UPPDATERING

Oj det var längesen hörni! NU kanske det skulle sitta  fint med en liten uppdatering här så ni vet vad jag sysslat med dom senaste dagarna. Kan ju börja med att midsommar blev riktigt bra, trots lite små tråkigheter så blev den överlag bra! Ska lägga upp lite bilder så fort jag får tillbaka mitt minneskort som är på rymmen. Men har lite bilder från en annan kamera.
Lördagen blev det städning för mig och Lukas när vi vaknade och resten av dagen tog vi det mest bara lugnt.
På söndagen åkte vi hem till Lukas istället och kvällen bestod av en båtfärd till Simon och vara där och umgås med lite människor.
Igår (måndag) åkte Lukas tidigt på jobb och jag stannade i sängen ett tag till eftersom jag ju börjar först 14. Sen var det bara att ta moppen och dra till Hammarland och jobba och efter jobbet tillbaka till Lemland. Vi badade bastu och sen såg vi på lite film och käkade godis.
Imorse vaknade jag igen av att Lukas for på jobb men somnade om några timmar till innan jag åkte hem hit. På vägen lyckades min moppe stanna typ 5 gånger.. Ingen aning vad den fick för fel..

För övrigt har jag lyckats bli ganska rejält förkyld och det är lite tråkigt när vi äntligen fått sommarvärmen tillbaka.

Yes hörni, jag vet inte hur intressant ni tyckte detta var men nu vet ni iallafall lite vad jag gjort den senaste tiden.


Bild från midsommar: Krille, Milla, jag och Lukas


21:01

Och jag tror det är dags att ta natt. För annars kommer jag bli helt galen om det inte blir torsdag snart!! Jag känner på mig att morgondagen kommer bli riktigt rolig! JA det ska regna men har massor att göra så det gör fanimej INGENTING!
Plus att imorgon får jag huset för mig själv och det kommer bli SKÖNT!

Nu har vi förrästen varit och kollat på lite fina utemöbler och så köpte vi ett plastbord och massa stolar. Jaja det var det vi gjorde.

Nu säger jag godnatt till alla er fina människor! Vi hörs imorgon! :)


Tjaaaaaa

Dagen har hittills varit bra. Var till korren en sväng innan jag for till stan. Var till sjukhuset och sen var jag med mamma och kollade på nya utemöbler. Efter det åkte jag till korren igen och träffade Milla, Rebecka och Krille. Just åt vi mat och snart ska vi fara och hämta ett bord och stolar som ska ut till gården. Perfekt till midsommar jöh! :)
Imorgon ska jag upp tidigt och till Smarket och handla midsommarmat med Krille!
Och imorgon kommer min älskling hiiiiit!
Och på midsommar kommer det bli jättetrevligt med mina folks!

Livet leker!


Ledig

Nu är jag ledig i 5 dagar! Skönt! Och på fredag är det midsommar! Kan det bli bättre?
Lite senare idag ska jag in till stan och ikväll måste jag städa inför midsommar för imorgon kommer det vara fullt upp med handlande och bakande. Och fyfan hur här ser ut..
Lite härligt att solen är framme idag igen. Men särskilt varmt är det inte när det ska blåsa så mycket.




Trött?


TISDAG

Helgen har väl varit som alla andra dagar så jag vet inte hur värt det är att skriva om den så vi hoppar över den. Imorse vaknade jag av Lukas mobilalarm men han somnade om så jag gjorde också det. Sen vaknade han och skulle på jobb om 10 minuter så han fick lite bråttom :)
Nu tänker jag åka och träna! Fyfan vad kul! Jag måste bli bättre med att få in lite mer träning verkligen. Idag jobbar jag btw sista dagen innan jag har ledigt 5 dagar över midsommar!! JAG DÖR AV LYCKA!!


Vill ha fint väder igen så man kan ha sommarkläder :(


Katt

SHIET människor! Vad längesen det var jag skrev. Men har varit på jobb och varit runt överallt så har inte haft tid riktigt. I fredags var jag alltså och hälsade på hos min syster som bor hos pappa. Hon har fått en kissemiss som är så fin!












Svansen är så fin!


Korall



Nu ska jag sticka iväg och umgås med min syster så vi hörs!


Sunshine

Vaknade imorse till Lukas mobillarm och såg att solen sken. Men jag somnade om efter att Lukas stigit upp för idag är jag ledig! Schöööönt. Rätt så fint väder är det ju också så får se vad jag hittar på nu tills Lukas slutar.


Ser helt fult ansträngd ut för det var svårt att titta när solen lyste rätt i ögonen.


Torsdagen

Igår var jag jätteh duktig! Jag städade hela min jävla garderob!! Jag har inte städat den ordentligt sen jag gick i 6an och vi flyttade hit! Jag är så STOLT över mig själv. Så städade jag mitt rum också och sen for jag på jobb.
Efteråt kom min fina Lukas till mig och sovde.





Hade på mig linne från BikBok och jeansshorts från Monki.


Iväg på jobb

Är på väg till korren så småningom för att jobba några timmar. Bilkörningen imorse gick nog helt bra. Körde alltså runt i stan och övade svängar i korsningar. Sen vart det avancia en timme ungefär. Idag börjar jag jobba 16 igen så alldeles strax ska jag iväg.


Bild från förra sommaren på kioskmongot, also known as Krille.


Wednesday

Gomorron världen! Snart ska jag börja ta mig in till staden för körlektion. Sen kl. 16 ska jag på jobb. Imorse vaknade jag av att Lukas skulle på jobb och jag saknar honom redan!
På måndagens körlektion lärde jag mig fickparkera, tvärbromsa, backa in på parkering mm. vid motorfordonsbyrån. Idag ska jag väl mest köra i stan tror jag.
Men vi höres hörni!


Idag är vädret lite halvtaskigt igen..


Vaken om natten och drömmer på dagen

Tja! Har varit lite upptagen dom senaste dagarna för jag har jobbat i kiosken och så har Lukas varit här. Han är så otroligt fin den pojken. Men nu har han åkt hem för han ska ju också han jobba.
I helgen har jag också hunnit köra lite bil med mamma. Har ju gått helt okej det. Och kiosken går också rätt bra den med många kunder.
Imorgon har jag körlektion och sen ska jag jobba från kl. 14. Ska väl passa på att träna lite på avancia också tror jag.
Jag ska väl så småningon börja dra mig mot sängen så jag är pigg imorgon när jag ska upp tidigt.

Godnatt! 


Utvilad

Alltså jessus vad trött jag var igår. Gick och la mig vid halv 9 och sov 12 timmar!! Nu är jag pigg som jag vet inte vad igen! Sömn kan göra underverk! :)
Just nu sitter jag och lyssnar på lite fin sommarmusik och väntar på att klockan ska bli 2 för då slutar Lukas jobbet och kommer hit!


Torsdagen den 9 juni

Idag har jag varit helt slut! Så när jag skrivit klart detta ska jag kasta mig ner bland kuddarna och sova ända tills jag vaknar! Planerar att sova halva dagen imorgon. Imorse vaknade jag när Lukas for på jobb och någon timme senare körde jag in till stan för körlektion. Efter det var jag en stund på mammas jobb/i stan. For hem när jag kände att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Vilade hemma en stund tills jag skulle in mot stan igen med min syster för nya Varuboden öppnade idag och det var kul att se vad dom har sysslat med där hur länge som helst! :) Fint var det iallafall! Nu har jag bakat och varit ute lite.




Godnatt ♥


Fler Stockholms-bilder!

Hittade lite fler roliga bilder från tisdagen i Stockholm!






Galet






Milla turistar








Studenter


Brainfreeze


Blommigt

Jag ska bosätta mig i min nya shortsdräkt från H&M!


Till mitt ♥

Grattis till min älskling som fyller 17 idag! Har inte hunnit gratta honom ordentligt ännu eftersom han smet iväg på jobb tidigt imorse och nu har han åkt hem. Meen imorgon kommer han ju hit igen! :)

Jag hoppas iallafall att du haft en riktigt fin dag, gulle!

Hittade en jättesöt bild :)


Så fin, gullig och underbar pojkvän. Jag älskar dig så otroligt mycket


Shopping i Stockholm

Hej allt bra med er!? Här är allt perfekt! Sommarlov, sol och varmt och nu sitter jag och väntar på att min pojkvän ska sluta jobbet och komma hit! Igår var jag i Stockholm för lite shopping med Milla och Krille. Det åskade lite på morgonen men sen på dagen blev det schtekigt värre!


På båten...


Alla tri


I bussen


Milla och jag




Krille och jag


Milla fick köttsår på fötterna


Vi satt och kollade på studenterna

Dagen var lyckad och jag fick lite fina saker med mig hem!


Bra måndag

Dagen har varit bra. Började med att stiga upp tidigt och iväg och övningsköra. Det gick bra. Efter det traskade jag iväg till avancia och tränade några timmar tills bussen gick och när jag kom hem åkte jag och Milla till Bamböle och schteeekte några timmar. På kvällen jobbade vi i kiosken! Vi målade om väggarna på vissa ställen där färgen hade lossnat. Jag förstår inte hur den kunde lossna!!

Imorgon blir det upp tidigt igen och åka till Stockholm med Milla och Kristoffer för lite shopping! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och sakna min Lukas och försöka sova lite.






Ny vecka, nya tag

Nu har vi söndagkväll och en bra vecka är nu slut! Sommarlovet har precis börjat och helgen har spenderats ute i Lemland hos min älskling! Precis vad jag behövde! Vi har tagit det riktigt lugnt bara. Imorgon börjar han jobba och även jag kommer börja jobba lite smått den här veckan. Nu på kvällen var vi nämligen ner till kiosken och kollade hur det såg ut och där finns en hel del jobb att ta tag i innan vi kan öppna.
Imorgon bitti har jag lite bilkörning inplanerad och efter det blir det väl att hänga på stranden med Milla på dagen och kanske lite jobb i kiosken på kvällen. På tisdagen blir det troligtvis en tripp till Stockholm! Fint!



Med det säger jag GODNATT!


SOMMARLOV!!!

WOHO! Äntligen sommarlov! Nu har jag gått ut 1an! Hade avslutning idag på dagen och sen efter det var jag och åt lunch med mamma och min syster. När vi kom hem åkte jag och mami till bamböle och solade i några timmar. Förrästen så tog jag årets första dopp igår då jag och Lukas cyklade ner till bamböle och simmade!






Mitt hår är lite kortare nu men mycket friskare och så blev det lite ljusa slingor också!
Och så har jag bränt mig i solen och har fullt med kliande myggbett.. SOMMAR!!!


Friluftsdag

I onsdags hade vi friluftsdag och var i stadshusbacken med klassen för lite picknick och kubbspel. Morgonen gick helt sjukt långsamt och sen hann vi äta lite och ställa upp kubbspelet innan det började spöregna, så efter en stund inträngda under ett träd så fick vi sluta.







Efteråt sprang jag till lusse och träffade Lukas och vi gick ner på stan en stund innan jag skulle och klippa mig och sen åkte vi hem. Mitt hår blev ganska kort men nu mår det mycket bättre! :)


På boviksjön

Lite bilder från tisdagkvällen då jag, Ellen, Milla, Krille och Rebecka va ut en tur på sjön!


















Godmorgon!!

Det är varmt, det är soligt och det är sista dagen i skolan! Idag har vi friluftsdag och vår klass ska ha någon slags picknick och spela kubb. Sen efteråt ska jag och klippa mig. Sen kommer Lukas till mig! :)
Imorgon ledig på fredag avslutning!

HEJDÅ!!