19 Mars

Har varit många härliga vårdagar och allt har varit underbart, soligt och varmt. Idag snöoväder, helt vitt och kallt så man blir helt förfrusen. FY SATAN! Jag längtar tills den här veckan är över och att det ska bli provperiod förövrigt.
Har annars haft en bra helg med både mys och fest! I fredags firade jag och Lukas 1 år tillsammans. Helt otroligt vad snabbt tiden går fort!
Iallafall så hade Lukas förberett så när jag kom hem gav han mig 12 röda rosor och så fick jag leta efter ett paket där det var ett jättefint halsband med ett litet hjärta i. Han hade också gjort en spellista med alla låtar vi lyssnat mycket på under året. Sen lagade han middag till mig och sedan efterrätt! Helt sjukt vilken underbar pojkvän jag har!!
På lördagen var vi och kidnappade Linnea som fyllt 18 och tog henne till Indigo på middag och sedan vidare på fest hos Frida! Det var nog riktigt trevligt!
På söndagen släpade vi oss upp ur sängen och gick på Ålandsmässan för Krille och Pamela jobbade där!

1 MARS

Idag är det vår! Iallafall vårmånad. Fast det ännu är lite snö kvar hör och var men det blir lite varmare hela tiden. Fast idag var det mulet, dimmigt och regnigt..
Igår var det ju alltså skottdagen! Det firade vi med lite fika på Bagis! Efteråt kom Lukas till mig och han lärde mig hela filosofi provet så det gick nog rätt så bra imorse.
Idag firade vi Rebeckas återkomst till kobben med lite fika på Havtorn! Vi bara fikar hela tiden, men det är mumsigt!
Annars har dagen varit chill. Film på finskan lite hål, samhälla då vi lyssnade på Casens historier. Mellanmålet blev i klassrummet när vi skulle säga hejdå till Johanna, vår lärare, som går på mammaledigt. Det var tråkigt för hon är nog den bästa läraren jag nånsin ha haft! På svenskan såg vi på youtubeklipp och fick sluta 20 minuter tidigare.
Ganska bra dag iallafall.
Imorgon är det Kladdkaronkan som man ska försöka överleva!
Rebacka, Krille, Ellen och Milla.
Bild från höstlovet då vi var och hälsade på Rebecka i Vasa!