Mörkerkörning med Clicken

Hej på er! Nu har jag kommit hem. Har varit på Brolle på Rockoff. Han var bra och bilder kommer sen.
Men iallafall så hämtade pappa mig därifrån. Och Henrika var också med. Så vi åkte hem till pappa, för Henrika har ju fått sin moppe! Den är så gullig och liten i jämförelse med min! Det är en peugeot. Och sen skulle jag hem och då fick jag ta den. Min första tanke: Vad fint den går! :)


Så nu står dom där

Onsdagen



Idag åkte jag inte på Rockoff för det var inte någon särskilt bra idag. Milla kom till kiosken idag och hängde där och det var trevligt :) Annars hände det väl inte så mycket mer.

Lars Winnerbäck









Jag har inte lyssnat på honom förut, men han hade jättebra och fina låtar!

Eric Saade






Han var bra :)



Efter Eric Saade var det Mustasch. Vi kollade inte så mycket på dom.

Efteråt åkte vi till Rökka. Då kom en buss och höll på att backa på oss när vi satt på Amandas och Rebeckas moppar! Vi började asgarva när den bara kom närmare. Den var seriöst bara några centimeter ifrån oss!

Packat med folk


Det var fullt med folk på när Kent spelade igår!


Kent













Vi kom dit mer än 1 timme före, men det var ändå jättelång kö för att komma in.Sen fick man vänta jättelänge innan dom började. Men det var så värt det för fy tusan vad bra dom var!
Sen åkte vi till Rökka och åt.

Petter på Rockoff





Han var grymt bra! :) Före han var det Lisa Nilsson, men henne missade vi.

Första Rockoff kvällen

Godmorgon! Igår började Rockoff med Markus Krunegård och Salem al Fakir. Dom var grymt bra!













Där emellan var vi till draken och åt och sen på natten var vi till hamnen och kollade på båtarna. En jätterolig kväll var det :)

Tråkigt

















Ikväll börjar Rockoff! :)

Cykla

Jag tänkte ta en cykeltur nu, jag måste bara vänta tills min ipod laddat klart.


Nu är jag ensam

Hallå alla! Nu är jag helt ensam hemma ända till söndag natt. Ganska skönt måste jag säga.
Men idag har jag jobbat då som vanligt. Inget speciellt har väl hänt. Rebecka kom förbi, och Milla med sin bror och sin kusin.
Men nu är jag hemma.


Idag hade jag på mig linne från gina tricot, skjorta från h&m, shorts från h&m. Skorna är från skopunkten.


Här ser ni min hårfärg, men det kanske inte syns så bra. Lite mörkare är det.

Ska vi tro på regn?

Nu ser det lite ut att bli regn ute faktiskt. Jag vet inte varför men jag vill verkligen att det ska börja regna. Och kanske åska lite också. Fast inte efter klockan 8 ikväll fram tills söndag... Jag kommer nämligen att bo helt ensam då. Alla tänker åka ifrån mig... Nej men jag skulle få vara hos pappa men det är mitt eget val att stanna hos mamma.
Fast om det åskar så då vet jag inte vad jag gör! Jag är livrädd för åska. För några år sedan så älskade jag när det åskade, men sen dess har det hänt flera saker som gjort mig riktigt rädd.

Men på tal om annat så har jag färgat håret också. Ljusbrunt/mörkblond, det får ni tolka som ni vill, men jag tycker mer att det är ljusbrunt. Fast jag tänker inte lägga upp någon bild just nu, för mitt hår ser för jävligt ut.
Men anledningen är att jag inte vill hålla på och färga håret blont pga utväxten. Så nu ska jag låta det vara.


Ska iväg en sväng


tröjan är från bikbok och jeans shortsen är från h&m

Stanna upp och andas

Ibland vill jag bara stanna upp tiden och ta några riktigt djupa andetag. När det känns riktigt jobbigt och hopplöst. Det kan kännas som man inte riktigt hinner med ibland. När det känns som man inte hinner andas.
Men man kan inte fly från sig själv. Såna stunder måste man bara bita ihop och se framåt. Men man måste ändå någon gång samla ihop allt det där och släppa ut det, det känns lite lättare efteråt.


Idag har jag på mig





Linnet och kjolen är från h&m

Solen skiner alltid över Möckelö

Hej på er! Idag har jag varit ledig. Så himla skönt har det varit. Imorse när jag vaknade blev jag jätteledsen. För det var helt mulet och tråkigt väder. För det var tänkt att vi skulle fara till Möckelö och sola. Jag har inte fått sola på hela sommaren. Så fatta hur ledsen jag blev!
Men mamma sa att vi åker till stan då. Så gjorde  vi det och när vi åkte förbi möckelö så sken solen där! Så efter att vi varit till stan så åkte vi dit. Jag var där i nästan 4 timmar. Men jag brände mig såklart. Fast jag struntade i det, för vem vet när jag får chansen att sola nästa gång. Man måste ju passa på.




Mobilbilder.

Nu på kvällen for jag ut och cyklade i nästan en timme. Sen cyklade jag och Henrika till Öra kiosk och hängde där och köpte glass av Louise och Robert.
När vi cyklade hem åkte vi till pappa en stund först och pratade med han.

Airplanes

En låt som jag lyssnar flitigt på just nu är Airplanes med b.o.b och Hayley Williams (från Paramore)


iPod

Japp, den här fick jag igår!



Den har 16 GB minne, filmkamera och högtalare.


Gotland

Här kommer lite bilder från Gotlands kryssningen!






























Inatt åker vi!

Godmorgon! Det är inte så jääättefint väder här. Det blåser och ser blött ut. Men solen skiner i alla fall. Men inatt bär det av hörni! Vi ska på kryssning med Birka Paradise till Gotland! Sen kommer vi vara på Gotland imorgon på dagen och sen på kvällen går färjan hem till Åland igen.
Det kommer att bli så himla kul! :D


Torsdag

Vi hade ganska mycket jobb på dagen, men sen på kvällen blev det ganska lugnt.


Dålig bild, men Valio bilen kom med massa glass till oss.


Riktigt mycket glass..


Här var dagens kunder!

Tisdag

Idag tycker jag att jag har varit riktigt duktig! Igår gick jag och lade mig tidigt. Imorse steg jag upp 8, for ut och joggade 3 km. Sen hem och duscha, äta en rejäl frukost och sen kaffe. Sen iväg till kiosken och jobba.
Jag har varit riktigt pigg idag faktiskt! För jag har varit ganska så trött och slut nu i några dagar. Men nu blir det ändring på det!
Annars idag så fick Kristoffer och jag veta en överraskning av hans mamma och Robert! Vi ska på kryssning på fredag med Birka Paradise till Visby på Gotland!! :D
Jag har aldrig varit till Gotland förut. Det var en jättebra överraskning. Då ska vi bara ta det lugnt, det kommer bli så skönt :)

Nej nu måste jag gå och lägga mig! Gonatt alla!

Stockholm

Nu ska jag skriva lite om sverige resan då från torsdag- fredag. Det vart dåligt med uppdateringen.
Men på torsdagen åkte jag och Kristoffer med första färjan till kapellskär och därifrån med buss till cityterminalen. Sen resten av dagen shoppade vi i Stockholm!












på kvällen tog vi tåget till Märsta till Kristoffers moster. Vi hämtade pizza och senare gick vi och köpte godis och hyrde en film om klättermongon som var dålig och inte särskilt läskig. Fast det var bara jag och Kristoffer som orkade se hela.


På fredagen efter att vi hade vaknat åkte vi med tåg till Väsby centrum. Där shoppade vi! Vi åkte hem med Kristoffers moster som jaobbar där på Kicks. Sen spelade vi kubb och åt jordgubbar. På kvällen åkte vi till laggen och åt. Sen såg vi på the Grudge.


Sen på lördagen tog vi tåget in till Stockholm igen där vi mötte upp Ellen och Milla! Och vad gjorde vi där? Surprise, surprise vi shoppade!
Den här resan måste absolut göras om snart! :)