Brandlarm

Onsdag är det idag. Och jag ska berätta om dagen. Första timmen hade vi geografi och vi  gjorde instuderingsfrågor. Och då var det en grej som pep hela tiden, och alla bara: Det kommer bli brandlarm, för alltid när det piper sådär så blir det brandlarm. Sen då hade vi matte, och efter en stund så ringer brandlarmet.. Så vi måste ut i kylan. Och jag bar Elin på ryggen för hon hade inga skor. Men honn började hänga massor.. Haha"
Ja, så stod vi där ute och väntade och allt möjligt. Sen kom brandbilen. Så sen när dom hade släckt elden, alltså det brann på riktigt, så fick vi gå in. Men det var på Träningsundervisningen som det brann. För det var något tra-barn som hade tänt eld på en papperskorg! Haha!
A men så gick vi och åt. För vi slapp inte till matten för där var branddörren stängd. Men sen när vi hade ätit så gick vi och hämtade mattegrejjerna.
Sen hade vi finska och vi gjorde nån lek med ord. Och det var tråkigt som vanligt. Efter det var det svenska. Och då skulle kristina någonstans så hon lämnade oss själva. När hon hade gått så bar emil och conrad ut conny i korridoren och satt han där på en stol och sen bar dom ut en bänk till han och hans böcker och ett äpple. Så gjorde dom det fint på bänken med äpplet i hörnet och sen fick han sitta där... Haha vad roligt det såg ut!
Sen var det mellanmål och sen var det fysik. Vi såg på film om atombomber.
Och tyskan sista timmen spelade vi spel. Och jag spelade med Milla. Haha det var också kul det! :)
Men nu ska jag dra till milla! Hejdå!


Kommentarer
Postat av: Totte

Det var säker SSK som eldadde :P

2010-05-05 @ 17:17:13
URL: http://tottebrollis.blogg.se/
Postat av: ellen

citat från sandra: "träningsundervisingen rökte på!"

2010-05-05 @ 17:34:02
Postat av: Henrietta

ja det var väl nån liten pyroman med tvångsbeteende!

Säkert SSK :P

2010-05-05 @ 19:47:09
URL: http://henriettatornroos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback