Tredje skolveckan

På söndagen for vi på bio, på Pirates of the Caribbean 4. Den var bra. På tisdagen var vi till träningsverket på idrotten och dansade Streetdance och House! Askul! Sen var alla 2or till Mariebad i några timmar på ett evenemang som Crosskey ordnat. Vi var indelade i lag och körde lite tävlingar och det var trevligt! Vann en biobiljett då mitt lag kom 2a... Och jag som typ bara har varit på bio dom senaste veckorna.. men första pris var presentkort på Äventyrsgolfen! Hahah!
Efteråt fick vi lite att äta.


Milla Stark!

Sen for vi hem. På kvällen övningskörde jag ganska länge med mamma. Det gick riktigt bra :)
'
På onsdagen var det vanlig skoldag och på hålet var jag med Krille till glassbaren.





På kvällen kom Lukas till mig.

Torsdagen var tråkig först för jag hade bara en timme på morgonen och sen skulle jag vänta tills Lukas slutade. Fixade på mitt och Bianas hälsaprojekt och sen efter 4 var jag med henne en stund innan jag gick till Fantasia där Lukas och hans familj var och åt. Efter det skjutsade vi Lukas till bilskolans kontor och for tillbaka in till stan medans vi väntade på honom. Sen for jag med hem till honom.

Igår (fredag) så hade jag nästan full dag. Jag och Biana höll vårt föredrag och det gick bra! Sen efter skolan hängde jag med Milla, Ellen och Krille en stund och sen for jag hem.
Inatt sov jag cpdåligt. Idag ska jag på begravning.
Hejdå.


Lördag 27 augusti

Andra veckan i skolan hände väl inte så himla mycket. Jag körde lite med bilskolan och hängde lite på avancia osv. På helgen var jag hos min Lukas. På lördagen tänkte vi att vi skulle fara ut och cykla en sväng.


Först for vi till kea och då kom vi på att vi ville till glassbaren inne i stan! Så tammefan så cyklade vi ända dit :)


Efter det gick vi och köpte godis och cyklade till Lilla holmen.


Det var asvarmt!


Massa fåglar på rad

Sen bestämde Lukas att han ville ha revansch från förra veckans minigolf så vi for till Äventyrsgolfen och spelade.


Och han fick faktiskt sin revansch och vann över mig.. hehe

Sen cyklade vi runt typ hela Mariehamn i några timmar till innan vi bestämde oss för att börja cykla hemåt igen. Snacka om att vi var helt slut när vi kom hem!!
Men det var en rolig dag iallafall :)


Äventyrsgolfen














Sen efter ett tag kom Krille dit också. Han jobbade på paf open.

När alla poäng var räknade så visade det sig att jag hade vunnit :)


Hej igen

Har länge funderat på att skriva något här, men har varken haft tid, ork eller lust så ni får ursäkta. Har gått några veckor i skolan och det har varit ganska skönt att komma in i det igen. Har väldigt soft schema också så.

Första veckan i skolan hände väl inte så mycket speciellt. Utom att jag och Lukas var och såg sista Harry Potter filmen. Den var i 3D. Den var nog ganska bra.
På fredagen slutade vi tidigt från bildkonsten för vi var på utställningar. Sen var jag, Lukas, mamma och Henrika till Äventyrsgolfen och åt och spelade minigolf :)
Om jag orkar kan ni få se lite bilder.
På lördagen sen så var vi på bio igen, på Apornas Planet. Den var väl nog också helt bra.