Fan!

Ni kan inte förstå hur mycket jag saknar denna blogg! Vårt internet hemma är helt dött så jag har inte kunnat skriva på länge.. Hoppas det fixar sig idag. Jag blir så otroligt rastlös utan internet!
Just skrev jag psykologiprovet och jag har ingen aning om hur det gick. Men inte tror jag att det gick helt åt.. fel håll iallafall.
Imorgon är det freeedag. Kan tyvärr inte njuta av den tanken just nu för klockan 9 imorgon bitti skriver jag ett fruktat historiaprov som jag inte hunnit öva på!

Annars då så hade jag lite tråkigt i tisdags vilket resulterade i att mitt hår fick bli lite mörkare!

Nu ska jag gå och se om någon vill komma med mig och äta. Hejdå!


Provperiod!

Fyfan imorgon börjar provperioden! Jag kan säga att detta kommer antagligen bli den värsta hittills. Inte om man kollar på schemat eller ämnena eller något men jag har verkligen inte hängt med alls den här perioden med att plugga hela tiden. Så det blir att råplugga in allt såhär kvällen före.
Jag vet inte hur det är med er, men jag blir alltid så grymt jävla skoltrött såhär på våren..


Chillar med kemin


ta livet av mig snälla...


Your love is heaven on earth

Jag har haft en helt underbar helg. Idag måste jag verkligen ta tag i pluggandet. Just det, nu är det dags för provperiod nummer 4. Men kan ju inte vara på annat än fantastiskt humör när man fått vakna upp bredvid världens finaste pojke ♥ som varit här sen i fredags. Vi har chillat, kollat på film och myst hela helgen. Igår var vi även till Ellen med massa trevligt folk.

Ja men nu blir det plugg och först ut är kemi.








Torsdag 24.3

Men hallå! Det var ju ett tag sen iallafall! Har inte haft ork/tid/lust att blogga nu på några dagar. Men jag tänker inte lova att det kommer bli någon större ändring på det tyvärr, inte på ett tag iallafall. Slänger in något inlägg då och då när jag har lust.

Dagen har faktiskt varit helt bra. Jag älskar dom sista två dagarna i veckan, som i princip bara består av håltimmar! Slutade 3 också och hade tur för då hade Lukas kommit tillbaka från sund så hann träffa han innan jag for hem också :)

Nu snart kommer Milla hit och vi ska öva på hissa prov!


Måndag 21.3

Hej alla fina människor! Dagen har varit ganska tråkig, men den gick snabbt. Hade lite kemi, engelska och psykologi. Och var även till yrkes en stund och träffade gulle och så var jag med Ellen och Milla ner till stan och åt glass! Yes det var väl lite kort om dagen :)

Nu ska jag sooooova! ♥


Inte redo!

Jag måste bara få vara lite arg. Jag är inte redo att hålla någon muntlig bokecension på engelska imorgon!! Jag skulle kunna klara en improvisation, men inte på 5 minuter!!! Jag får köra på många långa dramatiska pauser lite här och var! Gud vad jag längtar tills morgondagen är över.


Söndag!

Hej! Idag har det varit ett helt underbart vårväder! Hela dagen har jag varit med Lukas♥ på ålandsmässan.
Nu ska jag ta tag i lite skolarbete!






At night when the stars light up my room I sit by myself talking to the moon



Idag åkte jag med Ellen på ålandsmässan där jag träffade Lukas och även massa andra trevliga people. Sedan gick Ellen och jag ner på stan och jag fick tag på hårinpackning! Behövdes verkligen!
Imorgon blir det mässan igen med gulle.

Idag är månen närmare jorden än den varit på flera år. Den är fin att titta på.
Godnatt ♥


Snart Ålandsmässan!


Fredag 18.3

Godmorgon! Haha japp jag vaknade just. Var helt slut när jag kom hem. Ville bara säga att dagen har varit underbar! Förutom den jäkla bokrecensionen imorse.. det stod verkligen helt stilla för mig..
Annars har dagen varit bra och blev ju ännu bättre när jag fick träffa ♥




Nyvaken.


17.3

Läsarantalet här har minskat drastiskt, men jag har väl bara mig själv att skylla.. Det är mycket annat just nu, men jag lovar att jag snart är tillbaka!


Godnatt


Mot Avancia


Idag blir det spinning! Vi höres!


14.3

Hallå! Dagen har gått förbi ganska snabbt och nästan smärtfritt. Lämnade in mina kursval inför nästa år så nu var det klart! Tror jag fick ihop det hyfsat bra. Vi hade hörförståelse i engelskan. Sånt är så himla tråkigt och olägligt! På psykologin smet vi tidigare igen så slutade halv 3.


Söndag

Usch idag är det äckelsöndag. Jag vill ha längre helg! Men vi var till stan idag och jag fick första säsongen av oth. Så nu borde jag ha att göra några kvällar framöver iallafall! Och så läste jag färdigt min svenska bok så nu är jag redo för recension. Och så har jag efter mycket funderingar och ändrande fått ihop mina kursval inför nästa år! Usch jag fattade ingenting först men jag tror jag fick ihop det rätt nu. Skönt!




Känner mig lite söndags-skabbig!


Linneas födelsedag

Igår var det ju Linneas födelsedag och vi åkte dit med presenter och så bjöd hon på smörgåstårta.




Födelsedagsbarnet!


I paketet fanns en scrapbook som Milla gjort och två andra paket.


Grattis också till Linneas tvillingsyster Josefine!


Hon fick en cupcake-hållare och converse av oss! :)








Sen såg vi på melodifestivalen hemma hos mig.


Godnatt

På senaste tiden har det hänt att det börjat pipa massor i mitt ena öra, men det har slutat ganska snabbt. Men just höll det på mycket längre än annars. Inte bra..
Men nu ska jag krypa ner i sängen och se färdigt på spider-man. Bilder från kvällen kommer upp imorgon sen.


Linnea öppnade sin present från oss!


Melodifestivalen

Nu har alla åkt hem och jag sitter och ser på spider-man. Vi har kollat på finalen av melodifestivalen och enligt mig var det helt rätt att Eric Saade vann! Nu får vi hoppas att det går bra för han i eurovision också!


Lördag

Hallå! Nu sitter jag och chillar och fixar ner lite ny musik. Ikväll blir det väl en sväng till Linnea tror jag och så är det final i melodifestivalen som ska ses med lite folk.






Grattis på sjuttonårsdagen ♥

Godmorgon! Vaknade upp till att solen skiner för finaste Linnea som fyller 17 år idag!













Hoppas du får en jättefin födelsedag sötis! :)


Let's fly

Hej på er! Nu är det äntligen helg! Och jag bara känner hur tråkig denna blogg blivit.. Men jaja ska bara berätta lite kort om dagen. Hade ju svenska imorse 8-10 och vi såg på film. Sen hade jag fyra håltimmar och då kom Sandra och Lukas till lusse så vi var till stan en sväng med dem. Trevligt med kladdkaka och sprutgrädde haha.
Efter skolan var jag och Milla på spinning! Är inte helt frisk ännu men jag tyckte det gick bra ändå. Skönt var det iallafall!

Nu ser jag lite halvt på lets dance och borde städa.


So yesterday

Tjena! Vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag ska försöka att inte skriva om skolan. Men EFTER skolan gick jag och Ellen och Milla och Krille till staden och fixade lite grejer heheheheheheheheh ;) överdrivet skratt. Jo för Milla och jag fick världens cpfel idag och började garva tills vi lipade.. Säkert är vi trötta efter skolveckan.

Nu ska jag se på sveriges värsta bilförare! Hejdå


Onsdag

Äntligen är den jobbiga delen av veckan avklarad! Jag älskar torsdagar för efter dem kommer fredag! Och så har jag ju jävligt chill dag med massa håltimmar plus att jag slutar tidigt! Sen fredagen är ju så jävla soft så det är ju bara att älska läget!
Idag hade vi ingen lärare på psy så vi gjorde nå grupparbeten men vi gick därifrån och sen kom nahid och skulle se att vi var där men det var ju ingen. Så var vi till gnisten på idrotten och åkte pulka. Det var faktiskt riktigt roligt! Sen skrev vi uppsats på engelskan. På infon var det en där och föreläste om hur man sköter ett företag typ och sen hade vi kemi och ja våra kemitimmar är ju så himla roliga! Haha världens flummigaste timmar iallafall.

I helgen händer det nog något skulle jag tro. Om inte annat så fyller sötaste Linnea 17 år på lördag! Så det får bli en bild på henne.


Back in the days













Hittade lite söta men skitgamla mobilbilder. Måste faktiskt säga att jag saknar mitt mörka hår lite!


Vr

Har inte så mycket vettigt för mig just nu, så i väntan på att House ska börja tänker jag läsa lite ur min engelskabok, som snart ska vara färdigläst (har läst 1 kapitel hittills..) Det kan dock bli lite svårt när denna ligger brevid..




Today





Var så grymt trött imorse så struntade i att sminka mig. Blev endast lite mascara. Kändes ovant men samtidigt otroligt skönt. Har bestämt mig för att låta håret vila, så varför inte ta ansiktet på samma gång?


Fastlagstisdag

Tjena! Dagen har varit okej. Har nästan inte gjort något alls i skolan känns det som. Började 10 med svenska och då lyssnade vi på tal och såg på film. Hade hål. Historian var som vanligt. Psykologin såg vi också på film. På engelskan gjorde vi några enstaka uppgifter och sedan fick vi läsa i våra böcker. Slött.


Tja människor!

Kan inte bestämma mig om dagen varit rolig eller bara skittråkig. Psykologin var kul iallafall, men resten var väl sådär. Labbade på kemin, gjorde uppgifter på engelskan och pratade om russian roulette. På håltimmarna fixade Ellen och jag vår labbrapport. Den var helt omöjlig! Haha men vi borde få plus i kanten för att vi beskrivit allt så fint.
Resten av kvällen ska jag vara allmänt tråkig och göra läxor!




Nya tag

Efter en välbehövd helg bestående av enbart vila, så tar jag nu nya tag för en ny skolvecka. Känns helt bra faktiskt. Tror inte jag har några så värst jobbiga saker som ska göras denna vecka. Förra veckan var den jobbigaste och nu är den över.
Min tv funkar inte heller såklart. Den gör aldrig det när det kommer program jag vill se. Men får väl se det från den ljusa sidan att då kanske jag får lite läxor gjorda iallafall!
Mår förresten mycket bättre nu, även fast jag vaknade upp med feber imorse. Men känner ändå att det inte kommer ta länge innan jag är helt frisk. Dock blir det nog ingen träning på åtminstone den här veckan. Vill inte riskera att förkylningen bryter ut på nytt.

Godnatt!


Take me back to the days...


när vi var små


till sommaren


till linghem


till havet


till sena nätter på boviksjön


till jyväskylä


till moppeåldern


när vi hängde i marsund


till khs gympatimmar


till kloten


Söndag 6 mars

Gud vilket fint väder det är ute! Idag kom verkligen årets första vårkänslor. Det resulterade i att jag började gräva igenom mobilen och hittade massa gamla bilder! Plus att där fanns ju även alla mina gamla favoritlåtar. Nostalgin är på topp! Borde göra ett inlägg med lite mobilbilder genom åren! Haha så sjukt fina minnen som dyker upp.


Old stuff part 2


Söta Linnea i maj 08


Hängde i bamböle


På Vårdö


Och i Saltvik.


Milla och Misse Hahaha!


När det började bli kyligare drog jag och Milla till Stockholm


Fick en laptop i julklapp. Typ den första webbcam bilden


Lördag

Godmorgon! Eller klockan är snart 2 men ändå. Känns fortfarande som morgon när man bara legat i sängen och chillat hela dagen. Så skönt! Typ första lördagen detta år som jag bara tänker göra precis ingenting. Har läst klart andra delen av Shoo bre, som jag läser i svenskan, så ska väl försöka skriva ihop en liten läslogg igen då.
Jag mår förresten betydligt bättre nu. Tänk vad lite vila kan göra!


Har laddat upp med cosmo och halstabletter!


Sjuk

Fyfan. Mitt huvud sprängs och min hosta tar livet av mig. Nu tänker jag gå och lägga mig och sova läääänge imorgon. Måste försöka få ner febern. Resten av helgen får bestå av enbart vila.

Godnatt.


Maneechai

Hej på er. Hade ju fyra håltimmar i skolan och då var jag med Ellen, Sandra och Lukas ner till staden och handlade. Typ någon jäkla chokladtårta som dom åt i skolan sen. Jaja men kul var det iallafall. Sen var det hissa dubbeltimme och sen gick vi till Maneechai och Rebecka kom med.









Nu är Ellen, Milla och Krille här. Vi ska se på film. jag får låtan, bara inte prat     


Speech





I did it! Har hållt mitt tal, det gick bra, enligt mig. Känns så skönt att det är över! Och måste säga att alla var så himla duktiga! Har fått lyssna på många väldigt fina tal under morgonen!
Nu väntar 4 härliga håltimmar.. eller så inte. Vad fan ska man hitta på. Kan inte gå till avancia för jag är så fruktansvärt förkyld..


Old stuff part 1

Tänkte ta och ladda upp lite gamla bilder, bara för att sånt är så otroligt kul att kolla på!


Jag, Milla och Millas kisse i maj 2008.


Vilka coolingar! Även denna från runt maj 2008.


Hos Linnea sommaren 08.


Jag med Millas kissnisse. 14 år var jag här.


Milla hade just klippt sig kort!


Jag och Linnea i Bamböle 08.


Jag och min syster i Vårdö sommaren 08.


Jag @ the place to be.. Katarinan! Också detta sommaren 08!


I'm by your side

Varför känns allt så himla bra just nu? Vet inte men imorgon ska vi framföra våra tal på svenskan. Jag är inte riktigt färdig ännu. Måste få upp det till 3 minuter. Men har hittat precis de ord jag vill säga. Det känns så bra! Sen om det duger till vår lärare är ju en annan sak, men medans jag skrev det så slutade jag tänka på det som en skoluppgift och skrev istället precis det jag kände. Ska hålla tal till min älskade mami ♥

Nu är jag inte ett dugg nervös, men imorgon kommer jag säkert halvt svimma och dö pga nervositet! Tur som fan att vi har det dom första timmarna.

Vad händer annars imorgon då? Jag tror jag hörde något om att käka på Maneechai efter skolan.

Yes, men hörnini vi hörs!


Bdb

Hallå! Haha alltså imorse kom vi på att för väldigt länge sen var vi ju beroende av bdb. Så nu har vi håltimmar och Ellen och ja sprang direkt till bill gates och nu sitter vi och skrattar så tårara sprutar! Haha har massa bilder där som jag aldrig ens visste att har tagits! Så fort jag kommer hem ska jag försöka lägga upp några här, om jag hinner! Helt otroligt vad man förändras genom åren! Jag är så glad att jag inte tog bort mitt konto där.

Nu mat!


Natti natt

Nu känns allt lite bättre. Har fått till en bra grund för mitt tal som jag ska hålla på fredag. Det var mest det jag var orolig för. Referatet imorgon ska nog gå bra. Det ska typ bara vara en halv sida långt. Nice prize på burger king.
Annars ikväll så ringde Kristoffer och sa att han var i hammarland. Moppobilen funkar igen så han undrade om jag ville komma med till kattby. Där hittade vi Linnea men hon var kissnödig så vi åkte och hälsade på papi och syster istället. Senare träffade vi även Milla en liten stund.

Nu sitter jag och lyssnar på världens finaste låtar. Har återupptäckt mina favoritlåtar från när jag var yngre!

Dagen i skolan var flummig och rätt så chill. På engelskan spelade vi sänka skepp och klassen var allmänt flummig. På kemin var alla trötta. Det är då det är som roligast.

Nu har jag tagit en panadol och ska lägga mig och sova. Snart är det helg! Godnatt!


Har många konstiga bilder från sportlovet. Den här är från i torsdags.


Nice price

på burger king. Hallå på er! Idag är jag cp förkyld men dagen har varit bra hittills. Började med psykologi som är mitt favvoämne och fortsatte med idrott som jag skippade. Gick och räknade båtar som satt fast i isen istället.
För det var så mycket roligare.. Nu håller min egen hals på och kväver sig sjäv och snart ska jag ha engelska. Vi ska fortsätta spela sänka skepp. Sista timmarna har vi fucking kemi. Det är det enda dåliga med dagen typ. Och att jag slutar 4. När jag kommer hem ska jag skriva ett tal till min mor och skriva ett referat om hästar som dör av magsår. Fortsätter det såhär så kommer jag gå samma öde till mötes som de stackars hästkräkena.

Vi höres!


Today's outfit 1.3



Allt är från Gina tricot. Det kanske inte syns men jag har svarta tights med dragkedjor.


Jag dör...

Tjah! Dagen har väl varit som vanligt ungefär. Fick reda på att vi ska skriva en fucking referat till på torsdag plus att vi ska hålla våra tal på fredag! På tisdag ska vi skriva läslogg 2 och 10 dagar senare ska vi ha läst färdigt boken och skriva recension! Helt jävla sjukt vad mycket vi ska göra mitt i allt. Den här perioden kan bara gå och dö. Men när jag tänker efter så är den typ 1 miljon gånger bättre än nästa period kommer bli..

För övrigt har min hals blivit värre och jag bara känner hur en fet jävla förkylning växer fram. Perfekt. Hade planerat in en vecka fylld med träning, men det lär inte bli så.


Today's outfit 28.2



Egentligen gårdagens men orkade inte lägga upp den igår.
Stickad tröja från Gina och även jeansen är därifrån.


1 mars

Godmorgon! Imorse var jag på gränsen att stanna hemma eftersom jag inte orkade stiga upp ur sängen.. Och det är bara tisdag ännu. Stabilt? Men jag släpade mig upp iallafall. Nu har jag lyckats skriva färdigt en läslogg men den blev jättedålig för jag orkade inte ens försöka. Har svenska om typ en halv timme. Jag dör vad tråkigt. Jag vill ha helg nuuu! Dagens planer utom skolan idag blir att catcha up med läxläsningen lite. Jag måste verkligen det.

Annars så hade jag lite smått oroväckande känningar i halsen imorse. Om jag blir sjuk nu så dör jag. Har hållit mig frisk hela vintern! Vilket är ganska olikt mig. Men jag brukar åtminstone en gång per år bli liggande med typ 40 graders feber någon vecka. Detta har inte hänt sen januari 2010 så det är bara en tidsfråga. Häh!