Sommarlov! nästan iallafall...

Ja men nu är sista provet för det här året skrivet!! Härligt!! Imorgon är det friluftsdag, på torsdag är vi lediga och på fredag är det avslutning. Känns riktigt bra det här iallafall ska ni veta!
Efter skolan blev det att fira med glass tillsammans med massa fina folk. Rebecka har ju kommit hem nu också! :)

Ikväll blir det att dra till Hagen då och bara njuta av provfriheten! :)


MÅNDAG

Tjena människor! Hoppas ni har haft en bra helg! Det har jag haft iallafall så jag fått ha min älskling här hela helgen! Nu är det måndag men det känns ändå sjukt bra för det här är sista veckan i skolan!!! Helt sjukt! Kan knappt fatta att jag har gått ett helt år i gymnasiet redan. Känns just som jag började lusse ju!
Dock har jag ett prov kvar ännu som ska skrivas imorgon. Biologi. Jag skrev säkert om det förut. Men fyfan vad jag ska chilla imorgon när jag kommer hem! Har inte kunnat slappna av alls ordentligt sen provperioden började och jag började övningsköra osv.

Imorse var jag på avancia innan skolan. Började sen 12 med biologiförberedelse och sen utvärdering i religion. Och jag är så jäkla glad för det gick mycket bättre än förväntat. Fick en 9a!
Efter skolan var jag till Dinos med Pamela och Krille och snacka skit med dom hur länge som helst tills jag kom på att jag måsta till bussen.

Nu ska här pluggas biologi!


Bra dag

Dagen blev ändå bättre än jag hade trott. Jag övade nästan ingenting till franskaprovet, men det kändes ändå okej. Efter det var jag med Lukas och Sandra till hesburger en sväng och vid 12 hade jag matte och efter det biologi. Känner mig lite lugnare inför nästa veckas biologi prov. Vi ska först skriva ett teoriprov och sen åka ut till ramsholmen och skriva artkännedoms prov i fält. Och äta muffins har Johanna lovat oss! ;)
Imorgon har jag matteprov men jag funderar på att skita i det och koncentrera mig på mitt biologiprojekt istället.
Efter biologin var jag med Lukas till Nikolaj och fikade och sen träffade jag också Linnea en stund. Sen blev det Avancia och sen hem.

Nu är jag hungrig!


Teorin klar

Whoo! Hörni att nu är jag färdig med bilteorikursen! Känns riktigt bra det här :)
Alltså efter att jag kört imorse hade jag franska förberedelse och biologi. Sjukt tråkiga timmar var det. Sen var jag till Avancia. Det däremot kändes otroligt bra! Efter det gick jag till Eat med mamma och käkade i det fina vädret. Sen var det bilteori i 3 timmar och sen var det över! Snacka om att jag är glad nu. Så glad så jag tänker skita i franska provet imorgon för jag kan omöjligt lära mig allt tills dess. Tur att jag ska sluta med franska.
Nu längtar jag till min säng men först ska jag duscha.

Vi hörs!


Rattat bil

Kom just tillbaka från min körlektion, som var ute i trafiken idag! Det var jättekul och det gick riktigt bra! :)
Nu sitter jag och väntar på Milla att hon ska bli klar med provet så jag kan gå och ät med henne. Sen lite förberedelsetimmar och sen bilteori! Hejdå!


Lördagen i bilder

Och lite bilder från i lördags då vi var en sväng ut på sjön och sen åkte vi och köpte glass och kvällen slutade i Hagen.


Haha!


Vi for till ett berg.


Sen hade dom lite kul när dom lämnade mig på berget :(




alla















Fredagen i bilder

Kan ju skriva lite om helgen nu när jag ändå har tid. I fredags så var jag med crewen såklart! Det var ju ett tag sen känns det. Men vi var först till Hagen och sen till en grop.




















I'm beautiful in my way 'cause God makes no mistakes

Just nu sitter jag hemma och lyssnar på Lady Gagas nya album. Fy tusan vad bra det är! Älskar't!
Slutade direkt efter geografiprovet och var till polisen och lämnade in lite körkortspapper och sen snabbt en sväng till KlippUpp och bokade tid för klippning. Sen hann jag till Avancia och träna lite också! Så jag är rätt nöjd med dagen och klockan är bara halv 2 ännu :)
Imorgon har jag inget prov så nu tänker jag ta det lugnt hela kvällen och bara chilla! SKÖNT!
Och så ska jag försöka städa upp här också för det ser för jävligt ut verkligen.




Krille och jag i fredags.


Sommar snälla nu!

Tja! Har just suttit och övat geografi i några timmar och nu är jag så otroligt trött så jag orkar verkligen inte öva nåt mer! Har massor kvar men jag tar det senare. Har aldrig varit såhär trött under en provperiod förut. Men det är ju slutspurten nu så. Kan jämföras med sista sträckan på 3 kilometerstestet i högstadiet haha!
Men nu är det bara 4 prov kvar detta år! Sen är första året i gymnasiet avklarat och helt sick vad fort det har gått!!


Bilden är från bovik i lördags när det blev en tur ut med båt :)


Update

Hallååå! Ursäkta men jag har verkligen behövt en paus från bloggandet eftersom den här veckan har absolut varit den mest intensiva på länge. Hade bilteori måndag, tisdag och onsdag och på torsdagen skulle vi ha in en geografiuppgift som jag jobbade med all ledig tid jag fick mellan skolan och bilteorin. Nu har jag bara en bilteorilektion kvar!!! Ska bli så skönt! Men iallafall så började provperioden på fredagen, alltså igår och jag hann knappt öva alls på finska provet, men håller tummarna för att det gick bra. Iallafall gick mitt muntliga prov bra.
Plus att igår hade jag min första körlektion och jag trodde jag skulle skita ner mig av nervositet men det gick riktigt bra och det var jättekul! :)

Det var väl i princip den här veckan lite kort.


Milla och jag igår.


Middag på Dinos

Inatt när jag kom hem var jag så trött så jag orkade inte blogga, så nu tänkte jag lägga upp lite bilder :)

















Vid 10 blev det 18 års åldersgräns och lite över 11 körde de ut oss. Men kvällen var riktigt trevlig och vi hann se när Catti och hennes band spelade och dom var riktigt bra! Tack för en fin kväll iallafall :)


Judas



Sjukt bra, både låten och videon!


Fin rubrik

Tja tja TJA! Nu ska jag just åka in till staden för lite middag med några fina tjejor på Dinos! Ser fram emot en riktigt trevlig kväll :)




Halvvägs

Tja! Nu har jag redan tagit mig igenom halva bilteorikursen! Känns väldigt bra. Hade från 17-20 nu både igår och idag. Annars fick vi sluta tidigare idag från skolan tack vare att idrottsklassen var borta så vi slapp matten! Så efter skolan var jag med Lukas och Simon i stan och sen träffade jag också Linnea. Det var ett tag sen jag såg den flickan!
Nu vill jag ha helg, HELG alltså! Känns som det skulle komma riktigt passligt just nu. Men imorgon blir det middag på Dinos med lite trevliga människor! På torsdag ska jag försöka ta mig ut till mitt skogsområde hade jag tänkt. Och även börja med lite provläsning! Nästa vecka drar det igång igen. Men det är slutspurten och snart, snart, snaaaaart är det SOMMARLOV!


Dop 8.5 2011

Igår var jag ju på dop till min kusins nyfödda dotter, som fick namnet Filippa.








Systeryster


Pappa och Henrika


Jag


Söta Filippa med sin pappa :)


Helgen

Hej på er! Tänkte skriva lite snabbt om helgen eftersom jag inte hunnit blogga. Den har iallafall spenderats i Lemland hos min fina pojkvän :) Åkte dit i fredags efter skolan och på kvällen gjorde vi inte så mycket mer än bara tog det lugnt och hade lite fredagsmys.
På lördagmorgonen var Lukas gullig och fixade lite lyx med frukost på sängen :) Resten av dagen var lugn och skön och jag lyckades till och med somna en stund på dagen. Det brukar jag inte göra så ofta. Men man blir väl lite smått slutkörd med de veckor som jag har just nu. På kvällen såg vi på tv på kvällen är din med någon unge som fick träffa justin bieber. Sen såg vi på film.
På söndagen måste jag åka hem för jag skulle på dop till min kusins bebis! Efter dopet åkte jag till skogsområdet med min mamma och syster och fixade lite på biologi projektet. På kvällen åkte jag tillbaka till Lemland där det blev lite bastubad och mys. Vad jag älskar min Lukas! ♥

Det var väl ungefär min helg lite såhär snabbt!

Jag återkommer med lite bilder :)


Onsdag

Hej! Jag fattar ingenting. Just nu känns det som jag är längst nere på botten men samtidigt på toppen. Är både så jävla glad och lycklig men också ledsen. Känns lite jobbigt men ganska behagligt.
Igår var jag på bilteori på kvällen igen. Fick byta däck på en bil bland annat. Idag hade vi konditionstest på idrotten och det gick faktiskt bättre än jag förväntat mig! Jag är asförkyld och det blev faktiskt lite bättre efter det känns det som. Lite underligt.
Annars är jag bara glad att den här dagen är över. Onsdagar är det gränsfall att man ska klara av kan jag berätta. Men ikväll blir det dans! Jag känner mig otroligt taggad faktiskt! Och så ska jag till pappa en sväng och äta middag! :)


Hejdå!


Kärlek

Är sjukt dålig med bloggen just nu men har så himla mycket nu så jag måste prioritera annat.
Helgen kan beskrivas med ett ord: UNDERBAR.
I fredags for jag till bilskolans kontor och fick alla papper och material. Ganska overkligt känns det ju! Trodde aldrig att den dagen skulle komma ärligt talat! Men ja sen hämtade vi min syster och sen in till stan efter Lukas som sedan var här hela helgen. Vi har tagit det rätt så lugnt och bara myst och kollat på film och haft det jättefint :)
På lördagen alltså valborg var vi till Öra med folket och grillade lite. Gött!

Idag har jag haft en lång men rolig dag. Först skolan 8-4 och sen nu på kvällen var jag på mina första bilteori lektioner! Det var trevligt :) Blir några rätt så långa dagar nu framöver och så småningom börjar även mina körlektioner. Det är nog lite skräckblandad förtjusning för mig! Hoho fan vad jag längtar tills jag fyller 18!

Nu ska jag sova! Godnatt people!


En bild från lördagen