Natt

Är lite trött nu. Blev inte mycket sömn förra natten men det ordnade sig iallafall. Men dagen har varit bra och när jag gick från avancia fick jag riktiga vårkänslor för solen sken så fint! Det var till och med varmt ute, även om inte alla håller med mig, hehe!

Men fyfan imorgon har jag finska muntligt prov! Jag kommer dö!


Haha är det bara jag som tycker den här bilden är rolig? Det är Henrikas hamster.


Slutat för dagen

Sitter vid någon dator och har just haft bild. Elsa och jag hann klart med våra vackra skulpturer. Och biologiprovet imorse gick nog helt ok så det känns skönt. Tänkte gå till avancia men jag är så förbannat hungrig!
Äh det får gå ändå.

Vi hörs sen alla människor!


Snart sängen

Tja! Nu var helgen över igen. Fast ne. Veckan kommer bli så härlig så det gör inget. Har bara 2 prov, måndag och fredag plus att jag är helt ledig onsdag och torsdag och på tisdag har jag bara bild. Kan det bli bättre?
Under februari kommer jag bara gå i skolan 13 dagar. Det låter ju ändå inte så farligt.

Tog en lång dusch med hårinpackning och ansiktsmask. Tyckte jag var värd det efter allt provläsande. Men nu ska jag bara kolla upp några saker i biologin innan jag går och lägger mig. Ska försöka sova lite tidigare ikväll.

Godnatt!


These words are my heart and soul

Hej på er! Hoppas er söndag varit fin hittills. Jag har bara legat i sängen och pluggat biologi idag. Usch vad tråkigt. Skulle vilja gå ut i solen eller något. Men det har ändå varit en bra dag. Vaknade vid 7 men bestämde mig för att somna om och det var tur det, annars hade jag missat världens finaste dröm! Minns den i minsta detalj ännu.


Spontan wii-kväll

Det började med att lördagen skulle bli en plugg-dag. Men vem orkar sitta och öva på prov en hel lördag. Man vill ju ta vara på den lediga tid man har. Så iallafall så frågade Milla och Linnea om de fick komma över och spela wii. Efter ett tag dök även Krille upp. Kvällen blev riktigt trevlig. Och bilderna får även tala för fredagkvällen eftersom den i stort sett såg likadan ut förutom att fredagen slutade i kattby! :)






Just dance 2


Millas afrikandans kanske?




Mariokart


Min dator laggade sönder. För mycket facerapande kanske?

Kvällen var jäkligt rolig! Behövdes nu när man ska stänga in sig med skolböckerna!


Solo

Mamma kom hem med nya numret av Solo till mig idag. Så har tagit en paus från provläsningen nu en stund och även testat nya kameran!




Lördag!

Shitt tänkte först skriva söndag i rubriken och gissa hur glad jag blev när jag kom på att det bara var lördag!
Hur som helst så har dagen hittills varit väldigt chill. Har legat och läst på biologiprov och det var förvånansvärt skönt. Inte alls särskilt jobbigt och motbjudande.
Annars har jag letat lite musik och just kom pappa hit med en sen födelsedagspresent! Han är för snäll! :)


En olympus x-43 med 14 megapixels!
Tack så jättemycket!


Bild från dagen


Snodde från Ellen såklart!


Hell yeah!

Fredag! Första provet över, även om det gick skit men. Slutade kvart i ett och gick med ett helt gäng till Maneechai och åt. Sen var vi ut på isen och så vidare. Men japp ikväll ska det väl också hända något.




Fysik

Jäkla fysikprov som jag inte orkar öva på. Men kollade igenom det och konstaterade att jag aldrig varit så glad över att ha MAOL. Allt finns ju i princip där. Så ska bara lära allt om alla gubbar och planeter och sen borde det vara klart. Inte så jobbigt egentligen.
Så fortsättningsvis resten av kvällen borde jag hittas här framför!




Home

Tja! Sitter hemma och ser hur det mörknar ute alldeles för snabbt. Dock inte lika snabbt längre som förut men ända alldeles för snabbt. Träffade Linnea i bussen och hon var så gullig som vanligt så kunde bara inte vara på dåligt humör längre!
Så nu känns inte provet lika hemskt längre. Det kommer säkert gå vägen. Fotboll och kärlek, fotboll och kärlek!
Solen skiner ju så fint nu. Har sett den typ 2 gånger hittills den här vintern. Herregud vad jag saknar den.




Fotboll och kärlek

Jag är så jävla trött och slut och inte minst arg! Jag ska isolera mig i mitt rum i några veckor framöver och jag vill inte ens tänka på det. Satans helvete!! Ursäkta.. Och jag kan ingenting till provet imorgon. Jag insåg det nu på timmen.
Jag är ledig två dagar nästa vecka. Jag ska fan NJUTA! Ska även njuta av resten av våren som kommer bli rätt så chill. Nu mår jag bättre. Tack och hej jag ska in till stan.


Fan!

Hej på er! Personligen tycker jag att håret alltid borde kännas nytvättat för det är så underbart. Och så har min gudmor och gudfar varit här och det var trevligt. Fick gaffel och kniv till min samling, som jag alltid får av dem!
Funderar även på att skita i fysikprovet. Kommer ändå inte hinna öva in allt på en kväll. Får ta det som det kommer helt enkelt. Verkar som helgen kanske kommer bli kul trots allt, även om biologiprovet får lida. Men vafan MAN LEVER BARA EN GÅNG!!



Godnatt!


Kalas nummer femtioelva

Ja eller mina gudföräldrar kommer hit på middag idag och tårta osv. Tar det aldrig slut!? Haha! Nä men det är trevligt med kalas, eller vad säger ni?


Tisdag 25 januari

Godkväll!! Dagen har varit fantastisk som alltid, för att inte tala om hur fantastisk den blev när matte/fysik lärarn var borta så slapp tre timmar! Jag dog av lycka. Så jag tassade iväg till avancia och pumpade lite redan klockan 3. Musklerna bara växer! Nej nu ska vi inte överdriva. Sen lade jag mig i avancias soffor och övade på fysikprov, men jag höll på att somna eftersom deras soffor är så himmelskt mjuka.
Sen köpte vi en sallad vid hugge för mamma hade glömt köpa mat när hon var och handlade eller något så det blev (som vanligt) ingen ordentlig middag.

Jo och btw så gick det döbra hos tandläkaren idag. Allt var perfekt (som vanligt). Haha.
Plus att jag fick bra i biologiuppgifterna från förra veckan. Jag tyckte det var bra iallafall.

Morgondagen då kommer bli chill (som vanligt). Slutar halv 2. Fan vad glad jag är (SOM VANLIGT!!) :)


En rätt så gammal bild.


Jag är LYCKLIG!

Herregud, min dag är räddad. Min matte/fysiklärare är borta! Så nu sitter vi och chillar i någon datasal och gör inte så mycket vettigt. Snart ska jag till tandläkaren men det är inte så farligt.
MEN.. idag har vi finskaförhör och engelskaord som jag inte har läst på. Där sprack det..
Yes, men om inte Johnny kommer tillbaka till matten så tänker jag gå till Avancia. Det var alldeles för länge sen jag var där.. Så det ska bli roligt iallafall!

Nej nu ska jag nog gå och hitta på något annat. Hejdå!!


Done!

Nu var jag helt färdig med biologin då. Så nu vart jag trött. Kanske man ska gå och spela lite wii då ;)
Vart en ganska bra dag. Inte så jobbig. Men morgondagen blir ju en helt annan sak. Full dag 8-4 det kallar jag mysigt. Eller så inte. Helgerna är för korta!


Ge mig helg snälla någon!


Bill Gates

Har tråkigt men samtidigt ganska skönt på håltimmarna just nu. Är typ klar med biologin så vet inte riktigt vad jag ska göra. Satan vad jag vill hem! Nej jag vill ha sportlov nu. Nej sommarlov!
Igår sken solen hela dagen. Det känndes bra tyckte jag. Och så börjar dagarna bli ljusare!
Men nu ska jag återgå till.. det jag gör. Eller gå någon annanstans.
Vilket onödigt inlägg. Hejdå


Ny vecka

Usch, måndag morgon.. Vill hem till min varma säng igen! Men men vill bara ha den här veckan och nästa vecka och halva veckan efter det över sen kommer allt kännas bra igen. För sen börjar ny period, med väldigt mycket håltimmar(!) plus att sportlovet närmar sig!

Jag måste försöka fixa biologgiuppgifterna nu.. Blä vad jobbigt. Fy tusan vad skönt att den här perioden snart är slut.


Fick jävligt bråttom imorse och måsta äta frukost i bilen så jag ser bara allmänt sliten och äcklig ut idag.


Haha!


23 januari

Just nu är min moster och hennes man här och äter tårta och dricker kaffe. Fast jag vill inte ha, har ju ätit tårta i några dagar nu så nu vill jag inte ha mer förräns nästa år! Hehe men nu  ska jag ta tag i biologin. Fan. Har jäkligt mycket läxor och prov jag måste öva på. Jag.Orkar.INTE!


Jag idag


Gårdagen

Igår hade vi ännu en födelsedagsfest hos mig den här gången. Det blev en riktigt trevlig kväll!








Så fina!








Sen spårade det ur med vattenkrig så hela köket var blött!
Bilderna är Linneas.

Sen efter att Ellen åkt hem drog vi andra vidare till Kattby vid 12.
Det var en riktigt trevlig kväll!


Godmorgon

Vaknade vid halv 9 ungefär och satte på lite musik och sov vidare. Skönt! Yes och idag blir det plugg..


Födelsedagspresenten från Linnea, Milla, Kristoffer och Ellen!


Fredagen

Tänkte göra ett litet inlägg och berätta vad som hände i fredags nu när jag fixat bilder från Linnea.
Det började iallafall med att efter bilden, då vi var på museet så kom Kristoffer och hämtade mig och satte ögonbindel på mig och körde mig till Linnea, fast det visste jag inte då. Sen gick vi genom "skogen" haha, och in genom bakdörren. Haha de hade ordnat en överaskningsfest åt mig och så fick jag en jättefin present av dem!







Vi åt tacos till middag (med champinjoner :) )


Tårtan med 17 ljus!



Så några bilder från Milla också








Ja, det blev ett antal bilder där. Det var iallafall en jätterolig kväll! Tack så jättemycket igen!


Dance!

Hell yeah! Fick hem det här idag! Fastnade framför det i några timmar och måsta snabbt ta en extra dusch innan gästerna kommer! Jäklar vad kul det är och vad svettig man blir!


Bästa överraskningen

Herregu vilka underbara vänner man har! Jag fyllde ju 17 i onsdags och dom hade ordnat en överraskning åt mig! Haha det var så jäkla kul och fint gjort! Tack så hemskt mycket!

Men nu ska jag lägga mig och kolla på film eller något, så jag skriver mer om dagen imorgon! Den var bäst iallafall!

Godnattkramar!


Torsdag

Hej på er! Just nu sitter jag och funderar på att gå och duscha och sen kolla om jag har några läxor tills imorgon. Imorgon är det redan fredag herregu! Veckan gick så jävla snabbt. Och nästa vecka börjar provperioden.. Men har inte så farligt många prov plus att jag är helt ledig en dag så. Fast nää fyfan vad jobbigt det kommer bli!
Nä men om man skulle ta och få något gjort nudå.


Presenter

Några presenter som jag fick av min syster!


Mascaran million lashes från L'oreal


Fransk manikyr


Vitt och svart nagellack från Depend!

Och lite fler nagelsaker och annat! Tack så mycket! :)


17 år

Nu är jag äntligen 17 på riktigt. Föddes klockan 8 på kvällen nämligen så! Har iallafall haft en jättefin födelsedag! Blev väckt med sång och presenter imorse! Tack så hemskt mycket! Och tack för alla gratulationer!

För övrigt är jag helt slut. Har spenderat min födelsedag i svettiga träningskläder ungefär! Haha låter mysigt. Men imorse på idrotten hade vi ett riktigt tufft boxercise pass. Nu är jag så jävla död i armarna! Och efter att jag hade slutat var jag och gymmade till Avancia. Och nu på kvällen var jag och dansade till avancia också. Död!
Men det var härligt. Så kan man äta tårta i helgen nomnomnom! Hehe.

Idag blev jag stolt ägare till detta:





Är så himla glad!

Men just nu är jag så himla trött så jag kommer däcka direkt när jag kommer i säng! Berättar mer vad jag fick senare eller imorgon!


19 Januari


Grattis till mig som idag fyller 17 år! :)


All Of The Lights

Underbar låt ♥




Nu väntar sängen

Snart ska jag krypa ner i sängen och försöka få lite sömn. Har varit rätt dåligt med det på sista tiden. Vet inte varför. Imorgon är det en stor dag! Kan ni tänka er att den här lilla skitungen fyller hela 17 år?!




Nytt

Jag döör jag är så jävla mätt. Maten var som sagt udda men god :)
Efter maten slet jag upp min tidiga födelsedagspresent till mig själv. Just det, mitt h&m paket som kom idag som ni säkert såg i förra inlägget. Lite saker till sommaren. Så nu sitter jag och längtar ihjäl mig tills jag får använda dem!


18 januari

Hej samtliga! Dagen skulle varit jobbig och lång men den gled förbi sådär snabbt och smärtfritt och var en väldigt rolig dag. Idag var 9rna från khs och hälsade på. När jag hade bild kom min syster in plus en hel drös med andra så då blev jag glad haha! Hon såg så söt ut :)
Ja och för övrigt så var väl lektionerna kul och matten blev lite extra flummig hehe. Det förekom ett litet utbrott.
Nämen hörnini ska gå och se om mamma behöver hjälp med maten. Haha vi har i princip ingenting hemma så mamma och jag blev lite extra kreativa och kom fram till att dagens middag får bli en korsning mellan plättar och pannkaka med glass och sylt.. Haha härligt!


Cp-dålig bildkvalitet men jaja glad är jag iallafall.


Today

Nu fick jag iväg biologin äntligen. Blä vill inte gärna få tillbaka den. Men japp resten av veckan är det party everyday! Kommer bli så jävla kul vecka! Fast jag är lite rädd på samma gång hehe :)
Men vem skulle inte vara det med mina påhittiga vänner! Haha ja dom har något lurt på gång eftersom jag fyller år.
Idag på matten blev det brandalarm igen. Handels...igen.


17 JANUARI

Hejsan! Hoppas allt är bra. För mig är det skitbra faktiskt! Färdig med biologin plus att jag har hittat min nya kärlek!♥ som jag älskar av hela mitt hjärta! och som höll mig vaken hela natten.. men ändå!
Haha det är en låt som jag snackar om ifall någon undrade. Men den är väl antagligen för ny ännu för den har inte kommit upp någonstans i bra kvalitet ännu. Men jag lovar att hålla utkik och lägga upp asap! I promise! För den är verkligen helt underbar.

Jo och jag är en liten mes för jag vågar inte skicka in biologin med räsla för att jag ska komma på något i efterhand. Ehehe ska nog ta mig i kragen och mejla iväg den nu.




@ lusses korridorer

Godmorgon på er! Sitter nu i datakorridoren och försöker fixa lite läxor. Jag känner att den här veckan kommer bli väldigt rolig men på samma gång väldigt jobbig eftersom provperioden börjar nästa vecka.
Har väldigt soft schema på måndagar så det är väldigt skönt med mjukstart på veckan.
Efter skolan ska jag till.. wait for it.. avancia! Vilken överraskning.. Men det ska bli roligt som fan!




Natti

Just nu sitter jag och kollar på solsidan och har ansiktsmask som inte luktade så gott. Så nu blir jag fräsch och redo för den kommande veckan! Så nu säger jag godnatt!


Såhär snygg är jag just nu! :)


You think you're cooler than me

Ni måste förlåta mig för att jag aldrig bloggar.. Men ärligt talat, vad ska man skriva om när man går i skola och alla dagar ser precis likadana ut? Jaja men jag skriver nu iallafall. Idag är det söndag och den har varit riktigt slö och lite småtråkig men samtidigt otroligt mysig och skön. Har suttit och gjort biologiuppgifterna, vilket faktiskt var ganska avslappnande! Sen annars har jag legat i sängen och lyssnat på the voice och kollat lite smått på massa repriser på tvn som alltid på söndagar. En helt vanlig skön söndag helt enkelt.

Och så måste jag tillägga att gårdagskvällen var riktigt trevlig! Hade ont i ansiktet efter allt skratt.


Bilden får representera gårdagen eftersom.. det var den enda bilden jag hade därifrån! :)


Lördag 15 januari

Hej på er! Idag är det lördag och 4 dagar kvar tills jag blir 17!




Gettin' over you




Taggad för dans senare!


FREEEDAG!

Tja! ÄNTLIGEN fredag! Dagen har varit sådär lagom äcklig och seg. Lång dag. Är frusen också. Satt och såg på film dom sista timmarna i allskönsro när olle mitt i allt sprättar upp sina stora fönster på vid gavel såhär i mitten av januari så det blev lite mysigt kyligt osv. Yes och så har jag haft vissa problem med att ta mig fram idag men det fixade sig. Jävla träningsvärk.

Nu har jag inget mer att skriva för tillfället. Usch vad tråkigt jag skriver nuförtiden!


I'm On a Boat

Längtar så till sommaren när jag hör den här i allafall! Typ den ultimata sommarlåten!

The Lonely Island ft. T-pain - I'm On A Boat


Trött

Jag vill sova. Jag dööör på riktigt! Tur att det är fredag imorgon.
Ja för idag har jag inte gjort så mycket vettigt. Eller gjorde en lång, seg och utmattande hörförståelse på engelskan. Och en rätt rolig labb på fysiken hehehe. Men slutade halv 2 så det var inte sådär jättejobbig dag iallafall. Så efter jag hade slutat hängde jag på handels och sen blev det avancia. Dock tog jag det relativt lugnt idag för jag kan knappt röra mig. Har sån jäkla träningsvärk så det är inte klokt. Så imorgon får jag bara vila och sen köra på lördag istället. Bokade bodyjam så då jävlar!
Förrästen så gjorde jag faktiskt några biologifrågor nu när jag kom hem också!


Ska duscha snabbt och sen lägga mig och läsa!


Onsdag 12 januari

Kan börja med att säga att just var jag med i finska nyheterna på en intervju om Pisa-provet som jag skrev i 8an. Usch vad fult det var! Haha. De kom till skolan idag och ville intervjua så jag ställde upp.
Hahaha vad pinsamt! Jaja men kan ju berätta lite om dagen.

Började 8 idag med dubbeltimme biologi. Väldigt skönt. Och efter det hade vi idrott, redskapsgymnastik idag. Det var riktigt roligt! Så matte och då kom tvn.. Och så slutade jag halv 2. Spenderade några timmar på avancia tills mamma slutade. Det var riktigt riktigt skönt! Hann med massor på två timmar så nu är jag helt slut.

Och förrästen kan jag tillägga att mitt telefonabonnemang har stängts ner.. igen. Trevligt värre alltså.


snacka om att jag bara letade fram någon bild i panik.


Afropowerdance

Inget funkar just nu. Jäkla internet bara error error bad gateway. Ja så är det men kom iallafall hem för en stund sen, har varit på afropowerdance med Milla och dansat och det var kul. Fast blev inte så trött men det var väl för att jag bara måsta koncentrera mig på att lära mig stegen. Skrattade iallafall lite åt mig själv.

Jag är lite trött nu. Har inte sovit ordentligt på två nätter. Det kan ju bero på att man gick och lade sig lite andra tider under jullovet men vad vet jag, det kanske borde ha fixat sig vid det här laget.

Nu ska jag gå och duscha och sen sova, så godnatt!


Träna

Ska alldeles just iväg till avancia. Idag blir det afropowerdance. Blir nog kul. Usch vilken dag. Trodde inte jag skulle överleva men fast jag var i min egen värld så räckte jag ändå tydligen upp handen och svarade på frågor.. och på biologin satt jag och tänkte på vad jag ska göra i sommar hela lektionen men tog ändå in allt vad läraren sa. Låter som några bra egenskaper att dra nytta av! Hehe.
Nu fortsätter jag här med tråkiga bildlösa inlägg. (Hatar inlägg utan bilder, finns det något tråkigare?) Men ni får stå ut för jag gör ju inget annat just nu än sitter i skolbänken om dagarna på dagarna (haha).
Jäjä vi hörs ikväll!


Monday

Alltså tja! Nu sitter jag i skolan igen back in business osv. Helt okej känns det väl ändå. Började måndagen kl. 10 med dubbeltimme matte och man kan väl inte få en bättre start på vårterminen!? Haha man måste ju bara älska våra mattetimmar med johnny! Nu är det håltimmar som gäller och sedan biologi som jag faktiskt ser fram emot. Jag vet att jag borde laga mig iväg till avancia idag men skitsamma har inga grejer med mig. Får köra extra hårt resten av veckan.
Nu sitter jag och längtar efter min födelsedag. Jag älskar att fylla år! 9 dagar kvar enligt mina beräkningar.
Nu ska jag fortsätta med det jag gör.. sitta och se iskall och cool ut typ. Som alltid.

Men vi hörs!


Sista dagen på jullovet

Ja imorgon börjar skolan igen. Usch vad jobbigt att komma tillbaka mitt i en period. Det känns verkligen jobbigt. Hur ska man kunna minnas allt från innan jullovet började. Jaja nu ska vi vara glada. Snart är det sommar.. ganska snart iallafall.. Men först får man vänta till sportlovet.

Var ju på bodyjam idag. Det var riktigt roligt! Kommer definitivt fara fler gånger.
Har inte orkat göra några läxor eller något men hoppas på att det fixar sig iallafall. Nästa helg får bli någon sorts extrem plugghelg typ. Måste börja plugga nu för provperioden närmar sig. Men måste komma in i skolarbetet först, nu är man ju helt slö och ur form typ. Har nästan glömt bort hur det är att gå i skolan haha!

Men vi hörs väl imorgon eller något. Så säger godnatt nu!


Godmorgon!

Kvällen igår var väldigt trevlig. Vi såg på Vampires suck och det var mycket roligare att kolla på den tillsammans med kompisarna. Haha fytusan vad vi garvade.



Klockan 1 ska jag och Milla på bodyjam. Det ska bli kul tror jag. Sen ska jag städa och fixa lite läxor och grejer. Inatt klockan 12 hade jag inget att göra så jag satte mig ned med biologin.. Gjorde 4 frågor.


Tom

Tjah! Idag är det lördag.. Fyfan endast en dag kvar på jullovet. Jaja idag var det meningen att jag skulle fara till avancia men när jag vaknade kunde jag knappt röra mig så jag skippade det. Var och handlade till stan istället.
Ska nu försöka plocka fram skolböckerna (NO!) och ikväll film med tjejorna.


Gårdagens tidsfördriv på paint. Blev inte helt nöjd men efter timmatal av arbete fick jag bestämma mig för att den var klar. Har bara använt pensel. Jaja det föreställer Tom Kaulitz. Hoppas det syns iallafall.


Fredag 7 januari

Hej på er! Idag var alltså jag och Milla på core på Avancia. Jag säger bara en sak: MJÖLKSYRA! Jessus ja efter det passet blir jag sängliggande i flera dagar. Mycket hjälpte ju till att jag redan hade en fruktansvärd träningsvärk innan. Jävlar vad ont jag har överallt! Men herregud vilken skön känsla :)
Det var iallafall riktigt roligt.

Nu ska jag se på Lets dance och senare kan jag visa vad jag har pysslat med hela dagen hehe.


Smärta

Oh fyfan, jag är uppe ännu. Klockan är 2 och jag  Plågas av mina stackars magmuskler. Varje gång jag lägger mig ner är det något jag har glömt och så är det ett helvete när man ska sätta sig upp, hehe. Men ändå skönt så vet man att man gjort något bra. Japp men idag då, får det bli, så ska jag på core med Milla vid 17 tiden. Säkert blir det mycket mage då. Jaja men nu måste jag nog verkligen gå och sova på riktigt.

GODNATT ALLIHOP!


Vampires suck

Har haft en lugn kväll framför tvn och kollat lite filmer. Bland annat såg jag Vampires suck. Den var rätt så rolig på vissa ställen så överlag var den helt okej. Borde gå och lägga mig nu, men jag är så inte trött så det kommer inte att funka. Men ska iallafall försöka stiga upp tidigt imorron.




Torsdag

Tjah människor! Ni får ursäkta att jag inte bloggat alls på hela dagen, men har varit borta hela dagen. Först var jag på avancia och det var sköööönt som vanligt. Efter det åkte vi och handlade till Sparhallen. Och när vi kom hem därifrån så duschade jag och sen åkte jag till pappa. Var typ aslängesen jag var där sist. Men var alltså där i några timmar och jag fick smörgås :)

Så nu sitter jag här och funderar på att lägga mig och titta på nån movie. Så ja idag är jag tråkig men ni får stå ut med det ;)

Hajdå!


Kvällen

Tjah! Kom just hem från Kattby. Gick både dit och hem i snöyran. Mysigt värre! Men har iallafall umgåtts med mina två underbara flickor. Vi hade lite kul i snön igen :)


Linnea och jag


Milla satt i lampan heheh


Linnea som smyger runt eller något


Milla gjorde kullerbytta nerför en snöhög







Haha ja herregud vad kul man kan ha i snön iallafall!


Hemma

Var till Avancia i 2 timmar idag. Det var så härligt och nu känner jag hur jag börjar få sådär behagligt ont överallt. Det känns bra! Ska laga mig dit imorgon igen.
Nu ikväll ska jag väl en sväng till Kattby tror jag och efter det ska jag lägga mig och se på film eller något. Aahh vad härligt!



Vi hörs senare


Snart iväg

Alltså jag har ingen aning om när bussarna går nuförtiden. Har bara tidtabell från 2010. Men hur olika kan det vara lixom? Så jag chansar och följer den gamla tabellen. Annars så skiter det sig.
Men om det fixar sig så finns jag på gymmet några timmar framöver.



Vi hörs!


Godmorgon!!

Wiho! Känner mig mycket bättre nu. Fast igårkväll när jag skulle sova var det två huliganer utanför mitt fönster och knackade, så jag tog en pratstund med dem, hehhe!
Ja men så imorse vaknade jag 7 och tänkte stiga upp. Men tackar gud att jag inte gjorde det för då skulle jag missat en helt underbar dröm. Hmhmm. Så jag somnade om och vaknade igen klockan 10.

Dagen idags planer ser mera lovande ut. Måste ur min har-inget-att-göra-depression. Ska till Avancia senare på dagen. Far dit med buss och blir antagligen där några timmar. Perfekt!

Och så har jag kollat på sommarkläder! Jag avlider på riktigt! Jag längtar verkligen till sommaren. Maahaha.



Btw så fyller jag år om exakt 2 veckor. Yeah!


Natti natti

Jag är seriös. Jag tänker gå och lägga mig nu.







Lite halväckliga vinterbilder. Sommar vill jag ha! ♥


No pain is forever

Vet ni vad?! ...Heheh tänkte skriva värsta arga inlägget, men jag kom av mig. Men nån/någon/några kan känna sig lite träffade iallafall annars är det ingen mening att jag skriver det här. You're so going down!! Helt klart. 
Nog om det. Jag vill vara 18 nu och ha körkort. Vad är det för idé med att va ledig och sitta inne och glo på en f*cking skärm hela dagarna. Som att man inte får nog med sånt när man går i skolan. Jävligt frustrerande!! (Egentligen vet jag inte varför jag är arg.)

Näe nu tänker jag gå och lägga mig väldigt tidigt och vakna tidigt och dra och göra något roligt. Och eftersom ingen vill va med så FINE!!! Jag gör det själv.

Jag är så arg så jag bara lipar. Men det är ingens fel så ta inte åt er. Eller jo lite kan du/ni/han/hon/den/det ta åt sej. Hehehehe... fast det var ju ingens fel kom ihåg det. Eller..?


Fast forward

Ännu en tråkig och slö dag. Usch hörnini. Sitter och ser på extramaterialet till Eclipse. Men det är just slut så sen vet jag inte vad jag ska göra. Sitter och försöker få ihop en ny header men det går inte så bra. Blir aldrig nöjd och tänker hela tiden om det finns något man kan göra bättre, så sitter och sparar massa kopior så jag kan göra lite olika alternativ.. Så gör jag alltid.

Alltså..


Snö

Nu har jag kommit hem från Kattby. Var med mina fina flickor Milla och Linnea ute i snön. Det är ju helt sjukt mycket snö ute! Skitkul ju!










Brutalt

Hej igen! Nu så sitter jag och väntar på att min mamma ska komma hem och maata meeeej!! Sen ska jag till Kattby i detta mysiga snöoväder. Ska bli roligt!
Näsoperationer ser ganska brutala ut när dom rycker och sliter och slår. Hehehe.


TRÅÅKIGT

Usch vad tråkigt jag har det. Jag har absolut ingenting att göra. Är sugen på att gå ut i snön eller något. Men inte ensam. Pinsamt ni vet. Om jag lägger mig i sängen och ser på film eller något så känns det som jag slösar bort dagen. Men vad ska jag annars göra?
Just nu ser jag på något värdelöst naturprogram om en skabbig räv som gräver upp fiskar ur marken.

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag längtar till sommaren.


4!!!

4 kolla ditt pm! 4
gör så hejdå
4 4

:)


Slö söndag

Usch vilken slö dag det har varit. Är fortfarande jävligt trött trots att jag sov hela dagen igår. Idag har jag legat i sängen i princip hela dagen. Fram mot kvällen blev jag desperat och ville fara och träna men kom på att Avancia bara hade öppet till 4 idag. Imorgon börjar alla jobba och jag blir ensam resten av veckan. Vad tusan ska man göra då?
Nu är det bara en vecka kvar på jullovet. Jag villl verkligen inte inte INTE tillbaka till skolan. Har så mycket grejer jag måste ta tag i då som jag borde börjat med för längesen. Och provperioden närmar sig med stormsteg. Kommer defenitivt bli den värsta hittills. Orkade inte koncentrera mig alls på skolan innan jullovet så kommer inte ihåg någonting nu känns det som.

Ja men nu börjar vårterminen och den brukar väl gå relativt snabbt tror jag. Man har ju ganska många lov då.

Kan inte fatta att det redan gått ett halvår i Lusse. Sick ju! Tiden går otroligt fort.


Lite lagom charmig och sliten bild.


Gott nytt år!

Har verkligen inga bra bilder på min kamera, som förövrigt suger, så har tagit bilder från andra istället.






Vi åkte in till stan och kollade på fyrverkerierna.







Orkar inte skriva så mycket för jag är fortfarande så jävla trött, fast jag har sovit typ hela dagen.
Men ja, riktigt roligt var det iallafall :)


1 Januari 2011

Godmorgon, eller vad ska man säga, har inte gått och lagt mig ännu. Hehe. Vilken galen natt det har varit iallafall! Så himla rolig! Nu har jag satt på lite skön sovmusik så nu är huset fullt med sovande människor. Gud vad skönt!







Klockan är nu 10 här och det verkar som det bara blir jag som dygnar i år, heheh!