväg och dansa! Kommer bli så jävla kul! Jag har saknat det massor. Är fortfarande långt ifrån frisk men jag kände att jag måste få röra på mig lite och idag på idrotten kändes det så himla bra, så det blir nog inga problem.



Vi hörs!


Jump!

Tja! Idag har det varit en tråkig dag i skolan. Har ju bara massa tråkiga ämnen nu. Och dagarna går sjukt långsamt känns det som.. Men iallafall så nu på kvällen var Milla hit och vi var ute och gick lite i skogarna och åkermarkerna.
















Måndag!

Just nu skulle jag bara vilja kasta mig i sängen och sova till fredag! Är helt slut. Men nu blir det duschen en snabbis och sen lite läxor som måste fixas. Sen SOVA!





Godnatt!


Grattis Mamma ♥

I onsdags (6 april) fyllde ju min mamma 50 år. Hon var ju inte hemma på sin födelsedag men hon verkar ha haft det bra iallafall :)


Bild på den nyblivna 50 åringen från hennes födelsedag med Mark Levengood.

Stort grattis till min fina mamma ♥


I'M BACK

Nu äntligen funkar internet som det ska här! Måste jag säga hur jävla glad jag är!?
Annars så har helgen spenderats ute i Lemland hos min fina pojkvän. Väldigt fin helg har det varit :)
Det är så skönt nu när vi är inne på sista perioden innan sommarlovet. Ofattbart!


Någon gammal bild från khs-tiden.

Ja jag har väl inte så mycket mer att skriva utom att jag älskar Lukas ♥


Rain





Bilderna är från imorse. Imorgon är det freeeeeedag! Skönt! Inte för att veckan har varit särskilt jobbig direkt.. Men det är ju alltid lika skönt med helg. Imorgon börjar 5 perioden. Fyfan säger jag bara. För mig blir det den värsta hittills. Har inget roligt ämne alls. Men får tänka att det är sista perioden innan sommarlovet!
Annars då så kommer helgen spenderas i Lemland hos min fina pojkvän. Åker dit efter skolan imorgon.
Meen vi hörs hörni!


Vår!

Bara för att det är så uselt väder just nu så ska jag lägga in lite bilder från i tisdags. Då var det jättefint vårväder och vi skrev vårt sista prov då så Ellen och jag gick och åt lunch på Hesburger och sen kom Milla dit också och så gick vi och köpte muffins och satt ute i solen och åt dem!




Som ni ser på bilderna så har ju det mesta av snön försvunnit! Fast här på landet är det ju ännu lite kvar.


Svarta Katten

Idag har det varit riktigt dåligt väder hela dagen. Regn och storm. Men i vilket fall som helst så sprättade jag iväg till bussen som går kvart över 10 imorse och åkte in till stan. När jag kom till skolan mötte jag Milla och Sara och vi fick idén att gå ut och äta lunch. Så vi traskade iväg till Svarta Katten!


Sara och Milla


Milla och jag

Jag och Milla åt kycklingpaj med fetaost och Sara tog tacopaj. Jättegott!


Today's

Tja! Nu funkar internet på vår stationära men inte på min laptop. Men jaja blev så himla sugen på att blogga så! Dagens outfit!





Randig tröja från gina tricot, svarta cheap monday jeans och svarta converse.


6.4

HEEEJ! Nu sitter jag hos pappa så då passar jag på att blogga när jag har internet. Var i skolan från kvart i 1 till halv 2 idag. Hade bara utvärdering i psykologin. Fick ut provet och jag fick 9! Mycket bättre än jag väntat mig. Igår fick jag ut kemin och i den fick jag också 9. Jag vet inte hur det kunde gå till. Jag har verkligen slarvat med provläsningen under denna period.
Men det är väl bara att vara glad åt det :)
Färgade ju håret för ungefär en vecka sen. Fick bli lite mörkare för jag var så trött på min mörka utväxt.





Jag blev jättenöjd!

Får sätta in ett grattis här också till min fina, underbara mamma som fyller 50 år idag! Tyvärr så är hon inte hemma utan i Åbo just idag, men imorgon kommer hon hem igen :)

Snart ska jag börja bege mig hemåt igen. Imorgon börjar jag 12 tror jag.
Ha en fin kväll!


I made it!

Hell yeah! Sista provet för denna period är skrivet och nu kan jag bara chilla resten av veckan!
För övrigt så har vi fortfarande inget internet hemma och jag har blivit asigt förkyld. Nu funderar jag om jag ska skippa kemi utvärderingen senare idag och se om pappa kan komma oh hämta mig. Han är sjukskriven för han har brutit ett revben.

Jaja nu ska jag gå! Hejdå!