Sista februari

Tja! Sitter hemma nu och lyssnar på septembers love CPR. Nice. Snart ska jag iväg på ett spinningpass med Milla. Bokade mig allra hastigast idag eftersom det hade blivit lediga platser.
När jag kommer hem måste jag skriva en cp läslogg. Har ingen aning hur man ska göra den. Men jaja jag får säkert ihop något.
Skolan idag var väl ganska soft. Kemin skrev vi bara. Engelskan likaså. På psykologin skrev vi också och såg på solsidan. Idag är sista dagen på februari! Imorgon är det vår!


Back to school...

Snart ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på tv. Nu känns det lite tomt och tyst här hemma efter att det bott massa kompisar här i flera dagar. Just for Milla och Linnea hem. Milla har varit i Vasa hela sportlovet så det var kul att träffa henne igen. Vi spelade wii och pratade mest.
Nu har jag lite ångest över alla jävla engelska ord vi har tills imorgon. Får verkligen inte in dem.. Skulle gärna ha haft ledigt minst en vecka till.


Blev en bild på Milla som jag råkade ta i misstag. :)


Maybelline

Fick hem lite foundation och puder från Åhlens i måndags. Mitt var nästan slut och de finns inte på Åland.



Som tur var fick jag en foundation borste på köpet. Min gamla såg nämligen ut såhär:


Beige

Jag lovade ju att jag skulle visa lite vad jag köpte i Stockholm i måndags, men det har ju varit full fart här dom senaste dagarna så jag har inte hunnit ta bild på allt. Men visar väl efterhand sen.


En lite over-size tröja från Gina Tricot.


Söndag 27.2

Hallå! Har varit sämst på att blogga dom senaste dagarna, men det var skönt med en paus. Imorgon börjar skolan igen och jag kan inte bestämma mig för om det är jobbigt eller bara skönt. Mest ska det nog bli skönt tror jag att få in lite rutiner igen. Det känns som jag har varit ledig i typ en månad.. Haha konstigt. Men kanske för att alla dagar sett så olika ut.

I torsdags kom Linnea och Kristoffer hit. Kristoffer har bott här sen dess och for hem för några timmar sen och Linnea åkte hem på fredagen. På fredagkvällen var vi till henne och spelade wii. Lördagen började med träning på avancia och på kvällen kom först Linnea hit och senare kom även Rebecka och hon stannade över natten.
För övrigt har det varit gossip girl-maraton här sen i torsdags.

Nu är det väl dags att ta tag i alla läxor igen och senare ska jag träffa Milla och Linnea :)




Jag kom av mig

Var ju tänkt att jag skulle städa men fastnade här framför istället.




Otroligt charmigt!


Torsdag

Tjenare! Är pigg och glad nu för imorse vid 11 åkte jag till avancia och svettades. Finns det någon bättre start på dagen? Idag/ikväll ska jag vara med finaste Linnea. Så nu ska jag städa mitt rum och sen kanske jag kan visa lite vad jag köpte i Stockholm i måndags, låter det bra? :)

Juste, om ni undrade vad som var i påsen från Klippupp så var det shampo och balsam från matrix biolage. Det lär ska vara bra, så jag ville ju testa. Använde det igår och håret blev helt underbart mjukt och fint av det!


Finally!

Hej på er! Min dag har varit bra. Tog mig till gymmet som jag tänkte och blev dötaggad när jag kom in genom dörren så jag skenade som fan på bandet tills jag började må illa och blev helt spyfärdig. Men när det gick över gick jag över till tyngre grejer. Jag började fundera på hur snabbt man blir svagare om man inte tränat musklerna på ett tag (i mitt fall typ bara 4 dagar..).

Jaja men annars har jag belönat mig eller mitt hår rättare sagt eftersom vi firar att det äntligen har bestämt sig för att börja växa igen! :) Efter två år!
Jag har alltid haft långt hår när jag var mindre, för mamma vägrade klippa det. Det växte som ogräs! Jag hade alltid långt, blont hår ända ner till rumpan. Jag hatade det. I femman gav mamma efter och jag gick till frisören och lät henne klippa det till axellängd. Mamma grät typ blod. Sen lät jag det väl vara och i mitten av 8an var det långt igen. På våren i 8an blev jag såklart rebellisk och färgade först håret brunt och sedan kolsvart plus gick omkring med feta lager eyeliner såklart. Haha. Till 9an ångrade jag mig dock och började den plågsamma processen mot mitt blonda hår igen. Det var rena tortyren jag höll på med mot mitt hår. Blekte det ett otal gånger. Försökte hålla längden in i det sista men till slut måsta frissan klippa det kort eftersom alla hårstrån var av på flertal ställen.
Vid det laget var mitt hår näst intill platinablont, inte riktigt men nästan, och då blev det dags för min mörka utväxt som måsta blekas hela tiden. Förra sommaren gav jag upp och färgade håret ljusbrunt. Innan hade jag tvättat håret nästan varje dag, men i somras drog jag ner på det till var tredje. Det var svårt men till slut gick det. Nu hålls det alltså renare längre.

Så efter all intensivvård har jag nu bara låtit det vara över hösten och vintern och det har nu börjat ge resultat!
Nu hoppas jag att jag kan få tillbaka samma fina kvalitet som förut. Dock inte samma färg eftersom min naturliga hårfärg inte längre verkar vara blont utan någon slags ljusbrun/mörkblond färg. Men jag gillar det!
Nu fick jag detta sagt!





Feathered wings








Rosella

Hittade några bilder från igår morse då vi satt på Rosella.






Smoothie

Jag fick för mig att jag ville ha en fräsch och supernyttig smoothie idag så jag lagade en på lite jordgubbar, blåbär och hallon. Så den blev riktigt fin och rosa och allt.


För övrig kan jag säga att den blev jätteäcklig! :)


Gokväll

Usch alltså dagen har varit lagom tråkig. Kan ju vara skönt det också ibland men jag höll verkligen på att dö av tråkighet idag. Vi var till stan och handlade en sväng och så fick jag för mig att städa garderoben, så jag plockade ut allt och.. såklart orkade jag ju inte plocka in allt igen.. så typiskt mig.

Nu sitter jag och funderar ut lite planer för morgondagen. Längtar sjukligt mycket till avancia så det blir antagligen där jag kommer befinna mig imorgon. Fick med mig lite nya träningskläder från stadium igår så då känner man sig ju lite extra peppad!
Och så har jag ju lovat min syster att komma dit någon timme imorgon också.


Någon ful bild från kryssningen som jag snodde från Krille, när jag sitter och skiter i hytt-fönstret.


Cross




Mellanmål





Perfekt som mellanmål med keso med cashewnötter, ananas, apelsin och papaya bitar i. Tror dessvärre att det inte finns att köpa på Åland, men det borde gå hur bra som helst att laga eget! Väldigt gott tycker jag som älskar keso! :)


Tisdag

Hej på er! Hoppas ni har det bra. Själv har jag antingen varit ute och flängt eller bara njutit av ledigheten. Blev ju bjuden på kryssning på lördagen av Kristoffer och hans familj. Det var jättetrevligt! Vi kom iland på söndagmorgonen och söndagen minns jag inte mycket av, då jag sov bort nästan hela dagen, haha.
Gårdagen spenderades i Stockholm med Linnea och Kristoffer och jag fick med mig massor med fina saker hem! Jag får visa allt lite senare. Nu ska vi äta middag. Wokade grönsaker och kyckling med nudlar! Mums!


10 timmar

Planerna ändrades ganska drastiskt såhär inför morgondagen. Fick just veta att jag ska få komma med Kristoffer på kryssning om 10 timmar! Holy.. Haha är lite lagom stressad just nu och kommer antagligen inte få sova något alls inatt. Haha men kul ska det bli :)

Nu blir det sängen, sen upp tidigt och duscha och packa snabbt snabbt snabbt!!


Bild från i somras

GODNATT!


Sportlov!

Är nu hemma och har det lite chill med sportlov! Så sjöööönt. Dagen har varit bra förutom att sista timmarna hissa gick så jäkla långsamt så jag trodde ärligt talat inte att jag skulle överleva.
Bilder från dagen:


Kristoffer ville ha en namnskylt på skåpet så medans han var i yrkes passade vi på att uppfylla hans önskning.




Sandra med lövöron


Jag på bibban


Krille


Frriiiday!

Wo! Sitter i datakorridoren och har håltimmar. Var till avancia vid 10 imorse efter svenskan. Det var grymt skönt. Känner att jag inte har tränat så mycket nu den här veckan men å andra sidan är det nog ganska bra så musklerna får återhämta sig någongång ibland.
Klockan 14 har jag sen två timmar hissa och sedan hem för.. wait for it.. SPORTLOV!! Fan vad jag har väntat på det alltså! Och annars då ikväll ska det väl också hända något kul tror jag men vet ej ännu vad. Imorgon ska jag umgås med min fina vän Linnea tror jag :)


Nu väntar sängen

Nu tänker jag krypa ner i sängen och fortsätta se på sveriges värsta bilförare. Jag sitter och asgarvar för mig själv. Det är ju så jäkla bra! Haha men imorgon är det fredag och jag har 4 håltimmar på rad. Jag funderar på om jag orkar gå till avancia då. Ja vi får se. Men nu godnatt!


Bild från tidigare idag. 1E på handen!


Treornas karonkabal

Nu på kvällen var vi en sväng till alandica och kollade på treornas karonkabal när de hade rosutdelning.


Emma var jättefin!












Ole!

Dagen har varit sick! Men väldigt roligt hade vi. Först när vi kom in i skolan kom vi in till en säkerhetskontroll på en flygplats som treorna byggt upp. När vi stod i "väntesalen" kom det mitt i allt massa terrorister in och skrek att vi måsta lägga oss ner på golvet och så sköt de med vattenpistoler och sprutade något som luktade sött på oss. De förde oss in i gympasalen och så berättade de vad de ville att vi skulle göra. Sen skulle man klassvis "resa" till olika länder (som var i klassrummen) där vi skulle samla poäng genom att utföra massa saker. Sjukt roliga saker man skulle göra också! Men vi lyckades få full poäng i alla länder så vi var i finalen mot 1C. Sedan i gympasalen skulle vi ha dansduell mot dem i de som dansade sexigast. Pinsamt att göra det inför hela lusse men ändå kul! Det blev ändå en andra plats för 1E.


Vi blev målade som spanjorer med mustasch och ögonbryn! Så sprang vi runt och skrek ole ole! Viva espana! Det vita på tröjan är mjöl. Hela skolan var fan täckt av mjöl!


Vi reste med Air Handels!


Kladdkaronka!

Nu är tortyren över! Haha nej det var så jäkla roligt! Jag kan skriva mer sen när jag kommer hem. Nu har jag en svenska timme och sen hål och sen en kemitimme. Sen hem! Imorgon har jag världens chilldag. Och sen sportlov!!!


Onsdag!

Godkväll! Dagen har varit fruktansvärt jobbig. Gick från 8 till 5 över 4 med full dag. Idrotten var på sjömans och infotimme om valen inför nästa år. Kill me. Sista timmen minns jag ingenting av haha. Men nu känns det lite bättre efter dansen.

Imorgon kommer jag gå till skolan med lite skräckblandad förtjusning. Kladdkaronka. Det betyder att treorna tar över skolan och hittar på massor med saker med oss andra. Haha man har ju hört lite berättelser om tidigare år och då blir man ju lite smått nervös. Vi har fått instruktioner om att komma svartklädda och ha med oss någon röd filt eller handduk eller något? Kläderna skulle vara sådana som fick bli förstörda. Nice! Det kommer blir riktigt spännande!

Nu ska jag duscha snabbt och kolla vad vi har för läxor, sen ska jag soooova och nu är det inte långt kvar till sportlovet!


It's so cold

Vad i helvete menas med denna kyla!? -25 var det när mamma och jag lämnade huset imorse.. DÖ. Men jag har lagt märke till hur det börjar ljusna alltmer på morgnarna. Det är fint. SÅ idag har jag väl ganska tråkig dag. Fast många håltimmar. Har fixat läxorna redan så nu är jag redo för dagen. Haha blä.
Längtar tills jag slutar. Ska typ och handla med mamma. Det är roligt tycker jag. Haha jag är trött och ikväll kommer house.

Så jäkla onödigt inlägg!


Alla hjärtans dag

Hoppas ni har haft en fina alla hjärtans dag idag! Jag brukar älska den här dagen varje år men jag vet inte riktigt vad som hände i år. Man märkte knappt av den alls känns det som och det tycker jag är väldigt tråkigt.
Inte ens i skolan uppmärksammades dagen. Jag menar i khs var det ju en väldigt stor grej med roliga program och grejer. Jag är lite besviken för det brukar vara en av mina favoritdagar.

Annars har dagen passerat rätt så normalt. Labbade i kemin och fick ut lite prov. Blev rätt nöjd.
Men nu känner jag att jag skulle behöva lite sportlov här! Fyra dagar kvar..




Många kramar till er på alla hjärtans dag!


Min söndag

Hej på er! Dagen har varit riktigt bra. Har varit hos Milla och efter en stund kom Linnea och efter ännu en stund kom Ellen och Kristoffer.




Idag var det soligt ute, men väldigt kallt.


Hehe Milla och jag såg på simpsons som vanligt.




Linnea kom. Vi kollade på gamla bilder på datorn och skrattade rejält åt vissa!

















Fytusan att det är skola imorgon. Men snart är det sportlov! Ska bli så jäkla roligt och skönt!


On my way out

Nu ska jag dra över till kattby för det är så tråkigt här hemma. Ska till Millas hus!


Vi höres!


Skön morgon

Vaknade vid halv 9 ungefär och sedan dess har jag nästan bara suttit här och försökt komma ikapp med alla inlägg. Och så har jag fått i mig en bra frukost. Det är så skönt att få äta frukost i lugn och ro. Vanligtvis brukar jag ju typ kasta i mig en smörgås medan jag klär på ytterkläderna på morgnarna eller så blir det att ta med i bilen. Det är så jobbigt.
Idag är jag ensam hemma och jag vet inte riktigt vad som ska hända, men jag har inte så stor lust med att sitta hemma. Kanske ska ta och plocka upp telefonen och höra mig för lite. Hehe.


Gårdagkvällen

Igår då var det vakna tidigt och sen till gymmet med min vän Milla. Vi var duktiga och var där två timmar och tro mig, det känns. Sen då hem snabbt och duscha osv och sedan fest @ krilles place. Eller ja vi åt middag, kollade på film och typ chillade. Det var trevligt!








Kisskatten igen








Denna kisskatt som är med på 89% av alla bilder.


Vi såg på film, men när jag tänker efter kom jag aldrig underfund med vad den hette.






Hahah kolla tvn!


Fredagen i bilder

Alltså kvällen började ju egentligen med lite skridskoåkning vid näfsby skolan med Sara, Milla, Ellen, Krille och Linnea, men jag har inga bilder därifrån eftersom min kamera gav upp pga kylan.. Men ja efteråt när Sara farit hem drog vi andra hem till mig as usual och kollade på lets dance och käkade chips.















Haha alla bilder ser ganska slöa ut. Men märk väl att dessa är tagna i början av kvällen. Allt jag har från resten av kvällen är dock bara ett x antal blåmärken och en comhem låt på hjärnan! Nice!


Jag lever!

Har haft fullt upp dom senaste dagarna son har bestått av sena kvällar med trevliga människor och träning på avancia med Milla. Så nu såhär på söndagsmorgon kan jag ju uppdatera er med lite bilder.
Tar dem i skilda inlägg. Så här får ni bara en bild på en viss kisskatt som var med under lördagen. Den var ganska tyst, men den var där.


Datakorridoren

Tja! Har haft två timmar svenska nu på morgonen och nu har jag 4 håltimmar framför mig! Känns ganska fint. Blir gymmet några timmar och sedan tillbaka för lite hissa. Yes och idag är det snöstorm och hur mycket snö som helst på markerna. Nu får vi bara si hur det blir med kvällens planer.
Sjukt skönt att det är fredag!


Avslappnad

Kom hem för ett tag sen från poweryogan. Det var ju som sagt första gången så kände mig lite skeptisk när vi skulle börja. Men nu känner jag mig mer avslappnad än någonsin! Typ ända längst in i hela mig. Cpkonstig förklaring men det känns bra. Nu ska jag kanske spela lite wii och sedan se om tvn funkar. Sen ska jag sova och ladda upp för morgondagen. Freeeedag!


Poweryoga next

Snart ska jag iväg med Milla på poweryoga. Har inte testat det förut så vi får se hur det är.


Ja ful bild för jag fick blixten i ögonen men jag hinner inte ta några nya..


Nu måste vi dra

Förlåt förlåt förlåt. Jag är usel på att blogga just nu, men jag lovar er, det händer verkligen ingenting som är särskilt värt att skriva ner. Idag hade vi periodbyte. Väldigt trevligt. Hade psy2an på morgonen, sedan en jäkligt rolig idrottstimme och sedan skulle vi ha haft engelska men till allas stora lycka var läraren sjuk så det blev några håltimmar istället. Hade info om kursval inför 2an. Känns nog bra det. Och sista timmarna kemi och det var ganska skönt. Vi är en liten grupp med endast fyra tjejer. Men verkar bli en rätt intressant kurs.

Nu ska jag iväg. Vi ska hämta Milla och sen iväg på bodyjam! Hejdå sköt om er!


Tisdag

Woho kan meddela att provperioden nu äntligen är över! Och ursäkta för dålig uppdatering men det har inte hänt så mycket. Idag skrev jag ju först engelska provet och sedan var det samling. Efter det gick jag till Avancia en timme och hann sedan med 5 över 3ans buss. Skönt. Imorgon går jag från 8-4 med full dag, men torsdag och fredag har jag ganska chill tider.

Nu ska jag se på house och sedan sova riktigt ordentligt och njuta av friheten ett tag.
Godnatt!


Måndag 7 februari

Hej på er! Nu är det endast ett prov kvar denna period. Matten vet jag inte hur den gick. Fick iallafall veta att jag fick 8 i fysik och 9 i bild! Fytusan vad glad jag är! Annars är allt sjukt bra. När den här provperioden är över ska jag bara ta det lugnt! Det ska bli så skönt. Känns som den har hållit på i en månad minst.
Men usch jag har inget att skriva om.


I helgen vill jag göra något roligt!


Genau wie wir

Usch vad söndagar är tråkiga och jobbiga och inte minst brutala. Man måste ställa sig öga mot öga med veckan som kommer. Två prov plus periodbyte. Mm mysigt. Men gud vad jag längtar till tisdag efter 12. Då är alla mina prov för den här perioden över. Sen har jag bara två provperioder kvar innan sommaren. Känns ganska bra. Kommande period är förrästen inte så farlig. Ganska skön faktiskt.

Men imorgon har jag matteprov. Har inte övat så mycket på det utan tänker mest koncentrera mig på engelskan som jag vet att jag kan få hyffsat bra i. Matten kan bara gå och dö för jag minns ingenting från innan jullovet och jag fattar ändå ingenting av någonting så.

 Och så är det äckligt i mitt rum och jag känner att jag kanske borde göra något åt det. Kanske.


Lördagkvällen

Nu har alla åkt hem och jag ska krypa i säng alldeles just när jag har städat lite. Men har haft en rolig kväll iallafall!








Milla flätade mitt hår!


Vi såg på melodifestivalen




Vid halv 12 dök Linnea upp!


Crazy Saturday

Är nu hemma igen och kom just ur duschen. Har varit på avancia på Crazy Saturday och det var verkligen galet roligt! Svettades rejält. Var alltså 90 min (lite mer) bodystep, bodypump och bodyjam! Hoppas de har det någon gång igen!

Snart kommer lite folk hit som vanligt! Alla bor typ här på helgerna verkar det som haha! :) Det är trevligt.


En bild


Hittade endast en bra bild från kvällen. Resten var så jäkla suddiga. Men hade lite tur när jag kikade in på avancias sida och såg att det fanns en enda plats ledig på morgondagens pass Crazy Saturday som är 90 min långt. Det består av 30 min bodystep, 30 min bodypump och till slut min favorit 30 min bodyjam! Ska dit med Milla och jag tycker det verkar riktigt roligt! Så nu sov så man är pigg tills dess!

Godnatt!


Kotipizza

Efter skolan gick jag med Milla, Ellen och Kristoffer och åt till kotipizza. Har varit så jäkla sugen på pizza hela veckan!








Hände en lite kul grej vid ett övergångsställe.. Hehe.

Sen åkte vi alla hem till mig och resten av kvällen spenderades här med Lets dance mm! Trevligt!


Fredagen

Hade finskaprov imorse och det kändes inte så bra men men. Annars hade jag matte och biologiutvärdering. Fick 7a så det var helt okej. Yes men lite bilder från dagen då!










Hey Baby (Drop It To The Floor)


Rädda mig

Åh vad klockan ska gå långsamt idag då.. Kan inte förstå att jag längtar till skolan imorgon. Jag skiter i att vi har prov, bara jag får komma ut bland folk igen. Ni kanske förstår hur tråkigt jag har haft idag.
Allt som allt har jag pluggat på finska prov ca. en halv timme sammanlagt. Pratade med mamma om att jag känner att jag aldrig övar något mycket på proven, när man hör andra som bara: jag övade typ 8 timmar på provet!! då får jag bara ångest och känner att jag nog övat för lite. Men jag klarar ju mig bra utan massa pluggande så mamma tycker inta jag ska oroa mig. Hon är så fin!

Imorgon är det ju fredag också. Då brukar det ju hända roliga saker. Och sen helg och då är man ledig igen. Men känner verkligen att jag inte vill sitta hemma och uggla då. Vi får se helt enkelt!

Juste! Ska skriva provet med Millas grupp imorgon heheehe!


Lite sommar skulle sitta fint

Det känns ganska bra att tänka att man lagt 3 av 5 perioder bakom sig detta skolår. Alltså mer än hälften, och med tanke på hur snabbt det gick så borde man ju knappt hinna blinka innan resten är förbi. Fast när jag kollar ut inser jag hur fel jag har.






Lite somrigt från h&m.


Suomen kieli

Alltså jag har så tråkigt så jag avlider snart! Fy tusan vilken äckligt slö dag. Och jäkla tråkigt väder det ska vara då. Igår var det ju så fint och soligt. Ja men min dag har bestått av finska och gossip girl. Har suttit och kollat på första skivan av 3 säsongen hela dagen om igen för jag orkar inte byta skiva. Samma skiva som jag kollade på för några dagar sen. Den var färdigt i datorn så det passade bra tyckte jag.





Vaknade vid 8 imorse av en jäkla mardröm om att jag råkade skära av hela handen på kökskniven och sen blev min syster och jag jagade av nåt freak i skogen och det var sådär att vi sprang och sprang men vi kom aldrig framåt! Usch vad hemskt!


Godnatt

Nu tänker jag gå och lägga mig för att orka upp och plugga imorgon. Finska..Usch.. Men snart är det helg.
Imorgon är jag ledig pga att finska och fysik lärarna är borta.


Dagens smink typ

Hade inget annat intressant att skriva. Japp men lite sparsamt med smink idag när jag bara var hemma och på gymmet. Och också för att det börjar ta slut och det känns lite nervöst eftersom nästan inget av de produkterna jag använder finns att köpa på den här isolerade ön. Ska till Stockholm på sportlovet men enligt mina beräkningar så är det ännu ett tag dit. Shitt.


Matchade förrästen min outfit med ett ursnyggt muminplåster!


Dance or die

Har nu varit och dansat och jäklar vad kul det var! Blir ju bara roligare och roligare när man lär sig stegen bättre.
Jaja ska ta en snabb dusch och sen kolla vad som kommer på tvn. Imorgon ska jag plugga finska!


Charmig bild på mig och söta Linnea som jag hittade i gamla kameran..


Sjööönt

Kom just hem från staden. Var på avancia ett tag och det blev mest styrka. Nu känner jag mig typ lite småsömnig eller något. Kastade i mig en jäkla kycklingsallad och ska snart iväg igen. Då blir det dans! Känns som ett tag sen men gud så kul det är! :)


Ledig

Så jäkla skönt att få sova ut och ta igen sig lite! Har jag sagt att jag bara älskar provperioder! Har kört lite mariokart och just dance 2. Härligt! Helt galet vad svettig man blir! Funderar på att ta bussen in till stan vid halv 2 kanske. Så kanske en sväng till avancia och sen kolla lite butiker. Är sugen på att köpa något snyggt.






Knockout


Nu


You do your crime

Jessus vad trött jag blev nu. Har inte sovit riktigt ordentligt på några nätter nu så det är inte så konstigt.
Men ikväll börjar House igen! Fan vad jag har väntat! :)
Har även sjukt ont i magmusklerna. Men det känns riktigt skööönt!


1 Februari

Sitter och drogar Lil Wayne och funderar på vad jag ska hitta på imorgon. Dagen idag har väl annars flytit på fast ganska långsamt men endå. Fixade muntliga finskaprovet riktigt bra! Skönt att det är över nu iallafall. Var typ det jag var mest nervös över på hela provperioden hehe!
Vi var på promenad på bildkonsten efter en lång seg föreläsning om arkitektur. Vi gick till mariepark och skrev i en gästbok och sen gick vi tillbaka till skolan.. Haha! Sen övertalade Milla och Kristoffer mig att ta 5 över 3ans buss hem så det blev inget avancia idag. Ska träna som en dåre nu när jag är ledig!


Såhär såg jag ut idag.


Let it rock



Så jäkla grym!


Tisdag!

Hallå! Nu sitter jag i datakorridoren och väntar på att lektionen ska börja. Vi ska typ ut och gå med olle eller nåt och kolla på arkitektur. Jaja har hängt i handels annars hela morgonen. Och åt frukost ibilen.. igen.
Idag har jag finska muntligtprov och jag vill inte. Minns inte ens vilken tid det var men det kan jag ta reda på. Vet därför inte heller vilken tid jag slutar. Men ska nog till Avancia då tror jag.
Imorgon är jag ledig och på torsdag. Känns riktigt bra det! Fast vet inte riktigt vad jag ska hitta på då. Skulle helst inte vilja bli sittandes inne.

Jo det var i stort allt jag hade att säga just nu. Vi hörs!