Helg igen!

Alltså var det inte just helg!?! Shit vad tiden flyger iväg när man har roligt haha.. eller ja. Fort går det iallafall.
Ska just ner till torget och möta ma boyfriend och sedan blir det iväg till gymmet med Rebecka. Sen ska jag kasta mig i soffan med en filt och en hög med filmer och kvällen är räddad. Pretty good början på helgen tycker jag! 
 
 

Sitz

 
 
Ska snart börja gå och möta några från min klass. Ikväll är det sitz i Filicia Castle som gäller och eftersläpp på Ollis! Kommer nog bli kul, men lite nervöst.. vi får se vad vi kommer bli utsatta för. Blir nog iallafall vinterjackan på nu så man inte fryser ihjäl!
Ha en trevlig kväll allihop!
 

Onsdag!

Hej på er! Idag var vi på studiebesök, så jag slutade redan 10 imorse. Skönt! Så har varit och tränat och nu har jag försökt börja skriva ett referat på en rapport. Det går segt! Idag är det onsdag och det vet vi ju vad det betyder. Ikväll är det dags för gulis-sitz. Det blir säkert roligt!
Här är det kallt som in i... jag vet inte vad. Runt 0 till 2 ynka grader och utanför snö blandat med regn. Underbart i september. Brukar gilla kyla, men vet inte om jag är överlycklig just nu då jag endast har en cykel att ta mig fram på. 
Ganska skönt schema har jag. För det mesta endast en lektion per dag, eller ingen. Så antingen slutar jag tidigt elle börjar sent. Jag klagar inte! Dock får vi ju rätt så mycket uppgifter och arbeten precis hela tiden, men det går. Nu är det ungefär 2 veckor kvar tills jag åker hem till Åland! Det kommer bli kul att träffa alla igen!
 
Är väldigt dålig på det här att ta bilder tyvärr...
Jag förra onsdagen.
 
Luke i fredags.
 
 
 

Hej från Vasa!

Godmorgon! Sitter och käkar gröt och skriver rapporter! Eh.. nej. Men jag borde skriva rapporter eftersom jag ska lämna in dom idag. Men jag fastnade här eftersom en god vän önskade att jag skulle slänga in ett inlägg nu och då. Men jag måste ärligt säga att jag skulle gärna blogga hela tiden, om allt! Men jag har ärligt talat inte haft tid! Har fullt upp hela tiden, det är sjuuuukt! Men imorgon är jag ledig och sen är det helg (som till största delen kommer gå åt till skolarbete) men jag ska försöka uppdatera lite bättre!
Men nu ska ni inte tro att jag inte bloggar för jag sitter i ett mörkt hörn och pluggar dagarna i ända haha! Nej jag lever det goda studielivet här i Vasa och har haft skitroligt!
Är så dålig på att ta bilder, men här får ni några som jag har lyckats samla ihop från de här första veckorna.
 
Två filurer
 
Back to school
 
Tvättade mina converse. Älskar att ha egen tvättmaskin!
 
Haha dog lite när jag öppnade kylskåpet en dag!
 
Standard!
 
Seminarie igår. Nästan allt gick på finska, men vi fick iallafall muffins!
 
Back to Filicia Castle