Saknar min gamla cam

Förut tog jag ju ofta bilder med cammen. Själva datorn sög ju som jag hade förut men min web cam var hur bra som helst. Nu kan jag inte påstå att den här datorn har särskilt bra webcam..


bilden är till och med redigerad


Lost in city lights







Faktiskt tagna med min lilla skitkamera.


Söndag kvällen

Ikväll igen då så var jag i Kattby med Milla och Linnea. Vi hängde väl på katarinan och mest pratade och fotade lite. Dom flesta bilderna var väl inte helt seriösa men några kan jag lägga upp.






Always I wanna be with you

Jag kom på att jag inte har varit särskilt aktiv på bloggen nu fastän jag fått min dator. Så jag ska berätta lite om helgen. I fredags åkte jag till pappa och på lördagmorgon åkte jag hem igen.. så blir det alltid. Men men på lördagen kom min farbror hit och fixade massor med datorn. Så nu funkar allt. Sen kom Milla hit och tack vare henne blev man beroende av ett facebook spel. Så på kvällen åkte jag till Milla och Linnea kom även dit. Vi var ute och kollade lite på en film på tvn. Det var trevligt.
Nu har vi ju ställt om till vintertid. En timme längre helg! Den timmen måste man ta vara på, eller vad säger ni?
Ja och imorgon ska vi segla med Linden. Alla ettor i lusse ska göra det så. Men som tur är åker vi med Millas klass!



Jag blev lite smått nervös när jag loggade in och såg att Milla ledde över mig. Men nu är allt som det ska igen :)


Ny dator!

Nu har jag äntligen vari och köpt en ny dator. Jag är jättenöjd. Fast den går inte att koppla upp på internet hos mamma så jag är hos pappa. Orsaken är att vi inte kan koden hos mamma för att komma in på internet...
Så kvällen och natten kommer spenderas här framför :)
Vi lär ju höras mer idag!


Det kommer inte att funka

Jag måste ha en dator nu! Nu sitter jag i skolan på en. Jag slutade för ca. en timme sen. Bussen går om en halvtimme. Var ner på stan och köpte en maskara. Ja men tillbaka till ämnet. SÅ jag har kompromissat lite med mamma. Om en ny dator alltså. Jag sa att jag kan ju betala hälften. Så frågade hon hur mycket jag var beredd att betala. Jag sa 500 € så detta kan bli riktigt bra om jag får säga det själv. Men nu ska man bara hitta en dator också. Jag skulle kunna behöva hjälp. (Den måste vara köpt på Åland eftersom mamma inte vill åka till typ sverige för att laga den när den går sönder) Fatta att jag skriver NÄR inte OM den går sönder.
Vi har aldrig haft en enda dator som inte har fått något fel eller gått sönder. Så hoppas ni förstår mina tvivel.

Idag skrev vi svenska uppsats. Jag vet inte riktigt men det var nog lite lättare än jag trodde. Skrev den på två timmar och lämnade in den. Men jag hann inte riktigt kontrollera om allt var rätt och lät bra....
Näej vet ni vad. Om man kanske skulle ta och bege sig hemåt.


Man måste ju passa på

Jag tror jag måste åka till sjukhuset och sy ihop min jävla läpp en gång för alla! Den har varit sönder i typ tre år... Och den bara blöder hela tiden. Jag har alltså ett jack i läppen som jag fick på gymnastiken i sjuan.
Det gör ont och är jobbigt och spricker upp hela tiden.. Egentligen skulle det nog ha måsta sytts redan då jag fic det, men nu börjar det bli duktigt irriterande!

Snart ska vi ha idrott. Vi ska skrinna i islandia. Ja sen efter det slutar jag. Jag slutar halv 2 men bussen hem går först fem i tre. Jag är lite ledsen. Nej jag är glad.


Mitt liv är bra

Hej på er allt är bra med mig ska ni veta utom att min dator dog pga virus igår.. Så jag hoppas ni har förståelse för att jag inte kommer blogga så mycket framöver. Men ni kanske inte bryr er men ändå. Jag måste bara få säga hur otroligt bra min engelska muntliga presentation gick haha! Jag är rätt så nöjd.
Nu ska jag gå och äta. Ha det bra!


Födelsedagsbarn!



Grattis världens finaste Ellen på din 16-års dag! Hoppas du får en underbar födelsedag! :D


08:31

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott. Det har inte jag. Jag hör lite avlägset hur Oskar Linnros spelas någonstans i byggnaden. Idag har jag sån jäkla chill dag i skolan så det är inte ens värt att vara här känns det som. Men jodå jag gillar att vara här. Jag har drömt så grymt sjuka drömmar de tre senaste nätterna och jag kommer ihåg alla i minsta detalj.. Men dom gör så jag inte får sova ordentligt!
Om en vecka är det november. Om en vecka sitter man någonstans på sjön och fryser!


Söndagen

Nu är helgen slut igen.. Längtar redan till nästa. Nä men veckan kommer nog inte bli så himla jobbig. Är varken nervös för den muntliga presentationen på engelskan eller uppsatsen i svenskan. Imorgon blir det ganska slapp dag. Det enda riktiga ämnet vi har är franska och då ska vi se på film. Har även massor med håltimmar.
Men dagen idag har spenderats hos pappa med min syster. Vi bakade chokladkaka. Mums! Jag är inte där så jätteofta. Men det var roligt.

Nu tänker jag gå och lägga mig i sängen och kanske kolla på film eller något.
Vi hörs mer imorgon! Godnatt!


Sova

Nu tänker jag gå och lägga mig. Ska kolla om tvn funkar, annars tänker jag läsa en stund. Måste ju läsa Huckelberry Finns äventyr så att man kommer någonvart någongång. Såg just på filmen Juno för den gick på 4an. Den var riktigt bra! :)


Lördagsmys

Nu har jag suttit här med mitt underbara spotify en stund. Nu ska jag dra iväg till vardagsrummet och se på film eftersom min egen tv har gett upp för stunden. Ha en fin lördagkväll allihop!


Världens finaste

Kvällen spenderades i Kattby med mina fina bästa vänner Milla och Linnea. Vi gick mest runt och pratade. Det var ganska mörkt och kallt ute.




Lördag morgon

Godmorgon! Skönt med lördag eller hur? Om en liten stund ska jag följa med mami och syster till staden, så fort vinterdäcken är på plats! Det kom faktiskt rätt så mycket snö igår. Och nu har det frysit på under natten och jag vill inte åka ner i långträsk, så det är bäst att ha vinterdäck! Nu ropar mamma på mig att vi ska åka. Så vi hörs sen, hejdå!


Dear John

Vi såg alltså två filmer. Först såg vi the Runaways. Den var helt okej.


Efter den såg vi Dear John. Jättebra!


Sen hade vi också hyrt the Last Song. Men den hann vi inte se.


Filmkväll

Ja idag var vi ju till stan och åt middag på Manneechai eftersom Rebecka ju har kommit till Åland för hon har höstlov just nu. Efter det var vi och hyrde film och köpte godis. För efteråt kom Milla, Ellen och Linnea till mig och kollade på film. Vi hyrde 3 filmer till priset av 2 men hann bara se 2 av dom, haha.




Godiset tog slut, men som tur var så hittade jag lite utgånget från kiosken.


Superfina Linnea!


Sen åkte Ellen hem men vi tre fortsatte kolla på film.

Riktigt trevlig kväll :)


Bilder

Haha jag har varit så otroligt dåligt med bilder på senaste tiden. Men jag har väl inte så intressanta bilder att lägga upp. Borde börja ta mer bilder i skolan kanske. För det kanske är roligt att se.


Se vem jag hittade i en soffa igår.






Haha jaa och imorgon är det fredag och ärligt talat så vet jag inte alls vad som ska hända då efter skolan. Det får man väl bara vänta och se. Går till 15.40. Och sen är jag inte säker på vad som riktigt skulle hända.
Nämen vet ni vad. Nu tänker jag krypa ner i sängen och läsa ur boken Huckleberry Finns äventyr som jag har i uppgift att läsa i svenskan.

Godnatt på er!




Dålig uppdatering

Hej på er! Förlåt om det har varit dålig uppdatering typ igår och sådär, men jag var tvungen att läsa på engelskan. Idag hade vi förhör på oregelbundna verb. Jag vet aldrig hur sådant går, så jag får vänta och se.
Kanske är det så att ni tycker att jag har verkat deppig på sista tiden. Och ja det har jag varit. Men nu känner jag att jag aldrig har mått bättre! Konstigt va? Det var igår som det gick upp för mig. :)

Jag slutade halv 2 idag. Men sitter fortfarande i skolan. Bussen går först om en halvtimme.
Nu på mellanmålsrasten hade vårdarna någon liten föreställning... hrm.. haha lite kul var det :)

Jag skriver sen när jag kommer hem. Jag lovar!


Datakorridoren

Nu har jag håltimme. Har haft dubbeltimme franska. Men nu har jag inga timmar kvar utom idrott. Vi ska orientera. Ska väl bli ganska kul. Sen har vi infotimme. Sen ska jag hem! :) Skönt att man slutar tidigt både tisdag, onsdag och torsdag. Men imorgon har vi förhör i engelskan på oregelbundna verb. Jag fattar inte. Om det är något jag har haft svårt med i engelskan under åren så är det just oregelbundna verb. Det går inte in helt enkelt.
På franskan kollade vi på vykort. Och så snackade vi franska och skrev dictée..

Ja det var väl i stort sett allt för mig. Ikväll ska jag göra läxor och sova för man har inget annat liv längre.
Hejdå!


Det är borta

Angående det deprimerande inlägget jag hade lagt upp så tog jag bort det. Det var så tråkigt och deprimerande men jag skrev det för min egen skull. Men ni ska inte behöva höra på när jag sitter och mår dåligt för mig själv. (Fast bloggen har jag bara för min egen skull. Upp till er om ni vill läsa)

Jag vet inte vad jag ska göra just nu. Vad jag ska välja.


Bill Gates

Hej på er! Just nu har vi engelska och sitter i Bill Gates. Vi har skrivit uppsats i engelskan och nu är det meningen att vi ska hålla på med ett program som heter attack your grammar. (Enligt Ellen heter det attack your grandma...) Jaaa. Sen har vi antingen psykologi eller svenska hehe. Vi slutar kvart före 3 idag. Skönt!
Imorgon har jag en ganska lugn dag. Så ikväll tänker jag bara ta det lugnt. Oh sooova!
För jag sov nästan ingenting inatt. Men bara jag själv vet varför. Så på  samhällan imorse satt jag hela tiden och kom på mig själv med att sitta och blunda eller halvligga på bänken..

Det var väl allt för mig. Hejdå!


Back to school

Godmorgon på er! Nu sitter jag i skolan. Jag längtar till jullovet...





Jag kom förrästen att tänka på vad glad jag är att jag var tvungen att ha tandställning förut. Jag fick den i sexan. Jag är glad att jag fick den så tidigt. Förut var jag inte alls nöjd med mina tänder och jag tyckte inte om att visa dem när jag log. Men nu är jag jättenöjd med dem.
Innan jag fick tandställningen måste jag dra ut 4 tänder. Men det var lika bra det.
Haha jag saknar inte tiden då jag måsta springa hos tandläkaren typ en gång i månaden.
Jag har haft tandställning två gånger. Först där bak, så den inte syntes och sedan räls framme både uppe och nere. Och så hade jag gummisnoddar mellan dem. Usch vad jobbigt.
Nu har jag bara en "plåtbit" bakom framtänderna, så att de inte ska flytta på sig. Den skulle jag ha i 5 år efter att jag fick bort tandställningen.


Darkblue

Känns inte särskilt jobbigt att komma tillbaka till skolan nu efter höstlovet. Har bara franska och lärandestrategi imorgon. Och franska har jag först vid 3 så jag har gott om tid, massor med håltimmar, att göra franska läxan på. Så slipper tänka på läxor just nu.
Idag slog det mig förrästen att det inte alls är särskilt mycket kvar av oktober! Herregud vad tiden går snabbt! Jag längtar så tills vintern kommer på riktigt. Haha det kanske låter konstigt för er men vintern är nog min favorit årstid. Det har jag tyckt sen jag var liten. Men jag är väl lite av ett vinterbarn när jag föddes i januari mitt i snöstormen. Haha. Och så älskar jag när det bara blir mörkare och kallare för varje dag som går.
Jäklar vad jag måste låta som en tragisk människa som bara gillar mörker och kyla. Men jag lovar er att jag även gillar sommaren extremt mycket, men det är något särskilt med vintern.

På tal om något helt annat så träffade vi min kusin Marina i Stockholm! Det var lite läskigt mitt på Åhlens bara. Hon bor i Pargas i södra Finland. Så det var lite roligt.

Jag målade just naglarna efter att jag kom ur duschen. Fick bli mörkblå.




Nagellacket är från depend.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en stund och sedan sova!
Godnatt!


Lite av det jag köpte

Bilder på några saker av det jag köpte i Stockholm igår då.


Jättemysig jacka till vintern för 500 kr på H&M


leggings


Kofta

Sedan köpte jag också stövlar, uggs och lite nya träningskläder. Jag köpte mest bara nödvändiga saker så som jacka och stövlar och sånt så det blev inte så mycket andra kläder. Men då har man ju en orsak att åka snart igen :)


Embers

Tänkte lägga upp en låt som jag gillar. Det här är inte riktigt orginalet men ganska nära. Men längst ner i inlägget finns en länk till orginalet på spotify.

Just Jack - Embers

                          








Just Jack - Embers  på Spotify

Hemma från Stockholm

Jaha då var man hemma då. Jag är så jäkla trött så jag ska inte skriva något längre inlägg.


Lite läsning orkar man ju såklart med innan man somnar!
Visar allt annat jag köpte imorgon sen.

Godnatt!


Bara så ni vet

så funkar inte mitt nya msn heller. Så jag måste vänta tills jag får en ny dator och hoppas det blir bättre då.
Så nu hittar ni mig på facebook chatten... hmm.

Idag färgade jag håret och imorgon åker jag till Stockholm och shoppar! Mamma var snäll och sa att hon betalar det jag vill ha så jag  slipper ta med pengar. Vad glad jag är! :D


Snöstorm!!

Tusans satan vad det snöar ute!



Bild tagen från mitt fönster. Kanske inte syns så bra men det där vita är snö!


Idag är det fredag

Hej på er! Idag har jag haft lite skönt. Har lagt ansiktsmask och sånt. Skönt. Jag har så jäkla tråkigt.
Men men om någon timme tänker jag lämna Hammarland för ett tag. Jag tänker göra något som jag lovat mig själv att INTE göra... damn.

Så vi hörs väl någongång


Vad hände här då?



I don't get it


Det blåser

Har haft lite mer tur än vissa andra och fått ha strömmen hela dagen, men nu börjar man frukta det värsta när det blinkar så otäckt i alla lampor... Har lagat te och sitter och myser för mig själv.
Jag måste bara säga att jag tycker jäkligt synd om de stackars jävlarna som sitter på rosella och eckerö linjen och tackar gud att jag slapp det idag. Hoppas på att det lugnar ner sig till på lördag bara.
Tänk att färjorna ens går. Personalen hade tydligen varnat för en av de värsta resorna hittills...
När man tänker på hur mycket det stormar på land så kan det inte vara särskilt roligt ute på havet.
Nä jag tror jag ska kolla på någon film nu om jag hittar något bra.
Skulle vara mysigt med några meter snö nu också. Haha. Minns förra vintern såg det ut såhär..


Jag gillar faktiskt storm och snö och faktiskt också regn inom rimliga gränser vill säga.


Höststorm

Herrigud vad det blåser ute! Man tror ju att hela huset ska blåsa bort. Och så ha det regnat, haglat och snöat om vartannat.. Efter det här finns det nog inga löv kvar på träden.


Jag förstår mig inte på mitt hår. När jag var mindre var det helt spikrakt och om man lockade det så tog det bara några minuter innan det var rakt igen. Nu mera är det precis tvärtom... Det lockar sig som jag vet inte vad.


Msn

Hej på er! Idag kom min syster hit och hälsade på. Hon har inte varit hem på flera månader.
Men hon var bara här en liten stund.

Jag har ny msn bara så ni vet eftersom min gamla inte funkar längre, så om ni vill ha min nya får ni fråga.


Godmorgon

Jaha vaknade av att det spöregnar. Så trevligt. Men känner på mig att den här dagen kommer bli jättetråkig.
Jag är ensam och jag kommer ingenstans. Och så drömde jag en väldigt konstig dröm inatt.
Nu tänker jag gå och duscha. Vad ska ni göra idag?


Godnatt på er!

Nu vart jag trött så jag tänker gå och lägga mig. Imorgon ska jag sova länge! Jag vet inte vad jag ska hitta på då. Vi får väl se. Sov gott nu alla så hörs vi i morgon!


Gammal bild, men jag tyckte den var lite häftig.


I could die now and rebirth



Ny design

Det beror nog mest på att jag inte hade något annat att göra, för min msn funkar inte. Jag är arg.
Men det är så himla skönt att man slipper göra läxor!

Hmm.. onödigt inlägg, men jag har inte så mycket mer att säga.


Nu tar jag höstlov!

Sitter i skolan fortfarande, bussen går först om ca. 20 minuter. Men har slutat och det är hur skönt som helst! Nu är man ledig i fyra dagar. Vi hade idrott och vi hade boboll och lacrosse. Sen hade vi en kort infotimme.
Jag blir galen på bussarna när dom går så sällan!! :(

Vi hörs senare. Om min dator där hemma funkar vill säga..


international suit up day

Hej! Idag är det international suit up day. Så jättemånga här i skolan har klätt upp sig i fina klänningar och kostym. Det kommer ursprungligen från tv-serien How I met your mother.
Det var några på franskan som var uppklädda och vår franska lärare trodde att det var för att dom äntligen hade fått upp några gruvarbetare ur den där gruvan i Chile... Dom nickade och sa att det stämde.. Hahah.
Nu ska Ellen iväg på ackerpunktur. Så hon tänker lämna mig ensam här och ha håltimme för mig själv...
Loooonleeyy..

Höhöhö imorron är det lov.


HJÄÄÄÄÄLP!!!

Okej idag har varit en grymt jobbig dag i skolan.. Massa olika timmar. Men jaja en dag kvar, sen höstlov :)
Nu på kvällen var jag i Kattby. Jag var ut och gick med Milla, Linnea och Salle. Vi gick ganska långt. Så gick vi på en skogsväg som var lite läskig. Vi gick och pratade helt lugnt. Så mitt i allt så tittar Linnea bakåt och ropar: HJÄÄLP!!! och så hoppar hon till kanten av vägen. Och jag hör lixom bara ett ljud bakom oss. Men Milla och jag blir också rädda och springer till vägkanten. Så kollar vi bak och så är det bara en unge på cykel med rånarluva på sig... Haha! Linnea hade bara sett snabbt så det såg ut som någon riktig rånare/mördare. Så hon var säker på att vi skulle dö. Hon blev skiträdd och Milla och jag börjar asgarva!! Haha stackars unge.. den måste ha trott att vi var helt jävla störda! Haha men det vart jättekul.
Men vi gick som sagt ganska långt och sen gick Milla och jag till Katarinan när vi hade lämnat av Linnea hos henne.

Och just det, idag snöade det lite! Det är 12 oktober..


Hihi en gammal bild på Linnea, Milla och mig :)


Rosa bandet



Passade på att köpa rosa bandet idag.

Tyvärr har jag fått uppleva cancer då min pappa har haft det. För inte så längesen fick min farbror reda på att han har cancer. Även flera nära och kära har drabbats av den här grymma sjukdomen.
Det är hemskt när en familjemedlem drabbas. Det tar även väldigt hårt på resten av familjen.


Dagens låt




What to do?





Ni märker hur tråkigt jag har










Sitter i skolan

Ny vecka! Och vi går bara tre dagar, för sen är det höstlov. Så jäkla skönt.
Jag ska till Stockholm på lördag, annars ska jag inte göra så mycket mer. Vad ska ni göra?












Duktig som jag är

Imorse tänkte jag inte kliva upp ur sängen. Men jag tog mig upp till slut och trodde att idag kommer bli en slö dag då jag inte gör något vettigt alls.. Eller det var vad jag planerade iallafall. Men så slängde mamma in dammsugaren i mitt rum. Så jag tänkte att va tusan jag kan väl göra något vettigt. Så jag har städat upp hela mitt rum. Torkat hyllor och hållit på hela dagen.












Lika bra

Det var några dagar sen jag bloggade sist. Jag behövde en paus helt enkelt. Har varit sjuk också. Trodde det var  ett bra tillfälle att gå till skolan igår, även fast jag trodde jag skulle dö, men tydligen inte... Sen på kvällen åkte jag till pappa. Ingen bra idé, jag åkte hem efter en stund igen.. Så gick jag och lade mig halv 10.. PÅ EN FREDAGKVÄLL!! Jag sov 12 timmar!!! :O
Men det sjukaste var att nu är jag helt dödstrött igen. På dagen var jag till stan med mamma och syster och när jag kom hem blev jag liggande i sängen med feber... Nu har jag legat där sen dess, och det ska jag fortsätta med!
Lika bra att man ligger hemma och tycker synd om sig själv. Life is a bitch.
Hejdå


Skrivit prov i hälsokunskap

Nu har jag äntligen alla prov över! Så himla skönt! Jag har ingen aning om hur det gick, men jag skrev allt jag kunde. Fast jag har en tendens att skriva mycket men onödigt.. Nu är det mat om en minut. Sen börjar lektionerna klockan 12. Jag har typ hissa och finska. Vi får ut proven..

Heejdå


Trenchcoat

Tänkte bara visa min fina trenchcoat från H&M.



Jag måste bara säga att det är sjukt dålig kvalitet på min kamera. Jag måste ha en ny.


Lite om dagen

Hejsan! Måndagens skola är över. Slutade halv 2. Skönt. Och det bästa av allt är att matteprovet är över. Det gick nog helt okej skulle jag tro men sista uppgiften gick inte! Jag fick inget vettigt svar på den. Så jag hoppas verkligen att alla andra uppgifter gick bra. Imorgon har jag mitt sista prov för den här perioden. Hälsa. Det är väldigt mycket i  boken och svårt att komma ihåg allt. Jag vill verkligen få bra i det eftersom det är något jag verkligen intresserar mig för.

Fick ut franska provet idag. Fick 9+ i provet och kursvitsordet blev 9. Jag är riktigt nöjd :)

Jag fick åka hem med Milla och hennes pappa idag. Så medan vi väntade på hennes pappa gick vi till biblioteket och lånade några böcker på olika språk. Blev finska, franska och engelska. Dock ganska lätta böcker. Men man måste ju börja någonstans. Så det ska jag sätta igång med efter alla prov. Jag tycker faktiskt att det är roligt och intressant med språk.

Det var det om dagen.


Can you make it go away?

Blä jag känner mig lite ångestig (?) just nu. Men jag ska orka. Jag klarar mig ska ni veta!
För övrigt har dagen varit riktigt bra. Var med Milla till katarinan och vi picknickade med mammas nybakta bullar.
Hon är så söt och fin hondär Milla :)

Tillbaka till verkligheten. Nu jäklar är provperioden snart över! Två dagar till får man stå ut. Sen kommer man ut ur mörkret och tillbaka till livet igen! Dvs det andra mörkret... Nej nu ska jag sluta vara så deppig! Eller ni får vara förstående i två dagar till. Sen ska jag ta tag i saker och ting.





Ni får ursäkta uttryckslösheten och sminklösheten men även jag har dåliga dagar.


Bullbak

Idag bakade mamma bullar och jag hjälpte henne. Så sen när hon var klar så fick jag också baka en kaka. Jag orkade inte hela så mamma gjorde  väl lite... Eller det mesta. Men receptet var ju på finska för tusan!!
Men den blev fin eller hur? :)


Grå metallic






Depend 206


Open by Night

Okej lite bilder från dagen då. Har inga från kvällen men inte var jag där så länge heller så.


Kolla vilken söt bild på Ellen och Linnea :)


Kristoffer och Milla


På biblioteket


Jag


Vi åt på Mannechai. Det är den där båten på bilden. Där har dom riktigt god thaimat.


Svanar.




Mariehamn




Med stan som bakgrund


Hakuna Matata


2 oktober

Mitt internet har varit lite konstigt, men nu kom jag äntligen in. Men igår var det ju Open by night i stan och jag var där ända från att skolan slutade klockan 1. Jag blev skit trött. Men sen på kvällen kom mamma och hämtade mig och Milla men Henrika ville vara där längre, och precis när mamma och jag kom hem så skulle hon hem iallafall så vi fick fara in en gång till. Så jag gick och la mig nästan direkt när vi kom hem igen.
Och i morse vaknade jag vid 5 och tänkte att yes jag får sova en timme till.. Sen kom jag på att det var lördag.
Ja men jag vaknade sen igen vid 7 och kunde inte somna om.. Så går det när man går och sover för tidigt..
Ja dagens planer är provläsning. Har ännu två prov kvar måndag, tisdag. Fy tusan.

Ska göra ett inlägg om gårdagen också så gå ingenstans..

Godmorgon!


Friday I'm in love

Godmorgon på er! Jag sitter i skolan och har varit här i en timme redan. Jag har suttit och övat på biologi prov med Milla. För hon har biologi prov nu! Hoppas det går bra för henne och att hon minns alla konstiga grejer jag kom på för att hon skulle minnas vissa saker haha!
Det är ju som sagt fredag idag och jag har inga prov! Klockan 10 har jag lär och klockan 12 har jag matteförberedelse. Sen får jag se om jag stannar i stan eller åker hem emellan men ikväll är det iallafall open by night. Imorse var det kallt och frost ute.






 Hoppas ni får en fin fredag nu!