New beginning

Hej! Nu är allt äntligen på plats här i vår nya lägenhet. Har varit och tittat på skolan så jag vet vart jag ska imorgon!! Kommer dö av nervositet! Nä men spännande ska det nog bli.
Har börjat känna mig riktigt hemma nu. Vi har fixat fint här nu så det börjar kännas mer som ett hem. Känns dock fortfarande som jag ska åka hem om några dagar, inte bo här i 4 år! Nåja det tar nog ett tag att vänja sig vid tanken. Är så glad att jag har Lukas här med mig också. Känns lite tryggare så. Och äntligen har vi vårt eget lilla hem!
Har en makaronilåda i ugnen och tvätt i maskinen. Haha känner mig så vuxen! 
Ska just ut med cykeln en sväng, vi ska åka och kolla på Lukas skola hade vi tänkt.
Ha det bra allihop!
 
 

Hello autumn

 
 
 
 
Ja, det är fortfarande augusti, men för mig är det höst. Har varit så mysigt väder de senaste dagarna med regn och höststormarna som börjar komma! Älskar hösten!
Var ju till tandläkaren idag som skulle operera bort två av mina visdomständer som kommer få för trångt. Blev dock inget av det när de märkte att rötterna ligger på en känselnerv vilket kan leda till att om man försöker ta bort dem så är risken väldigt stor att jag förlorar känsel i käke och läpp. Sjukt läskigt! Så just nu kan det göra större skada än nytta att ta bort dem. Måste kanske dessvärre göra detta senare i livet om det blir problem med tänderna när de kommer upp som typ infektion och så och då måste de göra operationen trots risken att jag förlorar känsel.
Nu måste jag packa ihop det sista. Imorgon bär det av upp till Österbotten. Stannar först i Övermark några dagar eftersom det ska bli 70 års kalas för Lukas mormor! Sen vidare till Vasa. Det kommer kännas konstigt att stanna där sen och inte åka hem. Det kan hända att vi inte kommer till Åland igen förrän till jul. Beror på om vi har nåt höstlov.

Hallå fredag!

Hej! Äntligen fredag eller vad säger ni? Mår mycket bättre än igår, bara lite snorig just nu. Skönt att det inte blev nåt värre. Har duschat och fräschat upp mig nu. Man känner sig alltid så äcklig efter att ha legat sjuk så det var skönt. Har även hunnit städa lite och plockat ihop det sista som ska följa med när vi åker på tisdag. Det är så tomt i mitt rum nu, en säng och lite tomma lådor är vad som finns kvar. Känns lite konstigt faktiskt.
Idag då så får vi väl se lite vad som händer. Ikväll är det i alla fall inflyttningsfest som gäller. Det blir säkert trevligt.
 
 
Kände för lockigt hår idag så då fick det bli så.

Sjuk

Hej på er! Ligger hemma halvdöd känns det som. Har åkt på en riktig förkylning och mår skit. Så jag har spenderat hela min dag i sängen med Pretty Little liars maraton. Känns som lite dålig tidpunkt att bli sjuk just. I helgen är det lite festligheter och på måndag ska jag operera bort två visdomständer. Så skulle behöva ta en riktigt lugn helg nu men eftersom det är sista helgen på Åland så blir det knappast så.
I måndags var vi upp med ett flyttlass till Vasa och jag fick äntligen se vår lägenhet. Den var riktigt mysig och stor också och jag trivdes från första stunden! Är så pepp på att få allt i ordning där uppe nu!
Hade världens regnoväder när vi kom till Åbo och det följde senare efter oss upp till Vasa. Men jag hade inget emot det, jag som älskar sådant väder för det är så mysigt.

Igår, onsdag, tog jag igen lite sömn på dagen. Blev inte mycket sömn på resan då jag har väldigt svårt att sova i en bil. På kvällen träffade jag Milla, Ellen, Ingeborg, Ingegerd och Sanna för lite picknick. Vi satte oss utanför lusse och åt och pratade. Var väl inte den bästa idén med en förkylning som låg och lurade så nu ligger jag här :P men trevligt var det!
 

Packar!

Hallå! Var ett tag sen nu igen men det är som sagt rätt fullt upp just nu. Idag är det packa som gäller. Vid 3 får vi bilen som vi hyrt och inatt bär det iväg mot Åbo och sedan Vasa! Ska bli kul att äntligen få se lägenheten på riktigt!

Lördag

Hej igen! Var nu ett tag sen jag skrev senast, men har haft fullt upp. Har jobbat mest och igår var vi till Uppsala och köpte saker inför flytten. Nästa helg går första flyttlasset :) Det var riktigt trevligt igår i Sverige. Vi fick massor köpt och jag fick även hem ett par byxor, en tröja och en klocka!
Idag började jag jobba kl. 7.30 och nu när jag slutade cyklade vi till Haddnäs för att se på beachfotbollen. Så det är vad jag gör just nu. Kvällen kommer gå åt till att packa. Vi hörs senare!