Sista dagen på 2010

Godmorgon! Vaknade med världens panik klockan 11. Nu tänker jag att hur fan ska jag hinna fixa allt. Idag kommer ju som sagt hit massa människor och firar nyår med mig. Kommer bli så jäkla kul!
Så nu är det rätt bråttom, ska hinna fixa allt färdigt.

Bara för att idag är sista dagen på 2010 så satt jag inatt och kollade bak i bloggen lite på året som gått. Haha lipade som fan. I helhet har det här året varit ett riktigt bra år med massa roliga stunder!


The end

Idag har jag inte gjort så mycket. På dagen var jag och hängde i gymmet på Avancia ett tag. Det var riktigt riktigt skönt. Nu på kvällen var jag en sväng till Kattby till Linnea. Vi var mest ute och gick. Det var trevligt!
Nu har jag städat klart och sitter och ser på Gossip Girl och gråter en skvätt.

Fattar ni att det är nyår imorgon? Sjukt vad fort det här året gick. Så nu hoppas jag 2011 blir ett riktigt bra år!


Stockholm 29.12

Igår var jag med Milla, Rebecka och Kristoffer till Stockholm på mellandagsrea. Hittade nästan ingenting som var värt att köpas, men dagen var rolig iallafall.











Har typ legat i sängen hur länge som helst, så nu ska jag väl försöka göra något vettigt. Senare blir det Avancia och det ser jag verkligen fram emot. Plus handla inför morgondagen.


Tisdag 28.12

Hejsan! Släpade mig ur sängen vid typ halv 11 imorse. Så jag känner mig helt trög nu. Om en liten stund ska jag och träna till Avancia. Det kommer bli så härligt! Hoppas jag blir lite piggare då.

Imorgon bär det av till Stockholm och mellandagsrean.


Whoa whoa!

Jag har det lite tråkigt jag. Kanske jag går och lägger mig och ser på Pirates of the carribean. Imorgon ska jag pina mig iväg till avancia. Nu får det bli stenhård träning efter julens godsaker känner jag.

På tal om godsaker så här är nagellacket jag fick i julklapp av min syster


Hamster

Nu skickade min syster lite bättre bilder på hamstern, så tänkte visa dem här.










Här bor han/hon (vi vet inte vad det är) Men den heter Mulle.


JoHo Pyro Demoskjutning


JoHo Pyro Demoskjutning

















Kom just hem från JoHo Pyros demoskjutning. Väldigt fint var det. Speciellt efteråt när de visat klart vad de säljer så hade de en egen liten avslutning. Den var häftig.


Mot staden

Tja! Ska just börja åka in mot stan för andra gången idag.


Sunset










Runt 15.00 går solen ner över Näfsby nuförtiden.


Öde ö

Fyfan när man tänker på att man är fast på den här ön blir man ju klaustrofobisk! På riktigt! Vad är det för ide att ha mellandagsrea här när allt är slut efter att de har haft öppet i 3 timmar? Dom bah: men vi får in mer efter nyår. EFTER!? Vad är då meningen med mellandagsrea. Jag säger bara det att så fort jag tar studenten är det "hejdå.. FOREVEEEEEEEEER" till den här ön!






Godnatt ♥


Jag vill sova

Jag dör av trötthet just nu. Inte bra i juldagarna när alla kanaler vissar massa filmer hela nätterna. Men idag har Milla vart här och vi har fixat lite grejer. Blir Stockholm på onsdag verkar det som nu. Haha vi ändrar oss hela tiden.

Men nu har jag inget att göra igen. Snacka om att man blir rastlös av att ligga hemma hela dagarna. Men gud vad jag älskar jullov!

Tänkte passa på att visa er vad jag gav min syster i julklapp.




Var inte det lättaste att få ihop buren men efter ett bra tag fick vi ihop den.

Inga bra bilder men ni får nöja er med der nu. Om ni undrar vad hamstern heter så får man i princip kalla den vad man vill. Haha! Den har ett antal namn. Den är helt underbart gullig!


Julklapp


Tack mamma!


Mys




Saltkristall som när den värms upp avger massa negativa joner ut i luften som är full med positiva joner, som kommer från tv apparater och datorer så det blir väl neutralt eller något. Iallafall ska den vara perfekt för allergiker. Och så är den ju fin också!


Juldagsmys

Tjena! Har haft en lugn och skön och supermysig juldag! Var till Milla en liten stund på dagen och vi bestämde oss för att på tisdag bär det av mot Stockholms mellandagsrea! Härligt. Efter det bar det av till pappa. Hah bortskämd som jag är bad jag honom komma och hämta mig med bilen från Milla. Typ 100 meter men ändå.
Ja, hos pappa fick jag lite mera julklappar bland annat en rosa spikmatta! Ja och så åt vi julmat.

Yes men hörnini nu på kvällen har jag legat i badet i timmatal! Har haft det dömysigt med ansiktsmask och massa fina saker som jag fick av Milla och Linnea i julklapp. Provade en självvärmande vaniljmask. När man smetade den i ansiktet blev den kokhet! Jäkligt nice! Ska införskaffa flera nu på tisdag.

Nu ligger jag i min nybäddade säng bland mina nya silkeslakan och mina många kuddar som nu, hör och häpna, har fått tillökning. Har numera 6 kuddar.

Mysfaktorn är skyhög!!



Allt detta fick jag av mina underbara vänner Linnea och Milla. Allt låg i en korg bland massa godis.
Jag dog typ för det var så fint gjort! :)


Min julafton

Aha då var det över igen. Ett år till nästa! Jaja skönt om jag ska vara ärlig. Ja men sen sist jag skrev har vi kollat på kalle anka, ätit massor med julmat, glott på tv och öppnat julklappar. Iår fick jag ingenting som stod på min önskelista. Det brukar jag få varje år. Men whatever för jag fick en kofta av mamma som jag bara ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!! Världens finaste! Kanske slänger upp någon bild imorgon.

ok hejdå nu ska jag se på film.


Nagellacket jag fick av min syster! Underbart fint! Ser lite ut som minx på bilden eller vad säger ni?


GOD JUL!

Kom just hem från pappa. Var där med en liten julklapp till min underbara syster! Tråkigt att inte fira jul med henne i år. Men jag far dit imorgon och firar med dem. Fick även lite julklappar av syrran och en fick jag öppna då. Det var ett jättefint nagellack från Maybelline New York och jättefina nageldekorationer! Ska nog ha nagellacket ikväll. Färgen var så himla fin! Men nu ska jag gå och se om mamma behöver hjälp i köket!

GOD JUL ALLIHOP!


Julgran

Om ca. 2 timmar och 20 min är det julafton! Vad sägs om det va? Jo jag måste hinna städa och fixa lite på några julklappar. Orkar inte städa verkligen! Men mitt rum ser ut som ett bombnedslag och så kan jag inte ha det på julafton heller. Men jag ska ta tag i det nu!


Vår julgran


Home for Christmas

Hah nu är jag hemma från Aväääncia. När pappa och Henrika kommer hem från stan ska jag åka till dom en stund. Var längesen sist jag var där.
Ja och jag måste upprepa mig lite: det är ju helt sjukt att det är julafton imorgon! När jag var liten fick jag alltid feber och ont i magen för jag var så nervös inför tomten! Hahahaa!


23 DECEMBER!

AH! Imorgon är det julafton! Kan inte riktigt fatta det. Men men nu har jag tänkt dra iväg till gymmet en stund så jag kan äta rikitgt mycket julmat imorgon. Så vi får väl höras sen efteråt igen.


Millas kisskatt.


22 december i Kattby

Dagen har varit rolig. Det vart ingen film men massa annat kul iallafall. OCH nu är Rebecka hemma på kobben igen!! :D













Nu har jag varit på spinning med Milla och resten av kvällen ska jag bara slappa!


@ millas place

Sitter hos Millas hus såhär mitt på morgonen. Måsta stiga upp när det ännu var mörkt ute eftersom Milla ska ha någon slags filmvisning här klockan 11. Nu är klockan kvart över 11 och inget har hänt ännu!


Julfesten

Fick inte särskilt bra bilder alls den här kvällen. Särskilt inte på själva teatern för det var så ljust vid scenen.














JULLOV!!!

Ah vad härligt! Nu är jag alltså hemma från julfesten som var riktigt kul och lyckad. WOHO! Ledig.




Godmorgon!

Fast har varit vaken sen typ 6. Varför!? När man nu får sova. Men jag är lika glad för det! För ikväll är det julfest, och sen JULLOV!! Wiiie! Men har tusen saker som måste fixas innan kvällen. Det börjar 16.00 med julbord och själva programmet börjar väl vid 6-7 någongång. Vet inte hur sent det blir.
Ja men vi hörs snart!


Tröttast

Jag är så fruktansvärt trött. Men på ett skönt sätt. Hade bara matte och biologi idag. Och efter skolan gick jag iväg genom snöyran till Avancia. Sprang på bandet och lite annat i gymmet. Lovely!
Så när jag kom hem slog jag in alla julklappar. Allt är klart nu! Skönt, verkligen. Igår missade jag filmen "the day after tomorrow", så jag såg den nu istället. Ha, har sett den typ 10 gånger.

Imorgon är det julfest, börjar kl. 4 med julbord!




Söt, trött och osminkad


4 advent

Herregud vad tiden går fort! Redan 4 advent ju! Jag kan iallafall säga att jag inte riktigt hänger med. För mig är det fortfarande minst en månad kvar till julafton.
Imorgon är sista dagen i skolan. Jag börjar 10 och tänker ta en rejäl sovmorgon eftersom mamma är hemma och kan skjutsa in mig till 10.

Idag har jag haft en ganska lugn och skön söndag. Var till Avancia imorse. Blev gymmet idag och 40 minuter på bandet. Skönt! Sen 15 min på en annan sak. Har inget specifikt namn på den. Trampsaken?
Annars har jag bara fått dagen att gå på något sätt.

Yes, men hörnini nu ska jag göra något annat. Hejdå!


Talking to the moon

Ska nog ta natt så småningom. Kanske jag tar mig in till staden imorgon och drar till Avancia ett tag. Får se.






Godnatt!

Bruno Mars - Talking To The Moon


Lördag 18 december

Dagen har varit så otroligt skön. Började med en timmes spinning på Avancia, sedan köpa lite julklappar. Hem och duscha, spela playstation haha och baka julstjärnor. Sen kom Milla och Ellen hit och nördade framför tvn med "the blind side" och "the proposal".


Volleybollturnering










I gotta feeling...

that 2011's gonna be a good year! Är det bara jag som känner att nyår känns som en räddning? En nystart liksom. Man kan lämna allt bakom sig och bara se framåt. Konstigt för det är ju bara en högtid, men ja, det känns bara så.
Jag hoppas verkligen 2011 blir bättre än 2010. En översikt och sammanfattning av 2010: inte det bästa året.
Men ska jag säga några riktigt bra saker så är ju det att jag började lusse, startade den här bloggen och att jag blivit mycket säkrare i mig själv!
Egentligen ett ganska bra år när jag tänker efter.

Japp idag tog jag ett steg i rätt riktning. Var till Avancia och fyllde på mitt kort för ett helt år!! Nu jäklar ska det tränas! Sitter just nu och bokar in mig på pass för nästa vecka. Har även bokat in mig på ett spinningpass imorgon. Lovely!!




Ville visa min lilla julgran, visst är den söt!?


Fredagkväll

Tja! Alltså riktigt dålig uppdatering känner jag just nu. Men men nu är det väldigt skönt med helg, sen bara måndag kvar i skolan och sedan julfest på tisdagkväll, vad underbart det ska bli med jullov!
Blev frågad om jag ville komma och hänga i Kattby nu på kvällen, vet dock inte hur det blev med den saken men om en timme börjar Robinson och det ska jag tammefan se! Orkade inte se det igår för jag somnade, ganska olikt mig. Jag är världens kvällsmänniska som kan vara vaken hur länge som helst. Men kan bero på föregående natt. Haha vilken jävla mardrömsnatt!

Det var ju så då att någon råkat komma emot väckningsknappen på min stereo.. Så mitt i natten börjar den spela på högsta volym och jag sprättade upp ur sängen och blev så chockad så jag började lipa som en liten unge och måsta springa till mamma.. Haha snacka om konstig natt! Sen kunde jag inte sova på typ hela natten.
Så funderade starkt på att slänga ut fanskapet i snön.

Idag har varit en jättekul dag i skolan. Först och främst var det ju volleyboll turnering så vi missade massa timmar. Sen hade vi fysik och ja vad är inte roligt med dom timmarna liksom? Haha våra fysik timmar är, vad ska man säga... speciella :)

Sen var det engelska och då lekte vi bara så det var kul. Sen åkte jag hem vid 2 istället för 4. Skön dag helt enkelt!

Nu blev det här säkert bara jobbigt att läsa.


17 december

Kunde inte logga in på blogg.se igår kväll. Var det flera som hade samma problem?? Nämen nu sitter jag i skolan och har haft fysik och har en kvart till fysik. Idag är det ju volleyboll turnering här åxå. Gick väl sådär för min klass men alla var jätteduktiga ändå! :)

Nu ska jag på fysik. Hejdå!


Nagelvård

När jag var i Norrtälje i helgen hittade jag det här på Åhlens. En necessär med komplett nagelvårdskit från Depend. Perfekt! Allt finns med!


I may be bad but I'm perfectly good at it

Jag dödade just min kaktus. Den fanen står bakom datorn o växer liksom mot mig men jag blev galen och tryckte bak datorn och den klämmer ihjäl den arma kaktusen. Jaja that's life.

Nu är den jobbigaste dagen över. Tisdagar är jobbigast. Har jag sagt någon annan dag i något annat inlägg så var ju det jävligt pinsamt men tisdagar är värst!

Och förrästen, va är det för dag imorgon?! Vad är det för dag imorgon? Jo det är ingen vanlig dag för det är en väldigt bra dag! Jag längtar! Fast nu kom jag på att det är mer till torsdag jag längtar. Men det är nästan samma sak.


Lusses Lucia

Måste ju såklart lägga upp bilder på vårt vackra Luciatåg i lusse som vi fick se imorse. Hur fint som helst var det!




Elisa som var jättefin som Lucia!

Det var verkligen mysigt med väldigt vacker sång.


Lucia 2010

Var just till stan med pappa och Henrika för att titta på Luciatåget. Det var duktigt kallt ute!



















Vacker Lucia med sina vackra tärnor!


Hålx2

Vet ni? Det känns som det var jättelängesen jag hade håltimme, eftersom jag har det typ bara på måndagar och vi har inte haft en enda normal måndag hittills i den här perioden. SJUKT!
Ellen och jag har just gjort klart labbrapporterna till fysiken. Och ja.. det var det. Klockan 2 börjar biologin så nu ska vi ta ut några papper tills dess. Önska oss lycka till för sist sket det sig!

Jag vill hem och när jag kommer hem vill jag vara läxfri.. dessvärre tror jag inte att det är så. Jag har falska förväntningar.

Men hörni.. EN VECKA KVAR TILL JULLOVET!


Lucia

Godmorgon på er! Idag är det 13 december, alltså Lucia. Kom hit till 8 för att se skolans lucia. Det var hur fint som helst! Alla sjöng så himla vackert :)
Efter det fick vi glögg och pepparkaka. Så nu ska jag bara vänta till klockan 10 då min mattelektion börjar. Har ganska chill dag idag. Mycket håltimmar.
Hoppas den här veckan går fort så det blir jullov! Gud vad härligt!



Shitt vad jag ser intelligent ut..


3 advent

Tja! Hade en bra dag i Norrtälje igår. Glad är jag att det inte var till Stockholms centrum vi var med tanke på bombningarna. Usch. Men men köpte lite saker men kan visa det typ imorgon. OCH jag måste få tillägga att jag stolt kan berätta att jag nästan har färdigt alla julklappar! Jag brukar alltid vara ute i sista sekund.
Och igår skulle jag va uppe och se sex and the city men mitt i allt så vaknade jag och tvn stod på och jag hade sovit bort filmen.. Jag blir alltid frustrerad om sånt händer :(

Idag var jag med mamma och Milla till staden. Då fixade vi det sista på kompisarnas julklappar. Efter det åkte jag hem till Milla och bakade julstjärnor och såg på simpsons som vanligt haha! Vi må ha dålig humor men det är ju så jävla kul!

Fatta att det nästan bara är en vecka kvar till jullovet! På tisdag nästa vecka är julfesten. Jag dör en smula av lycka. Jag bara känner hur skoltrött jag är just nu.


@ Rosella

Sitter nu på Rosella påväg till Sverige, sedan ska vi till Norrtälje och handla. Ska se om jag hittar lite julklappar och kanske kanske lite kläder, hehe. Var trögt att stiga upp och lämna min varma säng imorse. Sörjer lite ännu. Jag vill sova. Men kommer hem med tidiga turen.

Vi hörs!


Fredagkvällen

Efter skolan idag följde Linnea med hem till mig. Jag gav henne mat och placerade henne framför idol så sen höll hon sig relativt lugn.. Nämen vi lagade ihop lite tacos och satt och åt i 2 timmar märkte vi. Vi glömde bort tiden för vi pratade så mycket. Sen började ju idol-finalen. Minnah och Jay, vem kommer vinna?
Jag har inte följt med idol alls eftersom jag tycker det är rätt så tråkigt, men finalen är ju alltid kul att se :)

Men det var iallafall rikitgt trevlig fredagkväll. Imorgon drar jag över till Swe igen.






Underbart söta Linnea som inte riktigt ville bli fotad!


Wherever, whenever, forever together



Nya örhänger förresten. Från KappAhl.


Torsdagkväll

Hellu! Sitter och har tråkigt. Jag och mamma kollade just på buu-klubben och skrattade åt något dubbat barnprogram som var helt overkligt. Jaja och så åt vi mat.


Någon som vet om det finns bäst före datum på blondering. Vill inte ha blont hår längre, men kan va bra att ha i framtiden? Blonderingen är från Depend.






Ja en bild från igår också.


Slutat för dagen

Nu ska jag fara hem tänkte jag. Bussen går om typ en timme.. Men måste börja ta mig ner till bussplan i god tid. Hala, isiga trottoarer + höga klackar = mindre bra kombination?

Ellen och jag hade tur för en stund sen. Vi trodde att johnny var sjuk så vi tänkte inte gå på fysiken men när vi går genom korridoren så mitt i allt så möter vi han så vi springde snabbt efter han till klassrummet. Heheh.
Japp ganska skön dag måste jag säga att det har varit. Och fredag är det imorgon så kan det bli bättre?

Näej nu ska jag hem. Hejdå!


Vem var det?

Det vet ingen eftersom när telefonen ringer i vårt hus så kan det vara så att ingen svarar eftersom ingen orkar. Vilket hände för en stund sen. Ja och nu är klockan mycket igen och snart är det helg igen!

Idag spelade vi volleyboll på idrotten och vi hade något proffs där från Australien som höll timmarna så det vart 2 idrottstimmar som gick på engelska. Det var iallafall riktigt roligt.

Annars har jag inget mer att berätta tror jag. Nä för nu ska jag duscha. Man borde alltid gå i skolan 4 dagar i veckan. Dusch-dagarna delar upp sig så jämt och fint då :)

Är så jävla sugen på att hitta på något roligt i helgen men alla är ju upptagna.. Fast på fredag ska jag hänga med mina favoritflickor. Vi hörs!


Tisdag!

Blä, en lång skoldag. Men kort vecka kommer detta att bli! Och ikväll kommer House och just nu sitter jag och planerar helgen med Linnea på fb. På lördagen ska jag över till SWE. Följer bara med och handlar mat på skoj. Dah det är ju ganska mysigt. Vi ska handla inför julen.

Imorgon har jag rätt så chill dag. Har idrott och då ska vi väl träna inför volley-boll turneringen. Och så biologi och det är kul och sen även matte med Jonny och det är.. ja jag vet inte vad jag ska säga riktigt.
Hehe vi hörs!


Några dagar gammal bild. Ska man satsa på mörkt hår är dagens tanke?


Julbelysning








Självständighetslov

Skönt att få vara ledig idag. Men ändå känner jag att jag verkligen behöver ett skönt jullov då man inte behöver tänka på skolan alls i några veckor. För har massor med läxor tills imorgon som ännu är ogjorda.

Idag har jag varit i stan med mamma och min syster. Det var marknad på torget. Köpte lite saker, dock inte från marknaden. Sen efteråt var jag hos min syster en stund. Hon fixade mina naglar och det blev jättefint! :)


Mysig söndagskväll

Har varit med Milla och Linnea de sötaste och bästa ikväll. Imorgon är vi ju lediga från skolan för det är Finlands självständighetsdag. Men vi var först hos Milla och senare drog vi vidare till Linneas place.















Och angående föregående inlägg så var det Milla som skrev och lade upp den charmiga bilden på mig haha!


Hos Milla!

Nu är jag och Linnéa hos Milla!


Stockholm 4.12

Var ju som sagt till Stockholm igår med Milla, Linnea, Sara och Caroline. Det var riktigt trevligt :)









Blev några julklappar men mest köpte jag till mig själv.. som jag ju inte skulle göra!


Cheers to the freakin weekend

Helg! Fan vad skönt. Idag hade jag tråkig dag och lång, från 8- 20 i 4.. Plus att vår franskalärare skulle ha oss att hämta våra prov kvart i fyra. På bilden var vi till museet med Olle. Det var ganska skönt såhär på fredageftermiddag. Blev nöjd med franskan iallafall. Blev en 8 i provet men fick 9 i kursen för jag har varit så pass aktiv. Jävla tur.
Men annars har dagen inte varit något annat än mysig tycker jag. Det snöade hur mycket som helst!
Borde gå och lägga mig tidigt för imorgon blir det Stockholm med ett härligt gäng. Ska handla julklappar då.


Nu ska jag gå och duscha ur mina lockar!


Bep

Hejsan! Nu är jag hemma. Sitter och lyssnar på Black eyed peas nya album. De har gjort det igen! Riktigt bra.
 Jag har faktiskt städat och dammsugit mitt rum sen jag kom hem. Det är duktigt!



Black Eyed Peas - The Beginning  (and the Best of The E.N.D)


Torsdag

Sitter i skolan med 4 håltimmar framför mig. Har haft två timmar bild nu på morgonen. Nice nice. Fick träffa Hugo det slämmiga kräket!! Men sen ska Milla och jag ner på staden och hämta ut lite julklappar som jag beställt.
Sen får vi se!


SOVA

Just var jag och duschade en sväng. Det gick fortare än vanligt. Jag har fått lön och ska så fort som möjligt springa ner till avancia och fixa mitt kort! Jessus vad jag har längtat!
Idag var jag och fixade papprena för studiestöd. Så i februari tror jag att jag får det första gången.

Idag började jag ju 10 och hade idrott. Vi dansade! Roligaste idrottstimmarna hittills! Det var sjukt kul.
Jag åt lunch med mamma på pepparkvarnen och så köpte vi böcker och sånt.
Och sedan gick jag tillbaka till infon. Studiehandledarn berättade om studentproven.

Nu har jag inte riktigt koll på vad jag har för timmar imorgon eftersom många lärare kommer vara borta men det ordnar sig.


Godnatt!


1 December

Godmorgon! Sitter i skolan och ska snart ha idrott. Är egentligen för trött för det. Somnade om alldeles för många gånger imorse. Men fick sova lite längre iallafall för jag tog khs-bussen. Slutar ju lite tidigare idag till och med.
Ska ner på stan med mamma och äta lunch med henne också. Sen ska vi fixa lite grejer.
Tillbaka till skolan sen till infon.
Nä men om man skulle ta och leta upp någon människa så småningom.

Vi hörs!!