Age is just a number

Hahah älskar min och Ellens konversation/intrevju på engelskan idag. Haha :D


Alla älskar vi Ellens mobilbilder!


Sista november

Har nu påbörjat och avslutat det här inlägget minst ett tiotal gånger. Konstigt. Men jag mår skitbra om någon vill veta! Inte bara för att vi kommer missa massa tråkiga timmar den här veckan, men det är ju inte helt fel det heller när alla lärare ska åka på någon utbildning :)
Är lite smått osäker när jag börjar imorgon men det ser ut som jag börjar 10 och slutar halv 12. Har idrott. Vid halv 12 ska jag ner och träffa mami för lunch.
10 i två så är det info i hörsalen.
Ser ut som jag kanske inte åker till syster i helgen. Hmm men Stockholm blir det iallafall med Milla, Linnea och Sara. Det ska bli riktigt roligt!

Känner bara hur fult och äckligt mitt jävla hår är för tillfället. Men schiit samma.
Oj vad tråkigt inlägg detta blev!

Hejs


Wohoo!

Hej och ursäkta för jag inte skrivit idag. Men nu gör jag det! Nu är alla proven över. Har aldrig varit gladare!
Men det bästa är ju att vi fått reda på vitsorden i samhälla, svenska och psykologi hittills! Jag fick fan 9 i alla!! Herregud vad glad jag är!
Så imorgon börjar 3e perioden. Det känns jobbigt att nu när man är van och trivs med sitt schema så ska man byta. Så kändes det inför andra perioden åxå. Nu måste man ännu en gång ta fram kartan och virra runt i skolan efter rätt klassrum och måsta kolla schemat var och varranan minut.

Men iallafall så nu på kvällen var jag till Milla en stund och vi planerade julklappar (eftersom vi ska till Stockholm på lördag och jaga sådant) och så planerade vi även lite annat kul! Heheh :)

Annars ser mina planer för helgen ut som så att jag ska dra iväg till Kattby och bo där ett tag tror jag. Det var ju ett tag sen. Men ska bo med systeryster eftersom pappa ska till swe över helgen och jag tänkte att kanske hon inte vill vara ensam. Vi kanske hittar på något kul, vad vet jag! :)

Vill ju ha en bild för att liva upp inlägget lite så här är en mest för att visa mina fina guld-glittriga naglar..
Bilden är från igår.


Harry Potter

Kom just hem från stan. Var på bio med Milla, vi såg den nya Harry Potter filmen Harry Potter and the deathly hallows. Den var verkligen riktigt bra! :)


1 advent

Hej på er! Söndag idag och även första advent. Har försökt läsa på franska prov, men känner att jag är så trött på allt pluggande nu efter den här veckan så jag tänker bara försöka göra mitt bästa.



Har just varit och duschat och haft ansiktsmask. Det var ett tag sen jag hade det så det var dags nu och nu känns det så skönt!

Ikväll ska jag på bio med Milla. Vi ska se den nya Harry Potter filmen. Jag kan säga att jag är inte särskilt insatt i de där filmerna, har väl sett någon förut, men det blir nog kul :)


Lillajulklapp

Måste bara visa vad min underbara syster gav mig i lillajulklapp!


Ett dynvar som hon gjort själv på syslöjden. Visst var det fint? Det var jättegulligt av henne!
Tack :)


Lillajul

Hej! Har inte bloggat på hela dagen men imorse var jag först med mamma till stan och handlade lite. Hon fick för sig att hon inte ville ha gammalt julpynt det här året så vi köpte nytt. Hehe.
Nu är julstämningen på topp här i huset, och det spelas julmusik för fullt! :)
Var och hälsade på pappa och Henrika också några timmar. Chillorna är så söta så jag skulle kunna äta opp dem!! Heheheh.. Blev bjuden på lillajul middag där och när jag kom hem till mamma igen var det dags för lillajul middag nummer 2. Så nu håller jag på att spricka av mätthet.


Bild från tidigare idag på ett av fönstren i vardagsrummet. Vädret är helt perfekt julväder!


Stjärnan i mitt fönster!

Ska försöka komma mig ut och ta bild på utebelysningen också! Men det kanske blir en annan dag.
Ha en fortsatt trevlig lillajul! :)


Always too late

Aha om någon undrar vad jag ska pyssla med såhär kl halv 1 på natten så ska jag städa, läsa och dö en sväng.
Ingen bryr sig egentligen


Skolan

Sitter nu i skolan. Om en timme ungefär ska jag vara hos studiehandledaren. Sen kl. 12 har jag en timme franska sen en timme samhälla och sedan helg! Slutar alltså halv 2. Jag åker hem med mamma. Skönt.
Ikväll blir det väl att vara med mina fina vänner. Se på film eller vad vi skulle göra. Jag vet inte riktigt.

Nu sitter jag och har tråkigt och lyssnar på fin musik. Vi får höras senare! Hejdå


Så skönt!

Har inte prov förräns på måndag! Så tänker typ börja öva på söndag eller något. Så nu några dagar är jag helt fri! Kan inte förklara hur skönt det känns! På lördag är det lillajul också. Då ska vi pynta huset så man får in den rätta julstämningen, vilket inte är så svårt ändå med tanke på vilket otroligt härligt väder vi har!
Börjar påminna om vintrarna då jag var liten. Har ju haft några riktigt tråkiga vintrar de senaste åren med bara slask och ingen snö osv. Sånt är bara tråkigt.
Ska det va så ska det!

Skrev engelska prov idag. Tror nog att det gick helt okej. Vi gjorde även resten av läsförståelsen och den var hur lätt som helst. Sen slutade jag direkt efter provet, vilket var skönt.

Imorgon börjar jag egentligen 12 men ska va hos studiehandledaren kl. 11 och prata. Vet inte om vad eftersom jag inte direkt fått något konkret svar av de som redan varit dit men men.
Lägger in en bild för att detta inlägg inte ska bli alltför tråkigt.


Mysig bild från helgen :)


I hate it

Nu tycker jag jag verkligen att den här provperioden ska vara slut snart. Det är inget roligt längre. Orkar inte mer. Och jag vill ha bra i engelska provet eftersom allt annat vi gjort i engelskan har gått oväntat bra så skulle bli glad om jag hade en chans till ett bra kursvitsord. Tyvärr så är den chansen "borta med vinden" som Christina skulle ha sagt. För jag ORKAR inte! Har hällt i mig en jävla panadol mot huvudvärken och det kändes okej i några timmar men nu känner jag hur den kommer krypande igen. Läskigt, jag vet.
Hade konstigt nog samma sorts huvudvärk förra provperioden vid samma tidpunkt ungefär.

Nå idag har jag skrivit psykologi prov. Vågar inte säga att det kändes bra, för det blir så pinsamt sen om det gick skit.. Haha. Man vet ju aldrig.

Skönt att engelska provet är det sista den här veckan. Franska provet ska vi inte ens tala om. Jag förnekar dess existens för tillfället. En försvarsmekanism förstår ni.

Idag var vi även till denhär skolhälsovården som har flyttat. Det blev lite läskigt där inne för jag fick den där hemska känslan att jag gjort det förut. Men vi lyssnade iallafall på vad de hade att berätta där.
Sen fick vi fara hem. Fick vänta på bussen ett tag, men träffade Catrin som tur var så var med henne en stund :)




Jag för tillfället.

Måste ut härifrån snart och ut i civilisationen innan jag får något fel!?


Snart...



Nu får det gå som det går med psykologin för jag ska se på House som börjar alldeles strax! Har väntat en hel vecka ju!


Vart tog dagen vägen?

Fan också säger jag bara. Har inte alls övat på psykologiprovet idag fastän jag tänkte att jag skulle plugga riktigt ordentligt. Ja så imorgon får jag hoppas på det bästa. När jag tänker efter så kommer jag nog ihåg allt från kursen. Det är skönta att man kör en kurs och har sedan prov på det, för då kommer man ihåg allt så bra. Kommer typ ihåg alla lektioner i detalj. Skönt såndärnt. Men jag tänker ändå kolla igenom allt i häftet en gång innan jag somnar sen.

Men inombords håller jag på att sprängas av glädje typ. Vet inte alls varför men det bara är så. Men ja jävlar när den här provperioden är över, då får ni passa er, för jag känner att jag kommer vara på grymt bra humör då.


Hahah på riktigt vad ful! Från igår dock

Men i helgen är jag sugen på att hitta på något riktigt kul. Så till er som ska med, passa er, ni kan falla offer för mina eventuella planer. Mihihii

Deal with it!


Tråkigt

Ah har inget att göra! Sitter och gör en massa värdelösa test på facebook. Haha vissa är ganska roliga!
Idag har dom lovat snöstorm förrästen! Så vi får hoppas på det :)
Jag känner mig glad just nu. Bara tre prov kvar för tusan! Vad mycket bättre den här provperioden är jämfört med den förra. Den tog ärligt talat livet av mig flera gånger om.

Jag vill fara hem nu och öva på prov.

Var det förrästen någon som såg på Ung och Bortskämd igår? Jag tycker det är bra. Bra att Jerry åkte ut för han var tråkig. Alla andra är mycket roligare.


Novellen inlämnad

Godmorgon! Sitter här och har inget att göra. Lämnade just in novellen. Så himla skönt var det när jag kom till skolan imorse och bara hade lite finslipning kvar att göra. För övrigt vet jag inte om den blev bra eller dålig. Man vet ju aldrig vad läraren tycker.
Nästa timme börjar först 12. Då har jag dubbeltimme psykologi förberedelse. Och när jag kommer hem blir det alltså att plugga psykologi. Prov imorgon!

Sen bara engelska prov på torsdag och sedan tänker jag ta det lugnt! Antagligen ska hitta på något i helgen med tjejorna. Jag måste åxå öva på franskan.

Vi hörs


Nattuggla

Jag vet att det är mitt i natten typ. Klockan är just 12. Men jag fick sån plötslig inspiration till min svenska novell och jag ville inte riskera att alla mina ideer försvinner tills imorgon! Så nu är jag nästan klar. Ska bara finslipa lite grejer. Så kan gå och lägga mig sent men med gott samvete och utan något att stressa upp mig för.
Tur att jag är en människa som klarar mig bra på minimalt med sömn! Är inte ens trött fast jag sov högst tre timmar förra natten :)

Nä hörni sömnen får vänta! Det kliar i fingrarna så nu ska jag börja fixa med lite inbjudningar! :)

Jag hoppas för er egen skull att ni inte läser detta precis nu (23.39), för ni ska sova och hör sen!

Puss&kram

Kvällens insikt: Jag var så mycket bättre på att leva i nuet när jag var liten. Måste förska bli bättre på det. Nu tänker jag bara framåt, framåt, framåt... Det känns ledsamt. Tänk vad mycket man går miste om.


Glad

Hej på er! Känner mig glad! Samhälla provet idag gick bättre än jag förväntat mig och imorgon har jag inget prov utan istället en novell i svenskan som ska vara inlämnad imorgon. Det är liksom det som blir provet i svenska fast vi får skriva den hemma idag så behöver vi inte fara dit imorgon. Tänker nog skriva den färdigt nu hemma tror jag. Perfekt timing då jag installerade Word 2007 igår, för vi hittade äntligen skivan som varit borta i mer än två år. Dyr jävel var det också så tur att mamma hittade den.

Idrotten idag hölls av några 3or. Vi dansade först pardans, vals och polka osv. Sen prästens lilla kråka och små grodorna. Ja.. Men det var riktigt roligt iallafall :)

Har väl inte så mycket mer att säga.


Me right now dah


Söndagen

Godkväll. Jag vill bara gå i ide och vakna På fredagkväll. Nu kom jag på att jag hatar provperiod när alla chill-dagar är över. Imorgon samhälla prov. En massa jävla datum och årtal. Jag kan ingening ännu. Jag orkar inte plugga på sådant som är ointressant.
Men nu har jag lovat mig själv att inte stressa upp mig för den här kommande provveckan. Hur ska man då orka ta sig igenom den? Tänker ta det som det kommer, jag gör ju ändå mitt bästa.

Ah tog en promenad med mami före maten för att komma bort från allt plugg för en stund. Men nu har jag kallt och har suttit med jackan på mig ända sen dess. Typ i tre timmar alltså. Tusen jävla spänn på att jag blir sjuk efter provperioden!

Vad ska jag mer berätta? Jo att jag kände mig som världens lyckligaste människa när jag vaknade imorse. Små saker kan göra så himla mycket. Nog för att min lycka tonats ner nu under dagen tack vare samhällan. Men jag är inte helt nere på botten iallafall :) Underbart säger jag bara!

Höres!


Complicated



Så underbar låt!

Rihanna - Complicated


Lördagkvällen hos Linnea

Här kommer lite bilder från igårkväll hos Linnea! :)








Vår duktiga kock! :)








Kolla vem som var i tidningen! :)


Välbehövd kväll

med tjejerna! Skönt att släppa allt plugg och slippa tänka på proven som väntar. Iallafall så var Milla och jag bjudna på middag till Linnea. Trerätters som hon lagade! Det var hur gott som helst! Sen hade vi jättetrevligt resten av kvällen, vi spelade wii och mest bara pratade och hade det mysigt!
Lägger upp fler bilder i morgon för jag är rätt så trött.


Jag och finaste Linnea! :)

Tack för kvällen!


Just nu

Just nu håller jag och Milla på och förbereder oss me Milla hittar inte locktången! Så nu vet vi inte vad vi ska göra med våra hår. Men nu ska Milla göra sitt hår likadant som hon hade redan sa hon. Var kan locktången vara? undrar vi. Vi dricker lite vatten i ATG glas. Coolt! Fast Milla doppade ett topps i mitt vatten för hon orkde inte gå till vattenkranen...
Men Milla vet inte nu om det blev bra sa hon och så mumlade hon något mer som jag inte uppfattade och nu är hon borta.
Nu är min mobil laddat klart!
Jag knackade just på stolen och Milla trodde att det knackade på fönstert så hon blev rädd och nu är hon borta igen!

Det droppar in ungar här i huset förrästen! För Mathias kompisar ringer aldrig på, de bara går in och slänger jackan på golvet! HAAHAHA.

Nu är jag húngrig! :)


Hos Milla!

Nu är Henrietta hon mig, Milla. Och jag skriver alltså. Hon sminkar sig. Vi har inte orkat öva på prov... Istället har vi laddat ner och lyssnat på musik typ. Ja...


Dreams

Hela huset har gått och lagt sig för länge sedan. Borde kanske göra samma sak. Fick inte sova jättegott inatt. Hade en mardröm och varje gång jag tänker tillbaka på den och ser en viss bild får jag alltid samma tryckande ångestfyllda känsla som jag kände medan jag drömde. Usch nästan så man mår illa. Men vaknade upp och det tog hur länge som helst att fatta att den inte var sann.
Jag drömmer nästan varje natt (det gör egentligen alla, men jag kommer alltid ihåg drömmarna) väldigt konstiga drömmar. Vissa bra och underbara och vissa hemska och ångestfyllda.
Antar att jag har mycket att bearbeta just nu, vilket man ju gör undermedvetet i form av drömmar.


We♥it


One Republic - Dreaming Out Loud


FREDAGKVÄLL

Hej och ursäkta för dålig uppdatering. Hade väldigt slapp dag idag med endast två (väldigt flummiga) samhällatimmar. Provperioden är härlig på det sättet att man har så lite timmar och slutar tidigt osv. Efter skolan hämtade vi min syster från khs och sen for vi tillbaka till stan eftersom hon skulle dit som vanligt. Så man kom ju ändå inte hem förrän 4. Resten av kvällen har spenderats i soffan framför tvn med mamma! Vi har nämligen fått tillbaka alla våra viasat-kanaler! Äntligen säger jag bara.


Dethär lagade mamma till mig till middag för jag var inte så sugen på mat.
En smörgås med lite ägg och lax och grejer :)


What's my name?


Lugn kväll

Sitter och ser lite smått på Robinson. Har inte följt med det alls nästan. Ja kvällen har varit lugn och tråkig men jag är så jäkla trött för jag somnade så sent igår. Inga läxor heller. Riktigt lugnt och skönt med andra ord. Imorgon börjar jag 12! Vilket betyder sovmorgon. Bussen går typ 20 över 10 tror jag. Så slutar jag 2. Perfekt fredag!
I helgen ska jag börja plugga på allvar. Godnatt!


Min dag

Har haft en ganska slapp men riktigt rolig dag! Första timmen lyssnade vi på rektorn. Sen var vi och typ lekte massa lekar och tävlingar med en i något teater rum. Det var riktigt roligt, haha! Ja och det höll vi på med ett tag. Sen hade jag en svenska timme då vi pratade om novellen som vi ska skriva istället för prov. Jag tror jag har kommit på vad min ska handla om. Sen en psykologi timme då vi såg på film om en pojke som var typ 8 år och var väldigt aktiv inom sin religion och åkte runt och predikade. Han var 8 år! Han var totalt isolerad från omvärlden. Hjärntvättad helt enkelt. Det var en mycket intressant film.

Jag fick skjuts hem av Millas pappa! Det var jättesnällt för annars skulle man måsta vänta typ en och en halv timme på bussen..
Ja och när jag kom hem tycker jag att jag var riktigt duktig som for ut på en joggingtur i det underbara vintervädret! Så himla glad jag blev imorse när jag vaknade och mamma sa att det snöar ute! Snön kan göra underverk för mitt humör!




Provperioden har börjat

Godmorgon på er! Idag är det torsdag vilket betyder att idag börjar provperioden. Fast jag har inga prov den här veckan men nästa har jag. Har inte någon särskilt jobbig provperiod nu. Den förra var så mycket värre! Yes, så sitter i skolan nudå. Börjar klockan 9. Vi ska typ höra på rektorn eller något när hon pratar. Får se hur länge det håller på. Så har jag en timme svenska och en timme psykologi. Imorgon börjar jag tolv och har två timmar samhälla. Skönt!




Presenter

Nu har mamma kommit hem från Stockholm där hon varit i 3 dagar på olika föreläsningar. Hon hade haft det jättebra iallafall :)
Hon hade köpt två leggings/byxor till mig. Jättesnällt! :)


Snygga!


Gubben i lådan

Sjukt bra låt!

Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan

                              

Uttråkad

Alltså jag har aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv! Och ingen jävel uppdaterar sin blogg heller :(
Jag köper inte att alla har prov att öva på för det tar max 5 min att skriva ett inlägg.
På lördag är Milla och jag bjudna på middag till Linnea! Hon ska laga trerätters till oss. Ser fram emot det!
Nu tänker jag gå och duscha. Har ändå inget bättre för mig.
Vi hörs snart! :) 


Nyårsklänning?

Jag tror att jag redan vet va jag ska ha på julfesten och nyår osv. Men det är alltid roligt att kolla runt ändå.


Gina Tricot


Onsdag 17 november

Ska bara berätta lite om dagen. Först hade vi ju franska två timmar och vi hade muntligt prov. Jag hoppas hon tyckte att det gick bra. Helt otroligt att för några månader sen kunde jag ingen franska alls, men nu kan jag massor! Ja och sen så hade vi ju två håltimmar och efter det basket på idrotten som faktiskt var riktigt roligt.
Sen gick Ellen och jag ner på stan och träffade Sandra och Lukas och senare kom även Milla ner och så var också Simon med en stund. Men vi gick runt massor medan vi väntade på att bussen skulle gå. Det var kul :)
Ja men inatt kommer mamma hem och imorgon börjar provperioden!


ebuddy-ellen

Ellen och jag sitter brevid varandra och stirrar rakt in i en varsin dataskärm och har e trevlig diskussion på ebuddy... Jaa. Just drog Ellen upp persiennen och vi stod och kollade ut på staden en stund och sa ingenting ooch sen återgick vi till datorerna.. Det var det konstigaste som har hänt idag.. Väldigt konstigt.
Snart ska vi ha idrott och jag vet inte vad vi ska göra. Kanske basket eller något sådant.
Vi åt mat och det var jätteäckligt. Korvsås fyfan.

Inatt kommer mamma hem. Jag tänker vara uppe och vänta på henne bara så ni vet.

Nu vill jag fara hem...


:(

Varför fungerar det inte att komma in på facebook va? Ok jag har håltimmar x2 nu och jag vet inte var Ellen är. Nu precis när jag skrev det så kom hon! Men hon stack igen. Till Bill Gates. Hon dumpa mig för honom.


Tog fram saxen

Ja om någon var smart så märkte den ju att jag plattat håret i förra inlägget. Ville testa hur det blev eftersom jag inte gjort det sen innan sommaren någongång.  Förra sommaren var mitt hår så slitet att det bara gick av jättelätt efter brun färg, svart färg som sedan skulle bli blond igen.. Ingen bra ide plus att jag då plattade det varje dag. Det var verkligen hemskt! Därför plattar inte jag mitt hår. Annars skulle jag göra det. Men nu mår mitt hår hur bra som helst! Men jag vill ändå inte hålla på att platta det. Och jag låter det alltid lufttorka.
Men passade även på att toppa det nu när det ändå var platt för då ser man bättre.


Skitful min.

Nu ska jag vänta på att House börjar!


Fan vad fult

Ah fick världens infall här på kvällskvisten bara för att jag hade tråkigt och jag ville ju visa er men.. men jag blev så ful på bild. På precis alla bilder. Så sen blev jag bara irriterad så ni får nöja er med dessa fanigt fula bilder.




Ser helt jävla rabiessmittad ut

Hoppas att mitt budskap gick fram. Någon av er kanske är smart nog att komma på det!


Hejhej på er

Nu är jag hemma, eller har varit det ganska länge. Var ju till skolan och hade två timmar franska. Vi såg klart filmen som vi såg förut och sen hade vi dom här muntliga proven. Men jag hann inte ha mitt. Ska väl ha det imorgon då. Fy satan! Åh jag vill att det ska bli torsdag nu så man slipper det här schemat! Provperioden börjar alltså då. Då får man börja sent och sluta tidigt och dränka sig i provläsning! Haha låter kul. Men jag ser framemot det. Och för att inte tala om när provperioden är slut! Då har jag inga fler prov före jul! Gud vad jag längtar :)
Man kan ju räkna bort svenska provet eftersom det är att skriva en novell så där slipper man ju en massa plugg.

Yes innan bussen gick skyndade jag mig till citylivs och köpte en sallad till middag. Får bli samma sak imorgon... och på onsdag.

Jag har en känsla av att jag borde göra något. Undrar om jag har några läxor tills imorgon. Kanske ska kolla det.
Ha en fin kväll!


H&M skor

Någon mer än jag som tycker att h&m har riktigt snygga skor nuförtiden?? :)








Ut i regnet!

Snart ska jag gå ut till bussen. Det spöregnar, perfekt.. Och så har jag två timmar franska.. Känns inte riktigt värt det. Men vem bryr sig, jag är ju snart hemma igen!


Hittade en stor mysig halsduk när jag städade.


Bär tyngden utav rymden

Godmorgon! Idag börjar jag 2 igen. Så tar halv 2 bussen in till stan. Skönt! Idag åker mamma till Stockholm och kommer hem natten mellan onsdag och torsdag. Hon ska gå på en massa föreläsningar. Så innan jag tar bussen hem vid 4 så måste jag springa och köpa något att äta eftersom ingen här hemma lagar mat.
Jag är lite stolt, för jag har nästan kommit igenom hela psykologin! Ska fortsätta läsa snart.


Farsdag

Kom just hem från pappa. Var dit och firade han på farsdag! Jag hade köpt en jättefin present till honom. En utfällbar grillpinne!! :D Haha! Han blev jätteglad för han har önskat sig en sån.
När jag kom hade Henrika släppt ut chillorna. Shitt vad gulliga de är! Så mjuka och gosiga :)
Pappa hade bakat en jättegod tårta också.


Bild från i somras på mig, pappa och Henrika.

Grattis till världens bästa pappa på farsdagen! :)


Äppelkaka

Var en sväng till stan med mamma och Henrika. Vi skulle köpa spån till chinchillorna eller något så vi var till sparhallen en snabbis. Sen åt vi äppelkaka som mamma har bakat. Det var jättegott :)


Only girl in the world

Godmorgon! Vaknade upp med världens nackspärr. Inte kul. Ja men åt tomtegröt till frukost och det var gott :)
Idag är det farsdag och ikväll någongång ska jag åka till min pappa och fira han.

Vad har hänt under helgen? Det enda jag såg imorse när jag loggade in på facebook var massor med 
Antingen förhållande, singel eller förlovad. Haha var ju långt över 10 st.

Jaja men nu ska jag hitta på något. Mamma lagar äppelkaka så :)


Vaken

Jag borde sova nu så jag inte sover bort hela dagen imorgon.. Så nu säger jag GODNATT!


I can see the fireworks


Sitter och lyssnar på låten om och om igen. Och nu började jag längta till nyårsafton! Som detta år ska firas med vännerna!


R. Kelly - Fireworks


Kattby kväll

Jag åkte till Kattby och träffade Linnea och Milla som förövrigt är världens gulligaste flickor :)
Vi pratade massor. Och när vi stod vid dörren på katarinan så skulle ju förstås Linnea dit och peta på knappen som gör så att dörren öppnas automatiskt. Vi har ju testat det förut men det har aldrig hänt något, men nu började det surra i dörren och vi blev livrädda och skrek och sprang därifrån. Sen skrattade vi så vi fick ont i magen. Haha! :D


Nu ut


Ute med Linnea och Milla! :)


IsaDora

Jag vet att jag har varit tråkig när jag inte har bloggat på hela dagen. Så nu ska jag berätta vad jag har gjort. Först imorse så åkte jag och mamma till stan och handlade. Då köpte jag en present till pappa eftersom det är farsdag imorgon. Fråga mig inte vad det är för jag vet ärligt talat inte.. men han har önskat sig en sån haha!

Men jag köpte en present till mig också.





Puder från IsaDora. Det fanns inte det jag brukar använda som också är från IsaDora. Men jag hoppas att det här är lika bra :)


Storstädning!

Vet ni vad jag har hållt på med hela kvällen? Jag har städat min garderob! Eftersom allt bara låg slängt på golvet där inne.. Och så ska jag försöka bli av med lite gamla kläder också. Måste få plats för lite nya!
Jag är inte riktigt färdig ännu. Ska fortsätta imorgon. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kanske se på någon film eller läsa lite på prov. Jag brukar aldrig läsa särskilt mycket på prov, det har jag aldrig behövt göra och jag är tacksam över det. För jag skulle aldrig orka hehe :)
Nä men jag antar att jag får in det mesta med läxorna och på lektionerna och sedan sitter det där.
Och det brukar ändå gå helt okej på proven. Ja alla lär vi oss olika!

Nu ska jag inte skriva mer. Jag är lite trött.




Usher - Stranger


Helg!

Hej! Nu är jag hemma. Varit i stan med mami och handlade mat och sen åkte vi till Kotipizza och köpte hem pizza till middag. Mysigt! Men nu kommer ju såklart ångesten inför provperioden som börjar på torsdag. Måste bli plugg i helgen! Fyfan..


Har att läsa ikväll :)


Två timmar kvar

Hallå! Nu har jag bara två timmar kvar innan jag tar helg. Svenska. Har just haft psykologi. Läraren hade med sig en burka som hon satt på sig och så skulle vi se hur det kändes om ens lärare skulle ha det. Det kändes faktiskt rätt så konstig. Man såg ingenting av henne. Sedan fick även de som ville prova den.
Det var en intressant lektion.
Och så skrev vi ju engelska uppsats imorse. Hoppas det gick bra.
Också hade vi vår presentation av socialdemokraterna och det gick helt okej.

Nu ska jag iväg på svenska! Vi hörs när jag kommer hem!


Godmorgon!

Börjar med två timmar engelska. Vi ska skriva uppsats.. Vill inte! Och sen samhälla, presentera socialdemokraterna. Sen psykologi då vet jag inte vad vi ska göra. Så till sist två timmar svenska. Det var några bokpratare kvar och mer vet jag inte. Intressant va? Bäst att ni antecknar...

Jag åker hem med mamma tror jag. Hon sa något om att ifall jag kom med och handlade så skulle jag få välja mat för hela helgen. Det var ju snällt.

Oj vad jag vill till Stockholm och shoppa just nu! Har ju lovat mig själv att när jag åker dit med Milla nästa gång så ska jag inte köpa kläder. Åker dit för att köpa julklappar. Så därför ska jag se om jag kan beställa hem något fint som tröst! Det är ju inte samma sak! Eller hur?


Underbart!

Hej hej! Vad underbart att det är fredag imorgon! Vad ska man hitta på för roligt i helgen då? Får väl ta det som det kommer, annars är det ju ett perfekt tillfälle att plugga inför provperioden. Men hur kul är det?
Har just varit och duschat och ska snart ta itu med lite läxor.. eller ja, typ 100 engelska ord. Och dessutom ska vi imorgon presentera ett politiskt parti ur Ålands lagting. Vi fick socialdemokraterna, jag, Ellen, Martin och Leo.
Jaja. Jo! Idag hade vi bokprat. Vi satt i en ring och berättade om våra böcker. Det gick faktiskt helt bra.
Och efter skolan träffade jag sötaste Linnea och vi gick till Hesburger och åt glass haha!
Jag säger bara ett ord: Panik!

Nu ska jag gå så godnatt! :)


For you, I'll stay alive

Ah världens skönaste låt. Men är hemma nu. Gjorde läxorna redan när jag kom hem. Inte likt mig. Idag hade vi cirkelträning på idrotten. Det var kul, men man skulle ha haft en vattenflaska med sig!
Efter idrotten fixade Frida, Ellen och jag klart vår bokrecension på Huckelberry Finns äventyr som ska redovisas muntligt imorgon.


Bild från i somras på en fräknig snorunge. Haha nejdå jag gillar mina fräknar!


When we wake up
When we push our last breath from our lungs
When we question why we're alive
For you, I will try



E For Explosion - Echoes


En datasal

Godmorgon,  fördet är väl fortfarande morgon. Nu sitter jag i en av alla våra datasalar här i skolan och väntar på mat! Har håltimmar. Sen idrott och vi ska ha cirkelträning! Det ser vi fram emot iallafall :)
Vi har haft franska två timmar. Det var tråkigt. Fast ändå lite kul.
Jag slutar halv 2 idag. Skönt för vi har ingen infotimme vad jag vet.. Men man vet ju aldrig.
Kort och tråkigt inlägg men någonting iallafall. hoppas snön håller ut även i dessa blöta tider. Annars blir jag lessen.

Ha en bra dag! :)


På några timmar

har det hunnit komma så jävla mycket snö! Jag älskar verkligen vintern, och det här ska tydligen bli den kallaste och hårdaste vintern på typ 1000 år. Haha jag tror ingen kan fatta hur jag finner glädje i det. Men det gör jag!




Underbart! :)


Mys

Ah vad kallt det är här! Men får passa på att mysa lite. Har ju bara franska läxa tills imorgon så det är lugnt och så kom jag på att ikväll kommer ju House! Vad glad jag blir :)



Snöstorm!

Vad glad jag blev när jag kom ut ur skolan och möttes av världens snöstorm! Det var kämpigt att ta sig till bussen måste jag säga. Man såg ingenting när all snö blåste i ansiktet. När jag gick så småskrattade jag för mig själv hela tiden.. haha det var ganska roligt. Och när jag kom ut vid banken efter att ha gått med väggen som vindskydd hela vägen så kom världens vindpust och jag och någon annan person höll på att stryka med haha! Fy tusan vad roligt det var. :)


Synd att man inte kan se hur mycket det blåser på bild..
Mitt favoritväder! :)


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter två timmar franska, dom var inte särskilt jobbiga. Åkte hem med mamma och Henrika. Henrika praoar på folkhälsans dagiset den här veckan. Åh vad jag vill ha en lägenhet i stan, så slapp man passa bussarna. Eller det går ju typ aldrig bussar men när dom nu går..
Men imorgon börjar jag 8 som vanligt.


Leave it unspoken

Snart ska jag gå ut och se om det tänker komma någon buss så jag kommer till skolan. Jag orkar inte egentligen. Man blir ju så lat när man sitter hemma och gör ingenting. Fick iallafall klart franska läxan.



Hurts - Unspoken


Carry You Home





James Blunt - Carry You Home


Mjukstart på veckan

Godmorgon! Steg just upp. Så jäkla skönt att få sova! Jag älskar att sova. Men men jag börjar ju som sagt kl. 2 idag och har bara franska två timmar och sen hem. Ska väl försöka få i mig något att äta och sedan ska jag försöka göra någon nytta och göra färdigt massa läxor så jag inte har så mycket sen.


Haha okej ful bild men vem bryr sig?


Godnatt

Ska snart gå och lägga mig, fast ska kanske se på film och läsa lite innan dess. Har bara några sidor kvar Huckelberry Finns äventyr. Imorgon får jag sova länge, så det gör ingenting om jag somnar sent. Börjar nämligen först kl. 2 imorgon och har bara två timmar franska. Skönt som fan!
Sov så gott så hörs vi imorgon! :)


Milla är här


Milla kommer

Jaha nu ringde Milla just och skulle hit med våld.. Det var den lugna söndagskvällen det... Haha nejdå självklart ska det bli kul att hon kommer. Jag började just få det lite tråkigt. :)


Göra ingenting

Hej på er! Idag har jag gjort absolut ingenting. Såna dagar behövs verkligen. Jag tänker just bädda ner mig i sängen och kolla på en film som är 3 timmar lång. Så ni vet var ni hittar mig de närmaste timmarna.

Som någon av er kanske har märkt så har jag fixat ny header. Det pysslade jag med klockan halv 2 inatt...



Lifehouse - It Is What It Is


Lördagkvällen!

Först kom ju Milla och efter en stund kom också Linnea.



Så lagade vi mat!








Vi tryckte i oss allt!


Och Milla däckade.




Milla är sjukligt beroende av robot unicorn attack!






Milla gick lös i min garderob


Haha ja...


Sen åt vi halloween bakelser!



Tack för en härlig kväll!


Galet rolig kväll

Nu åkte flickorna hem. Men jäklar vad kul vi haft! Nu är jag trött och mätt! Snart kommer det upp bilder från kvällen. Jag fick sminka Milla! Det var roligt :D


Milla Johanna Stark

I Mariehamn den 14 juli 1994 föddes en flicka som blev kallad Milla. Senare döptes hon i Bergö (av alla ställen) i kyrkan. Hennes första ord var kukka. Och hon har alltid haft brunt hår. Hon bodde i Lappo på Brändö hennes 2 eller 3 första år. Sen bar det av till gottby och hon gick i södersunda skola i ett halvår innan hon flyttade till Hammarland där hon träffade sin bästa vän i världen (mig). Och här har hon bott sen dess. Nu är hon 16 år!

Ja nu sitter Milla här och vi väntar på att Linnea ska komma. Angående texten ovanfr så ville Milla att jag skulle skriva det.. HAHA :) Nämen sen ska vi laga mat. Tacos.


I brist på annat


Min webbkamera funkar hur bra som helst när det är ljust ute. Synd att det är mörkt större delen av dygnet nuförtiden...


Lördagen hittills

Så skönt med lördag! När jag vaknade gav jag mig ut på en powerwalk medans mamma var och handlade till kvällen. Jäklar vad skönt det var. Och så en lång dusch efter det. Så har jag städat mitt rum också.
Ikväll har vi tänkt att fira lite halloween. Så Milla och Linnea kommer hit och vi ska laga tacos och se på film :)




Min fredag

Ja det var först skola, full dag men vi fick sluta en timme tidigare för vår svenska lärare var snäll. Och så gav han mig bra i uppsatsen också! Nämnde jag hur mycket jag tycker om vår svenska lärare?? Haha. Nåmen jag åkte hem med mamma eller först var vi i stan lite. Sen på kvällen åkte jag till Milla och Parkerade mig i hennes säng hela kvällen för vi orkade inte röra oss. Vi var lite lata ja. Och efter en stund kom Linnea dit också. Vi kollade på tv och åt godis osv.. Trevligt hade vi det!




500

Hej på er! Dagen har varit helt okej. När jag slutade kl. halv 2 så träffade jag Linnea :) Vi skulle båda hem med 5 över 3ans buss så. Vi köpte godis. Och från och med nu lovar jag mig själv att aldrig mer äta godis, fan vad jag mår illa.

Detta blev ett kort inlägg men vet ni vad.....?
Ni har just läst mitt 500de inlägg på denna blogg!


Onsdag 3 nov

Hej på er! Har haft en otroligt bra dag. Jag vet inte men jag har kännt mig glad hela dagen. Hade två timmar franska och sedan två håltimmar då jag pratade med Milla. Hon hade kommti på världens grej! Jag ser verkligen fram emot det. På idrotten var vi till Mariebad och simmade. Det var faktiskt riktigt roligt det med. Efter simningen slutade jag. Medan jag väntade på att bussen skulle gå så var jag med Sandra och Lukas på biblioteket och det var roligt det med :)
Och så är jag glad för snart ska jag gå och duscha och jag älskar att ha nytvättat hår haha!
Och jag ser fram emot helgen om allt går enligt planerna! :)


Min egen värld

Hej på er. Idag har jag tydligen gått omkring i min egen lilla värld hela dagen. En värld mycket bättre än verkligheten. Jag sov inte mycket inatt och drömde väldigt konstiga drömmar. Jaja nog om det nu.

I helgen så blir det eventuellt halloween firande med människor. Vi får se vad som händer.

Ikväll ska jag se på House. Det gör mig alltid glad!


Linden

Dagen har varit jätterolig! Vi var alltså ute och seglade med Linden. Vi var tre klasser från ettan.






Vi gjorde en massa olika saker, som lära oss sjökortet, hissa seglen, knyta knopar, sjösäkerhet men det roligaste var ju att klättra i masten! :) Johanna klättrar på bilden.


Jag, Milla och Ellen


Johanna


Johanna, Sara, Milla, Ellen och Hanna




Sen satt vi oh chillade lite i nätet ovanför vattnet! Läskigt vafan!


Nadja


När vi kom tillbaka till hamnen fick några hoppa i vattnet med våtdräkter på.


Annette


Linn



Riktigt rolig dag var det! :)