Livet leker!!

18 år! Körkort! Och så jävla lycklig!!
Har varit väldigt mycket nu dom senaste veckorna men det har varit värt det! I torsdags fyllde jag 18, klarade teoriprovet och fick fina presenter och gäster på kvällen. På fredagen klarade jag uppkörningen och fick mitt efterlängtade körkort!! Efter skolan handlade vi och på lördagen firades allt med en jävligt grym och oförglömlig fest på Frideborg! Alltså har dom senaste dagarna varit helt overkligt bra!
Nu kan jag äntligen slappna av några dagar till. På fredag börjar provperioden och snart har vi sportlov!
Annars har jag jävligt underbara vänner och världens finaste pojkvän!!

Hejdå!!


Lördag 14.1

Hejsan människor! Idag är det lördag. Vaknade hos min Lukas och sen körde han hem mig eftersom det snart är middag hos Linnea som gäller och sedan vidare för att fira Simon som fyller 18 idag!
Jag känner att dagen kommer bli bra :)

Pink Panther

Ville bara visa vilken fin julklapp jag fick av pappa! Är så otroligt glad!
Ser ni snön på bilden? Japp första snön kom till slut, lite sent men. Imorse regnade den bort.

JANUARI 2012

Hallå! Jag har bara njutit med jullovet och tagit paus från bloggen ett tag. Hade iallfall ett jättebra jullov och när min älskling kom hem tog vi det bara lugnt, hade det mysigt och gjorde roliga saker! Så otroligt skönt! Det jullovet behövdes verkligen.
Vi såg på massa film, träffade kompisar, myste och var och simmade! Och så ha jag övat på körkortsteorin för om en vecka smäller det!! Så vi får hålla tummarna för att det går bra.
Nu är jag tillbaka i skolan. Känns lite sådär.. har massa annat just nu så den blir lite satt åt sidan vilket är sämst för provperioden närmar sig.
Men det löser sig säkert på ett eller annat sätt!