Nu ska jag skärpa mig!

Förlåt för att jag har varit usel med att blogga.
Idag är det onsdag. Sista riktiga skoldagen idag! Känns faktiskt redan som sommarlov. Imorgon börjar projektveckan. Och jag och Kristoffer ska ju fixa kiosken våran.
Idag då så åt vi tårta i 3 timmar.. Och så städade vi ur skåpen. Lite sad måste jag säga.
Mm, 4de timmen hade vi svenska. Då hade vi knytkalas. Men ingen nästan hade med någoting.. Men vi åt lite tårta igen. Sen hade vi fysik och då lagade vi tvål. Sen skulle diana hålla ett sorgligt tal för oss. Och jag trodde inte att hon tyckte så mycket om våran klass. Hon sa att det kommer bli jättetråkigt i höst när inte vi är däer!
Sista timmen hade vi tyska och då var det bara Milla och jag där. Men Gun höll på med en nmassa så vi hade typ 10 min lektion. Sen åkte jag in till stan med Kristoffer och Milla. Vi mötte Robert och så öppnade vi ett konto till kiosken. Sen skulle jag hitta hårfärg fast toning. Men de hade inga sånt på Lisco. Så gick vi till Hesburger och åt glass och så sen åt vi där också.
Efter det for vi till Sparhallen och där hittade jag hårfärg! Fast jag vet  inte om det blir rätt. Elin ska färga det.
Sen åkte Milla hem och vi åkte till Kristoffer och dumpade av grejer osv och sen åkte vi mot kiosken men måsta stanna hos mig för kisspaus.....
Men så kom vi till kioske och började fixa och sen kom alla dit, morfis och co. Och pappa för han skulle mäta ut hur stor altan vi ska bygga osv.
Det kommer nog bli riktigt bra! För den ska bli större än vad den var.
Så rev vi den gamla altanen med kobenan så nu är den helt borta!
Sen kom Milla dit också och skulle glo.


Herrigu hur ska detta sluta? Tänker ni.
Det gick faktiskt helt okej :)


Godnatt!

Nu tänker jag gå och lägga mig. För jag är lite trött. Har tagit ner massa ny musik. Så har jag duschat. Haft hårinpackning och ansiktsmask, så nu mår  jag lite bättre :)
Jag torkade faktiskt håret med hårtork nu klockan 12 på natten. Alla vaknade helt klart och det var mitt fel..
Men jag ville torka med hårtork för att jag köpte värmespray idag och då ville jag testa det som stod på baksidan av flaskan. Det blev jättemjukt och fint :)
Jag brukar alltså inte torka håret med hårtotrk utan det brukar få lufttorka. Det är bättre för håret, men det blir ju så himla fint med hårtork!
Jag älskar hur alla tresemmes produkter luktar! Alla luktar ungefär likadant. Ungefär som hos frissan luktar det!



Godnatt!

Fy fan vilken dag

Hej alla! Dagen har väl rent ut sagt varit ganska piss. Har mått illa och allt skit och inte varit på särskilt bra humör  osv. Men en bra sak! ALLA PROV ÄR ÖVER!! Fatta vad skönt :D
För vi skrev fysik provet idag ju. Jag hade övat jättedåligt. Men det gick helt okej!
Nu kom jag hem från staden där jag var med Ellen, Kristoffer och Milla. Vi åt glass och köpte godis och sånt. Och jag köpte nytt balsam och värmeskyddande spray. När jag skulle betala gick tanten efter en till hårspray som jag fick på köpet. Då vart jag väl lite glad nog.

Men hela världen har något emot mig iallafall. Igår sa jag till mamma att jag skulle baka idag. Mamma bara ok. Så jag skrev en inköpslista och gav till henne för hon skulle handla det idag.
Nu när jag kom hem sa jag: mamma, att Milla kommer hit och bakar med mig. Hon ba: Vah? Men jag tog dig inte på allvar, så jag köpte ingenting!!!
Nu vill jag bara gråta. :'(

En sak till. Ni är alla jättefina och vackra!Kom ihåg det! På ert eget unika sätt! Jag vill inte höra något annat, för det är sanning!

Onsdag!

Hej och förlåt massor för att jag inte har bloggat på länge. Men först var det dethär med matteprovet. Och sen har jag bott hos pappa några dagar. Och vi har typ farit fram och tillbaka till lägenheten hela tiden. Snart flyttar vi ju som ni nog inte har missat! Härligt när vi får en gård till sommaren :)
Idag hade vi det stora tvåtimmars matteprovet! Jag trorr att det gick dåligt.. För det var svårt och så var det så många uppgifter.
Sen hade vi finska och vi såg på någon konstig gammal film med asdålig kvalitet. Så orkar jag inte berätta om de andra timmarna.
Men nu när jag kom hem gick jag direkt ut och solade. Sköönt med sommarvärme!

Igår sprang vi 2 km testet. Jag fick tiden 10.05. Helt okej men inte helt nöjd. Dock var det min bästa tid hittills :)
Inte tror  jag att vi har gjort något annat interesant den här veckan.

Igår kom mamma hem från jakobstad. Se vad jag fick :)


Den till vänster!


En handduk.

Jag har varit besatt av mumin hela livet och jag har vuxit upp med honom. Visste ni att jag varit till mumindalen i Nådendal 9 gånger!


Min lördag

Hej, tänkte brätta bara vad jag har gjort idag innan jag går och lägger mig.
Men idag var vi till lägenheten första gågngen sen vi var och tittade på den. Vi flyttade in massa lådor. Mest tavlor, böcker och sånt. Så nu är det tomt på väggarna här i gamla lägenheten!


Köket  i nya lägenheten!

Ja, sen messade Totte och undrade om jag ville komma och måla blomlådor med han. För vi skulle få pengar för det till kiosken som vi ska ha i sommar. Ja, så jag for dit. Och vi målade och drog ut massa stans grejjor som var väldigt många!
Men jag åt där. Och det var en igelkott som skenade runt där och var nästan tam! Så söt så.
Och vi fyllde i projekt saken åxå.
Jag ska dit imorgon så ska vi fortsätta måla.

Men visst har det varit varmt idag!

Avatar jag

Kolla vad min syster skickade till mig just. Det är en ganska gammal bild på mig, som hon har gjort om lite :)


Häftigt va?

Nu är det sommar!



Hej! Lördag idag. Det är jättevarmt ute. Tråkigt att Milla är i Sverige idag, så jag har ingen här som jag kan gå ut och sola med. Men vi får se vad jag hittar på idag. Vad ska ni andra göra idag?

Fredagen

Hej! Nu tänkte jag berätta vad vi gjorde igår.


Milla kom till mig där vid 1 eller 2. Vi gick till näfsby skola och hittade dethär varma stället.


Vi låg och solade. Och sen kom det en liten pojke dit som var 5 år. Och han satt och pratade med oss och han var jättesöt! För när han skulle säga siffra så sa han fiffra! Och han berättade om sitt playstation.


Sen kom Ellen och Totte dit och vi var kvar där vid skolan ett tag. Men sen gick vi hem till mig och Ellen och Milla åkte till hugosn och handlade. Sen lagade vi vofflor.


...jaaa dom förstta blev inte så bra men dom andra blev bättre.


Först satt vi ute.


Sen började det regna så vi flyttade in.


Sen slutade det regna!


Godmorgon!

Fredag idag och vi är ju fortfarande ledig. Men typiskt är det att man inte kan sova längre fast man är ledig.. Nej då ska man ändå vakna 8! Jobbigt.
Men som sagt så ikväll kommer folket hit. Ska bli trevligt :)
Jag ska egentligen till pappa idag. Men när man kan ha huset för sig själv stannar man ju självklart hemma. Fast jag får nog köra till pappa inatt istället när dom andra har åkt.
Ja, och sen ska jag vara hos pappa till på onsdag nästa vecka, eftersom mamma ska till jakobstad.
Got it?


Min utsikt just nu. Inte särskilt kul väder är det heller..

Torsdagkväll i vestansunda

Hej alla! Nu sitter jag här framför datorn igen då. Jag åkte upp till gottby och mötte Ellen vid gamla butiken. Sen åkte vi till södersunda skola och väntade på Totte. För han cyklade. Sen när han kom så hade vi inget där att göra så vi åkte till Ellen för vi tänkte fara till nabben (allså inte det i stan). Och Totte måsta cykla som en dåre. Och när vi kom fram till Ellen tänkte vi att vad fan ska vi dit ner och göra. Så vi gick in och kollade på tv istället. Vi såg på 2½ men. Så såg vi lite på sex and the city the movie. Och så ringde telefonen men ellen vågade inte säga vad filme hette så hon bara jag vet inte vad den heter.. Hahha! Och så såg vi på halv 8 hos mig. Då vart det mycket skratt för örjan med örjans början dansade så vackert och drack massor med vin!
Men sen såg vi på Sunes sommar istället. Den äger! Och vi åt glass med fruktsallad! Medan albert satt på stenen :)
Det var trevligt!

I morgon då kommer ellen, totte och milla hit. Vi ska laga våfflor och så får vi se vad vi hittarr på.
Men godnatt hörni!

Ledig. Eller ledig och ledig..

Ja idag är det torsdag och vi har lov! Skönt bortsett från att jag vaknade ca. halv 9, duschade, och började storstäda! Har inte städat så mycket sen vi flyttade sist! Ja men så tog det sin tid också! Mitt i allt var klockan 6 och jag är inte klar ännu! Men jag har gjort mig förtjänt av en kul kväll med kompisar men ellen krattar och får inte tag på kristoffer såå.. Vi får se hur det blir med den saken.
Men jag har nästan slängt hälften av allt jag äger idag! Så jag är stolt!
Men nu kom ellen in på msn, så nu drar jag till gottby!

Ha det bra!

Onsdagkvällen

Hej. Jag är lite slö med bloggandet jag vet. Men jag ska berätta varför i nästa inlägg,
Men igår kväll då så åkte Milla och jag till gottby, där vi träffade ellen och totte. Vi var på frideborg först. Och lekte KRIG som det heter! Men sen kom 3 ungar dit. Så vi åkte till lekiset. Ungarna följde efter.
Jag är lat med egna bilder, så bilderna kommer från Millas blogg då.


Jag var Förenade Arabemiraten. Ellen var USA. Totte var Danmark. Milla var Irak eller Iran (minns inte vilket)


Hmm.. Ungarna attackerade oss!

Härligt

Hej! Onsdag idag och det var maskerad i skolan. Fast det var inte lika många utklädda som förra året. Men vi hade prov idag. En av anledningarna till att jag inte bloggade igår var att jag måste öva på det. Annars hade jag bara ingen ork eller lust igår. Man måste få ta en paus ibland.
Men jag tror att provet gick bra. Men just nu känns allt så himla bra. För vi är lediga resten av veckan!
Men nu när jag kom hem drog jag ner till källarn och drog fram kuddarna till utemöblerna och sen har jag suttit och solat! :)
Hurr mysigt som helst. Fast jag blev såklart bara röd....Men jag brukar bli brun efter några dagar. Men mina fräknar kom fram iallafall :)
Dagen var faktiskt riktigt bra. Första timmen hade vi geografiprov. Andra timmen hade vi matte. Vi räknade. Sen hade vi finska och då såg vi på ice age 3. Den är så himla bra! Och sen hade vi svenska och då skrev vi först förhör och sen läste kristina  för oss. Sen då var det fysik och då skrev vi lite och prtade om någonting. Sen sista timmen var vi i auditoriet och då delade dom ut vem som var bäst klädd osv och så spelade the teatchers, allså mark, pensar och ulf.
Sen åkte vi hem!
Idag ska jag nog till Milla tror jag. Förlåt om jag har tråkiga inlägg. Men ni behöver inte läsa om ni inte vill.


Diskat i 4 timmar

Hej hörni. Nu är jag hemma. Jag har varit på min gudmors kalas och jobbat. Jag kom dit halv 4 och började klockan 4 och höll på till 8. Jag hade aldrig trott att det skulle vara så mycket disk!
Men det var massa människor där. Men det var värt det. Jag fick 50 euro när jag var klar :)
Jag hade faktiskt inte förväntat mig så mycket betalt.
Men annars då har dagen varit bra. Eller nej finskan vart en besvikelse.. Ingen film! Gun had eju sagt att vi skulle börja se på film.. Men näej näej vi skulle börja med något nytt som vi ska lära oss först i lusse. Fy fan vad hatiskt!
Och så måste vi berätta vad vår högsta dröm var........
Men vi var till ams imorse också. Var väl helt okej. Men vad nervigt det kommer bli den 16 juni då vi får veta vilken skola vi kommit in på!
Annars är veckan ju kort eftersom vi är lediga torsdag fredag. Meskerad är det på onsdag. Ja jag kommer troligtvis att klä ut mig. Men vi har prov samma dag. Jag spyr verkligen på det provet. Geografiprov.... Jag måste börja läsa nu tror jag för det är core imorgon.
Men nu har jag inte mycket mera att skriva. Jag är dödstrött!

Ha det bra!

Morsdag

Söndag idag då. Jag vaknade halv 7 imorse. Så läste jag lite och så somnade jag med boken och vaknade klockan 11 igen.. Men iallafall så åt vi tårta idag. Och så var jag på core med Milla också. och idag var Rebecka och Amanda på coren också.
Något annat har jag väl inte gjort idag då. Imorgon ska jag till min gudmor, för hon ska ha kalas eller något och hon frågade om jag ville komma och diska där. Så det ska jag göra efter skolan. Ja och vi ska till ams också klockan 9 på yv:n.
Men jag ska just hoppa i sängen och läsa eller något, förr jag är lite trött.
Godnatt!


Lördagen hos Ellen

Ja, vi kom alltså dit till 12. Så skulle vi gå ut och gå med Nero, Ellens hund. Och då kom Totte. Så gick vi en sstund. Sen gick vi in och var på datorerna och sånt. Sen såg vi på avatar och åt glass. Sen då var det dags för mat och det var Ellen och Milla som skulle laga den. Och det var tacopaj och det blev jättegott!
Och sen skulle dom laga efterrätt och då gick jag och Totte ut och gick med Nero.
Men dom hade lagat nån typ kladdkaka med något ovanpå. Och det var också jättegott!
Men efter att vi ätit det så spelade vi mexican train.
Efter det skulle vi se på Fatcamp. men det funkade inte. Så vi såg på New moon istället. Men någonstans så spårade det ur så ingen såg på filme utan alla sprang runt och busade istället. Men kul var det iallafall :)
Sen åkte vi hem vid halv 11.












Paint beskrivning

Hej! Att nu är jag då hemma ifrån Ellen. Har varit där sen 12 ungefär. Och Milla och Totte var där också. Men jag är trötter nu så imorgon ska jag berätta om vad vi gjorde.
Nu ska jag berätta om när Milla och jag körde hem! Herregu att när vi kom i slutet av Långträsk så satt det först en groda på vägen. Men jag aktade den. Men så kom det helt fullt med grodor över hela vägen!! OMG vad många det var! Men Milla råkade tyvärr köra över en.. heh. Men det var regnigt och förjävlligt att köra hem. Man såg typ ingenting.


Hemma från staden

Hej mina vänner! Idag är det fredag :) Fredagar är en bästa dagen i veckan tycker jag! För då har man hela helgen framför sig.
Men jag ska berätta lite om dagen då.
Först hade vi tyska. Jag ritade en fin teckning.. För emma skrev prov så vi andra fick göra något. Men sen då så hade vi hissa. Vi fortsatte med föredragen. Jennifer, Nathalie och Ellen hade idag. Jag måste bara säga att Ellens föredrag ägde! Haha bästa föredraget hittills lätt :) Hon var så jäkla rolig och skämtade och massa. Alla andra har bara läst rakt upp och ner helt tråkigt. Så skulle hon berätta om en kines. Så hade hon en bild på oh:n och så stod kinesens namn där. å råkade hon sätta den fel väg så den blev spegelvänd. Några ba: ÖH DEN E FEL VÄÄG!
Ellen: Men det blevinte så stor skillnad! hhahhahah det var så jäkla bra :)

Ja, sen åt vi nån jäkla morotssoppa. Sen hade vi bildkonst och då fortsatte vi på vaåra tråkiga pop bilder. Mm och sen hade vi matte. Tråkigt räknande måste jag säga. Sen fysik och då såg vi på fortsäätteningen av atombomb filmen och det var maassa äckelbilder på sönderbrända människokroppar. Alltså hur de såg ut som var med i bomben! Usch vad hemskt!

Sen åkte jag till staden med ellen, totte och milla. Vi köpte godis och var på lilla holmen en stund,. Sen handlade ellen och milla till middagen som vi förresten ska ha i morgon. Jag köpte ny maskara. Som förrästen inte var särskilt bra. För det blir ingen skillnad ungefär. Ja så var vi på bibloteket en stund också innan vi åkte hem.


Bilden tog jag från Millas blogg.

Milla och Linnea leker


Kolla hit Milla!

Se vad jag fick då!!


Från H&M

Hej hörni! Idag vet jag väl inte om det har hänt så mycket i skolan, nej. Men det här fick jag hem från h&m idag. Nu ska jag gå och duscha och börja vänta på nästa paket som kommer komma från h&m :)



Nu då på kvällen var jag till Kattby där jag var med Milla och Linnea. Det var trevligt :)

Milla lyssnar på musik


Varit i Kattby

Hejsan. Nu har jag kommit hem från kattby, jag var med Milla. Hon var rolig för hon har typ massa skador hela tiden (mest i ryggen) Hon berätade om en smärta som hade gått från ryggen till magen hon ba ; jag trodde jag skulle dö hahaha! ... Jaja men det är ju bra att hon har roligt iallafall.
Vi satt på ett staket och alla människar undrade nog varför vi satt där. et var så högt.


Brandlarm

Onsdag är det idag. Och jag ska berätta om dagen. Första timmen hade vi geografi och vi  gjorde instuderingsfrågor. Och då var det en grej som pep hela tiden, och alla bara: Det kommer bli brandlarm, för alltid när det piper sådär så blir det brandlarm. Sen då hade vi matte, och efter en stund så ringer brandlarmet.. Så vi måste ut i kylan. Och jag bar Elin på ryggen för hon hade inga skor. Men honn började hänga massor.. Haha"
Ja, så stod vi där ute och väntade och allt möjligt. Sen kom brandbilen. Så sen när dom hade släckt elden, alltså det brann på riktigt, så fick vi gå in. Men det var på Träningsundervisningen som det brann. För det var något tra-barn som hade tänt eld på en papperskorg! Haha!
A men så gick vi och åt. För vi slapp inte till matten för där var branddörren stängd. Men sen när vi hade ätit så gick vi och hämtade mattegrejjerna.
Sen hade vi finska och vi gjorde nån lek med ord. Och det var tråkigt som vanligt. Efter det var det svenska. Och då skulle kristina någonstans så hon lämnade oss själva. När hon hade gått så bar emil och conrad ut conny i korridoren och satt han där på en stol och sen bar dom ut en bänk till han och hans böcker och ett äpple. Så gjorde dom det fint på bänken med äpplet i hörnet och sen fick han sitta där... Haha vad roligt det såg ut!
Sen var det mellanmål och sen var det fysik. Vi såg på film om atombomber.
Och tyskan sista timmen spelade vi spel. Och jag spelade med Milla. Haha det var också kul det! :)
Men nu ska jag dra till milla! Hejdå!


Känner mig ganska död

Hemma från coren nuddå. Tusan vad jag är trött! Har typ ont överallt osv. Plus att alla bara tjatar på mig att jag måste göra henrikas matteläxa... Men nänänä det tänker jag inte. Jag har faktiskt en egen matteläxa!
Vet ni hur trött jag är? Jag är så trött att jag inte ens orkar andas.. Nästan
Nu behöver jag lite sommarlov. Eller åtminstone helg.


Snart iväg på core

Jag är så jäkla trött! För vi hade gy sista timmarna och då sprang vi 2,5 km.. Och nu är det core åxå! Jag kommer dö! Idag tänkte jag på hur mycket alla säger att dom kommer dö hela tiden... Det är konstigt ju.
Och vi hade engelska prov och jag vet inte hur det gick.
Annars har det väl inte hänt så mycket annat idag. Milla fick inte åka vår buss hem idag för hon ska egentligen åka en annan.
Men resten av veckan är inte särksilt jobbig så det är ju skönt iallafall :)


Har fått önskemål om fler bilder. Men jag är lite trött i ögat, så det fick inte vara med!

Kalas!

Hejsan alla! Måndagkvällen spenderades hos Totte för Alice hade kalas och dom mutade dit mig med tårta och den här vackra kronan :)

Det erbjudandet kunde man ju inte tacka nej till, eller vad säger ni ;)

Det var jättetrevligt! Sen fixade tottes moster mina naglar!


Lite suddig bild, men visst blev dom söta? :) Hon gjorde så dom ska hålla länge.

Så förhörde totte och hans moster mig på engelska provet också. Det är inte så mycket och inte så svårt heller så det ska väl gå bra hoppas jag. Nu ska jag öva lite mera på provet och så får ni ha det så bra.
Godnatt!

Men herrigu vad kallt jag har

Nu har jag lite småtråkigt och sitter här framför datorn och gör inget vettigt. Och vi har typ stängt av värmen här i huset så jag sitter och fryser ihjäl. Dom verkar ha stängt av värman i skolan också... Ja, men idag hade jag ju föredrag. Och det gick ju helt okej fast jag läste typ bara ur papprerna för inte kunde jag det!
Men nu tycker jag att det är jätte skönt att det är över! :) Det är jag glad för iallafall.
Imorgon har vi engelska prov hörni och efter imorgon så har vi inget jobbigt mer förräns nästa vecka eller något sånt.
Men nu funderar jag på att göra något vettigt istället!
Hejdå

Cv och Praorapport

Hallå! sitter i datasalen och har skrivit cv och praorapporten klart. Jag tror att vi har yv justn nu. Sen har vi hissa och jag ska ha föredrag :S Men sen är det över! Aah önska mig lycka till. Jag kommer dö.
Men bara en timme kvar nu och sen hem!
Vi hörs senare!

Söndagen

Hej, nu ska jag just gå  och sova. Men jag skriver först ett kort inlägg om dagen, eftersom jag inte hann blogga idag för det har varit fullt upp!
Men först var jag med Milla en stund på morgonen. Sen kom mamma och hämtade mig för vi skulle fara till kiosken där jag och totte ska sommarjobba i sommar. Och Totte och Robert kom dit också. Så var vi där en stund och honhär som äger den (som ska sälja den) pratade och pratade.. Ja, men det såg bra ut!
På projektveckan ska jag och Totte fixa upp kiosken så den blir  jättefin!
Mm så var det core. Så jag körde från pappa till mamma och sen kom då Milla och dom och hämtade mig. Efter coren körde jag till totte och vi fyllde i projekt lappen och så bjöd dom på kakor. Så skrev vi upp vad vi ska sälja och vad vi behöver ta till kiosken. Men det var trevligt :)
Sen var klockan typ kvart över 10 när jag for så den var halv 11 när jag kom hem. Snabb dusch och nu sitter jag här.
Men nu ska jag sova sova sova. Så godnatt med er :)

Martina tar årets första dopp!


Film från kvällen


Lördagskväll i Gottbysund

Det var meningen att ellen, milla och jag skulle våldgästa de som skulle till Gottbysund nu på kvällen men det visade sig att dom inte skulle dit iallafall. Men vi fick dit dom i alllafall! :)
Men först då så mötte vi ellen vid den gamla gottbybutiken, så for vi iväg till gottbysund, där var kristoffer.
Vi ville ut med livräddningsbåten.. DUM IDÉ säger jag bara!
Det blåste massor och jag och kristoffer ville ut med båten. Men den bara flöt iväg och  vi kunde inte styra den!


Det blev läskigt! men sen kom vi så nära att milla och ellen kunde rädda oss :)
Sen skulle ellen och milla fara efter saker till grillningen senare. Så gömde jag och totte oss för dem och sen när de kom tillbaka så hittade de inte oss.
Sen så for ellen efter rebecka och martina. Och då tog vi in milla i sjöboden som vi gömde oss i.
Men sen när dom andra kom så avslöjade milla oss!



Sen åkte vi med mopparna dit vart vi skulle laga brasa och grilla.






Milla grillade 3 korvar på samma gång :)


Det fanns bord och stolar där i skogen så vi bar dit dom




Sen släckte vi elden för vi skulle tillbaka för martina skulle ta årets första dopp!







Ja men tack för en trevlig kväll alla :)

Vi som gillar att våldgästa

Dagen har väl varit allmänt slö. Jag kollade på reprisen av talang eftersom vi kom hem sent igår och missade det mesta.
Jag funderar på att gå över och se vad Milla gör. Och så måste jag testa moppen inför kvällen ju :)
Kom med förslag på bra låtar nu hörni. Jag behöver lite nya!
Nu tänker jag borsta mitt hååår , a!

Japp det gillar vi.
Vi hörs!


1 maj

Hej! Imorse jagade jag ut pappa där vid 8 för att han skulle ut och laga min moppe. Japp den var klar halv 11. Nu säger han att den går jättefint igen. Men jag måste ut och testa den sen.
Nu är det äntligen maj! Snart sommar alltså :) Fy tusan vad jag längtar till sommaren!
Mm idag då ska jag hitta på något med kompisar. Men jag vet inte riktigt vad vi ska göra ännu. Men jag återkommer när jag vet mer. Vi får hoppas pappa har rätt att moppen är fixad nu så ska jag iväg senare :)
jag har sån lust att hitta på något kul just nu.
Nu sitter jag iallafall och lyssnar på sommarlåtar.