WWZ

På torsdagen var det inte särskilt bra artister på Rockoff. Stiftelsen är väl helt okej, men vi bestämde oss för att skippa det så efter jobbet for vi på bio istället, jag, Lukas, Ellen och Krille. Vi såg filmen World War Z. Den nya zombie-filmen med Brad Pitt. Jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Och rätt så äcklig också. Jag tyckte dock att det var lite dåligt att "zombierna" var så snabba. Men jag har väl sett för mycket på Walking dead hehe.
 
 

Niello

 
 
Egentligen skulle Icona Pop spela efter Petter på onsdagen, men de var tvugna att ställa in på grund av sjukdom. Det var lite synd. Men istället spelade Niello. Han är rätt ny och har typ 2 låtar, men han är riktigt bra tycker jag.
 

Petter

Innan det började.
 
 
 
På onsdagen var det dags för Petter. Han var riktigt bra och man kunde sjunga med i hans låtar.
 

Hoffmaestro

Krille, Ellen och Rebacka :)
 
 
 
På tisdagen åkte vi till Rockoff för att se Hoffmaestro spela. De har varit här flera gånger och spelat. Jag lyssnar inte särskilt mycket på deras musik annars, men de är grymma live! 

Nause

 
 
 
I söndags efter Kartellen spelade Nause på Rockoff. Dom var så jäkla grymma!

Rockoff bilder

 
 
 
Hittade lite bilder på kameran på mina vänner. Har inte orkat gå igenom alla bilder jag har tagit förrän idag. Har typ fruktat för det när det var så många. De här är från i söndags!

Kartellen

 
 
Tog lite bilder när Kartellen uppträdde på söndagen. De var väl sådär, har bara hört en av deras låtar förut så.

Tisdag idag

Hej! Skittråkigt väder är det ute. Henrika och jag var och lunchade med pappa och Lukas idag. Var en sväng in på H&M också men där hittade vi ingenting. Annars har det inte hänt så mycket idag. Ikväll blir det nog en sväng ner till Rockoff på Sean Banan och Hoffmaestro. Var hemma igårkväll. Tyckte inte det var särskilt bra artister då. Men låg i sängen och lyssnade. Hörs hur bra som helst hem till oss om vinden ligger rätt haha. 
Har inte uppdaterat så bra de senaste dagarna, men har varken haft ork eller tid. Helgen bestod av festande. På söndagen låg jag hemma och tänkte typ "aldrig mer, aldrig mer" haha mådde skit! Men släpade mig iväg en sväng på kanalkalaset och även en stund till pappsen. På kvällen var det Rockoff! Ville inte missa Nause!
 
Henrika och jag.
 
Mats och Mats
 
Innan middagen.
 
Har inte mycket fler bilder på kameran från festen för jag orkade inte släpa på den och det regnade och så men det är nog lika bra haha!

Gårdagskvällen

Godmorgon! Vaknade vid halv 8, hur pigg som helst! Förstår mig inte på mig själv. Har alltså varit uppe sen dess. Kvällen var riktigt bra igår, tog det lite lagom lugnt vilket jag är glad för nu! Ska ju orka hela kvällen och natten idag.
Började iallafall med 20+20 års fest ute på espholm, riktigt trevligt! Käkade lite grillat och drack goda drinkar. Vid 10 hämtade Krille och Rebecka oss och vi styrde mot Rockoff! Ansiktet spelade och de var nog riktigt bra. Hörde lite av Topcats också när vi var utanför. Sedan blev det häng på Diablo och Indigo en stund. Trevlig kväll var det!
Förresten så i torsdags var Ansiktets trummis till Amalia och fikade när jag jobbade hehe.


Ledig!

Hallå people! Nu slutade jag jobbet och är ledig ända till torsdag! Nu väntar festligheter hela helgen + rockoff som börjar ikväll. Kan inte bli bättre! :)
Ha en fin dag för det tänker jag ha!


Onsdag

Hallå! Sov som en stock hela natten! Så skönt att vara utvilad. Idag är min sista lediga dag och den tänker jag spendera på stranden i solen. Underbart! Det har varit så mycket på senaste tiden med flytten och allt så nu vill jag bara ta det lugnt och njuta av vad som är kvar av sommaren. Lukas har lovat att fixa det som ska vara gjort idag vilket är flyttanmälan och skaffa flyttlådor. Imorgon har jag lång dag på jobbet men på fredag jobbar jag bara 3 timmar. Det känns skönt. I helgen blir det fest för hela slanten! :)
 
Igår ute på min kusins stuga.
 
Henrika och Lukas.
 

Påväg hem

Hej på er! Är för tillfället på väg hem från Eckerö. Vi blev nämligen bjudna på tårta vid min kusins stuga för Milton fyllde 16. Nu ska jag bara hem och ta det lugnt och försöka bli av med min huvudvärk som jag haft hela dagen. Vi hörs!


Lilla holmen

Tog några bilder när vi var på lilla holmen och stekte lite. I början var det mycket moln, men sen kom solen fram och det blev riktigt varmt och skönt! 
 
Milla 
 
Lukas
 
Jag
 
Haha det blåste lite.
 
Milla och jag.
 
Konstiga fåglar med sina dunungar :).
 

Måndag

Hej på er! Idag har det varit sol och fint väder äntligen! Steg upp ganska tidigt när Lukas for på jobb för jag kunde inte somna om. Vid 11 åkte jag till bygget för då hade dom lunch. Vi åkte till Maxinge och åt. Jag tog en kycklingsallad. Sen följde jag med Lukas när han skulle tatuera sig. Det gick bra :)
Efter det åkte vi till lilla holmen för att sola och där var Milla. Det var i stort sätt min dag.


Millas födelsedag

Igår var det Millas födelsedag så på kvällen for vi till Dinos och käkade och hade lite presentutdelning. Det var jag, Milla, Ingegerd, Ingeborg, Sanna, Ellen och Krille. Det var riktigt trevligt och jättegod mat! :)
Tog några bilder med telefonen så kvaliten är inte den bästa.
 
Tog standard biffburgare och en breezer :)
 
Ingegerd och födelsedagsbarnet Milla!
 
Krille och Ellen
 
Ingeborg i ett hörn haha :)
 
Sanna
 

Mina vänner

 

Är på jobb. Detta är mina fina vänner här på jobbet. Vi har mycket trevligt tillsammans. Igår kom det hit en klunga får också, men dom står bara och trycker i ett hörn. Hoppas ni får en fortsatt fin dag allihopa! :)
 

Sista jobbdagen

innan ledighet! Får se lite när jag jobbar nästa vecka. Behövde ändra om lite i schemat men det löser nog sig. Men nu tycker jag att den här dagen kan gå snabbt! Imorgon fyller Milla år så vi ska väl fira henne lite på kvällen. Kommer säkert bli trevligt! :)

Idag skiner solen och det är nästan vindstilla! Skulle helst vilja ligga och steka hela dagen!
 
 

Taco-mys

Godmorgon på er! Var en lång dag på Amalia igår. Stängde när klockan äntligen blev 8 och cyklade hem. När jag kom hem hade älsklingen fixat tacos! Så vi såg vidare på 24 medan vi käkade tacos. Jättemysigt!!
Var så jäkla trött så jag somnade rätt tidigt.
 
 
 

Jobb

Är just nu på jobb. Rätt lugnt är det här just nu till skillnad från igår iallafall. Då hade vi försäljningsrekord och det var fullt upp hela tiden. Det är inte kul om det blir alldeles för mycket heller. Nu förväntar jag mig att det blir några lugna timmar framöver då det börjar närma sig middagstid. Skönt.
Skrev mest det här för att jag har tråkigt haha. Men vad gör ni andra då? Har ni tagit helg?

Fredag

Hej på er! En timme tills jag börjar jobba nu. Två dagar till lite ledigt igen. Tråkigt att jobba på helger när andra är lediga. Men nästa helg har jag fått ledigt. Då blir det party hela helgen hehe :)
Och såklart när jag jobbar så är det skitfint väder ute! Men jag ska inte klaga. Har ju bara roligheter framför mig just nu. Det blev lite ändringar så vi får lägenheten redan nu på måndag! Kommer ju inte kunna åka dit ännu, men det känns ju bra att ha den. Har fått lite bilder därifrån och det är ju värsta fina lägenheten! Och stort är det. Men då får man betala lite mer också. Vill ha augusti nu! Typ första gången man velat att sommaren ska ta slut haha! 
 
Jag idag.
 

Fikapaus

Hej! Sitter för tillfället på select med pappa och Lukas för dom har fikapaus. Tog en promenad ner till stan för att hälsa på dom på bygget. De håller på att bygga ett garage. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Inte så roligt att vara ledig när alla andra jobbar.


Måndag

Hej! Idag har jag fått massor gjort! Verkligen. Så nu tänker jag ta en lugn kväll med massa avsnitt av 24. Ska börja på 4e säsongen nu. Jag har varit runt med mamma idag och fixat inför hösten. Mycket papper och sådant, men vi har även varit till Dimoda och handlat lite fina saker till den nya lägenheten! Längtar så tills vi får börja flytta alla möbler och saker! 15 augusti får vi lägenheten. Men jag kommer nog inte åka dit förrän 20 tror jag. Jag ska nämligen ta bort två av mina visdomständer den 19 så måste vara hemma då. Det är lite synd att det ska vara så lång resa till Vasa, men det ska mest bli spännande och roligt!
 
En bild på mig från studenten. Allting har gått så himla fort. Hann knappt börja lusse innan det tog slut kändes det som haha.

Gårdagen

Igår kväll fixade vi lite middag för min familj som kom över en sväng. Vi grillade lite och hade det trevligt. Sen fixade vi lite efterrätt också. På kvällen åkte vi till stan och sov eftersom jag är ledig och Lukas jobbar i stan. Vi såg klart 3e säsongen av 24 så ikväll börjar vi på nästa. Kan typ inte vänta!
 
 
 

Cirkusdjur

När vi var in till stan och handlade idag så åkte vi en sväng för att titta på alla djuren som de har vid cirkusen. Dom är så söta! De höll på att plocka in dom när vi kom men jag hann få lite bilder på dom iallafall.
 
Zåsnor! En blandning mellan zebra och åsna.

Elefanter.
 
 
Kamelerna som låg och chillade.
 
Zebror.
 
Haha!
 


En liten minihäst.
 
 
 
 

Lördagskvällen

Lite bilder från igår kväll. Blev en ganska lugn kväll. Vi satt och pratade och lyssnade på musik. Sedan åkte dom andra till arken och jag och Lukas åkte hem.
 
 
 
 
 
 
 
 

Under the sun

Hej söndag och min lediga dag! Ligger för tillfället ute på altanen och steker i solen. Helt underbart sommarväder ute idag. Igår var vi hos Milla på lite förfest men åkte hem när dom andra for på krog. Var så jäkla trött. Vi lade oss i sängen och kollade på 24 när vi kom hem, men det tog inte länge förrän vi båda sov. Idag ska vi fixa lite saker och ikväll kommer min mami, papi och syster hit och grillar. Vi hörs snart igen!


Kräftskiva - bilder

Lite bilder som jag tog under vår kräftskiva hos Milla igår. Fick en ny kamera av pappa i studentpresent så nu måste jag börja uppdatera med en massa bilder här på bloggen!

 
 
 
 
 

Jobbdag

Hallå! Idag jobbar jag igen. Men sista dagen nu innan jag är ledig några dagar. Skönt! Ska stänga här idag och sen tror jag att vi åker en stund till Milla på lite förfest. Får se om jag orkar fara ut sen efteråt.. Är ganska trött just nu iallafall men vem vet.
Igår var vi på kräftfest hos Milla och efter det drog vi till arken, kino och även en sväng till park. Vi kom hem redan vid 1 så det blev ändå en rätt så lugn kväll.
Men nu vet inte jag vad mer jag ska skriva så ha det bra alla så hörs vi!


Längesedan

Hej alla! Nu va det ett bra tag sedan jag bloggade sist. Tänkte att det var dags igen. Är på jobb och det händer absolut ingenting. Har jobbat hela veckan och har ännu en dag kvar innan jag får ledigt. Ikväll är det kräftis hos Milla som gäller. Blir nog nyktert för min del :P Måste ju komma tillbaka till lemland på något sätt igen så.
Men jag ska försöka börja blogga ofta nu, eller så ofta jag kan och hinner. Lämnar ju Åland nu i augusti och bosätter mig i Vasa några år. Fick studieplats där till hösten och lägenhet på G! :) Ska bli så jäkla kul! Så det är rätt mycket att tänka på just nu.
Vi hörs snart igen!